Boşanıyorum.

Anlamadan dınlemeden bosan dıyen yok kı zaten bu konuda hemfikiriz Ben gayet guzel okudum anlıyacagımı anladım. Ben sadece sızın """"" o kızın ne oldugunu anlasın kısmınız dakı yazınız ıcın """"""ortalık karıstırıcı olarak buldum ara duzeltmek degıl ;sorun buyutur dıye dusundugum ıcın yazmıştım sız yazılanı okuyamadınız galıba :44::44::44:

Telefonda 1 saat konuştuk yuvamız var, seni seviyorum etme eyleme taksi gönder geleyim dedim.
Uykum var yarın git dilekçeni ver dedi. nuh diyor peygamber demiyor.
Bir anda beni böyle hayatının dışına iteklemesinin bir nedeni olmalı arkadaşlar ben eşimi tanıyorum ya.

Eşiniz size karşı hep böyle miydi yani bir anda ağzınızdan boşanma lafı çıkacak ve kabul edecek durum gerçekten enteresan geliyor. Sabah ola hayrola demişler yarın evinize dönün ve yüzyüze konuşmayı deneyin, ciddiyetini daha rahatlıkla anlayabilirsiniz. Sizi zor duruma sokmak için de söylüyor olabilir. Gerçek niyetini ve duygularını öğrenmeye çalışın. Ayrıca çok istiyorsa bırakın davayı o açsın. Orası sizin de eviniz. Gidip evinize sahip çıkın sevdiğinizi söylediniz biraz mücadele edin hanım efendi. Moralinizi bozmayın. Git dilekçeni ver dediğine göre kendisi bunu yapmaktan çekiniyor görünüyor.

bence artık beklemeye geç arkadaşım. bakalım kuzeni gittiğinde neler yapcak, sana karşı davranışları nasıl olcak, hala aynı fikirdemi olcak?
bunlar o kız gittikten sonra belli olcak. o zamana kadar sessizce bekle bence.

bencede senin kocan bi haltlar yemiş
boşanmayı kurtuluş biliyor..
kafasını taşlara vurur inaşaallah

Ben öyle birşey yazmadım
Hani nerede?
O kızın ne mal oldugunu anlasınlar diye nerede yazmısım?

kocan çok akıllıca devranıyor
boşanan sen olacaksın
suçlu sen olacaksın
oda kurtulup sefasını sürecek.....
inş. hayırla sonuçlanır......

anlattıklarınız çok büyük olaylar değil yani boşanmak yersiz bir karar.o kişi yüzünden evi terketmeniz de ilginç çünkü onları uygunsuz mu yakaladınız da boşanmak istiyorsunuz? cevabınız hayırsa biraz sakinleşin tamam kıskandınız çok haklı olarak .bunu eşinizi karşınıza alıp uygun bir dille belirtip size göre davranmasını istemeliydiniz.siz onun eşisiniz bırakın da o bayan sizi kıskansın .nasıl bu kadar kolay boşanmaktan bahsediyorsunuz.madem evi terkediyorsunuz sonra gecenin yarısında eşinize,niçin eve dönmek için yalvarıyorsunuz? biraz daha olgunlaşmaya çalışın ve evliliğinizden böyle basit sebeplerden vazgeçmeyin...

Bu pislik geldi geleli telefonlarını lavaboya götürürken bile yanında taşır oldu.
Biliyorum biliyorummm var birşeyler bu sümsükden herşey beklenir.

odadan çıkması için kaş göz yaptığın halde çıkmaması imalı geldi bana
aralarında bişey olmasa bile senin üzüldüğünü bile bile çıkmıyorsa odadan, o adamdan hayır gelmez

bu iki arkadas benim yazmak istediklerimi yazmis...
katiliyorum kizlar size...

senin barisma isteginin uzerine bu tavirlar icindeyse bu isin icinde bir is var!!! :26:
esiniz bu kiz gelince mi boyle havaya girdi yoksa daha once de mi boyleydi???

bende yüz yüze görüştükten sonra halen aynı şeyleri söylüyor ise sen git ver derdim insanın da bir gururu var ama değil mi? Karşı tarafın sevgisi,ilgisi önemli istenmeyen kişi olmak ,kimse istemez

Bir yanlışı düzeltelim.

Kadın isterse gidip resmi yollardan boşanabilir ama,

öyle ikiden dörde şartla şurtla boşayamaz kocasını.

boşanacağım diye ortalığı ayağa kaldırmışsınız, adam da size ders vermek için kendini naza çekiyor..

bu kadar basit..

Blöf yapmak bazen işe yarar .

Ama bazen de böyle eline yüzüne bulaşır insanın.

Adam blöfünü yememiş.

Sadece aynı odada oturmuş...
Yanına oturup muhabbet etmemiş...
Evet sinir bozucu ir durum ama boşanma sebebi değil...

peki bu teyze kızı evlimi... ailedeki diğer kişiler bunların durumuna nasıl bakıyor aile büyükleri bunların aynı ortamda bir arada olmasına nasıl bakıyor ve en önemlisi bunlar neden ayrılmışlar.bence bu soruların cevabı her şeyi açıklamaya yeter

ewt durumun çok üzücü bizim doğamızda var kıskançlık birde önceden bir ilişki varsa adı geçse o kadının sinirlerimiz zıplar eğer kayınvaliden kayınpederin anlayışlı anlaşabildiğin gibi insanlarsa bence önce durumu onlarla görüşmen gerekirdi ve o kadının sizden uzak durması için onların bişey yapması gerekiyordu bana göre bu işi senin halletmeye çalışman değil onların bir çözüm bulması gerekiyordu sonuçta onlarında çocukları ayrılmasını istemezler heralde

ders vericem die evi terk etmişsin sonra taksi gönder diye yalvarmışsın
ne anladım ben bu işten
bari bekleseydin birazda adamın gözü korksaydı
yada evi hemen terk etmeseydin

haklısınn sonuna kadar.Çünkü kadın hassastır,hisseder,yani çıkmışsın ayrılmışsın,sonra ayrıldığınla aynı ortamda bulunuyorsun,niye yılışıyorsun kadına!!!
Benim eşimde yazlık komşularıyla çıkmış olmamış ayrılmışlar,bana anlatmamıştı,ben sadece kızın adını biliyordum sonra biz yazın oraya gidince evler dip dibe ,kızda çok içli dışlı kayınvalidemlerle konuşuyo falan kzın ismi geçiyor, kızın o kız olduğunu anladım tabi,eşime hiç bişey söylemedim ama,dikkat ettim eşim kız terastaysa dışarı çıkmıyo,kız ordaysa değil konuşmak odasından bile çıkmıyo,kızın gelip gitmesinden o kadar rahatsız olduki evde durmak bile istemiyordu,hatta annesine sinirlendi bu ne böyle üstümüz başımız müsait değil eşimle evde oturuyoruz,sürekli içeri dalıyor, rahatsız oluyoruz girmesin öyle teklif etmeden içeri bile dedi,normalde çok sevecen ve iyi bir insandır,böyle bişey yapamamz, eve geldik o muydu dedim evet dedi!!!Niye bu kadar rahatsız oldun aşkım anlamadım dedim,çıkmışsınız bitmiş gitmiş dedim,evet de niye sürekli geliyor falan saçma sapan şeyler yapıyor,konuşmak için uğraşıyor ,evliyim ve rahatsız oldum tavırlarından demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…