boşanıyorum

boşanmazsan vay haline.
18 günlükken kapıya koyan, eğer boşanmazsan ilerleyen zamanlarda neler yapabilir bi düşün.
seviyorum deme hala.
sen bu kadar mı değersizsin
bu kadar mı onuru gururu kırılmaya layıksında seviyorum boşanmak istemiyorum diyorsun.
boşan!!!
bunu yapmakla kendine ömür boyu o kadar büyük bi iyilik yapmış olacasın ki...
boşanırken tüm haklarını almak için çabala.

avukat tuttum zaten. bu insanlara verilecek en büyük cezanın paralarını almak olduğunu anladım. parayı alınca okuluma bağışlayacağım. onun kuruşuna ihtiyacım yok.. artık tek isteğim onların bana yaptıklarının cezasını çekmesi.seviyorsam da unuturum. bu hiç kolay değil Allah hiçbirinizin başına vermesin. kendimi inandıramıyorum hala onanlara

sen bu karakterdeki bir adamdan kurtulduğun için sadaka ver arkadaşım. şimdi acın çok taze ama zamanla anlayacaksın sen bundan iyisine layıksın. önümüz ara tatil, ara tatilde git bir güzel kafanı dinle. karşına da Allahın izniyle mis gibi bir adam çıkar, gün olur devran döner, gülme sırası sana gelir. şu anda çok incinmişsin, yalnız kalmamaya çalış, yanına gelip kalabilecek biri var mı? sana yoldaşlık eder, daha iyi olursun.

birgün bu yaşadıklarımı unutup mutlu olabilir miyim. o kadar umutsuzum ki. Allah'a şükür ki mesleğim var. kimseye muhtaç değilim.

bu kadar yorumdan sonra bunları duymak güzel oldu.bu düşüncelerini asla bozma olur mu?rabbim yar ve yardımcın olsun

haketen anladınn bizde sana bunu anlatıyoruzz dimi burda ugraşıyoz parasını al sen tayini iste başka okula geç o paraylada çıtır çıtır yeee:)

aminn aferin sanaa böyle oll hadi bakalım başarıalr hep senle olsunnnnn

Ben eşimi çok seviyordum,ne yaptım da böyle oldu.

arkadaşım bu soruyu 4 yıl sordum kendime.bende 5 aylık evlyken ayrıldım eşimden.boşanma davası açtı inat ettim boşanmadım.şu an senin yaşadıklarının aynısın yaşadım.hiçbirşey acımı hafifletmedi.günden güne daha çok yandım.ama zamanla inan hepsi geçiyor.aradan 4 yıl geçti şimdi ben ona boşanma davası açtım.bu sefer kendi boşanmak istemiyor.diyeceğim o ki su akar yolunu bulur.ne olur kendini çok üzmemeye bu olaydan en az hasarla çıkmaya bak.olan sana oluyor inan kimseye hiç birşey olmuyo.

manyak yaa bunlar kaç kurtar kendine insanı katil eder bu insanlar...

Allah hepinizden razı olsun. derdimi paylaştınız. bana savaşma gücü verdiniz. Dilerim hepiniz çok mutlu güzel ve sağlıklı günler görürsünüz.

elimden geleni yaptım. Allah'tan hayırlısını dilemekten başka çarem kalmadı. Allah vicdan merhamet versin onlara ve dünyadaki tüm zalimlere

Allah hepinizden razı olsun. derdimi paylaştınız. bana savaşma gücü verdiniz. Dilerim hepiniz çok mutlu güzel ve sağlıklı günler görürsünüz.

en doğru kararı verdin.
hayatta hiç kimse kendinden daha önemli değildir.
Allah yanında olacak, en büyük gücün de bu zaten.
Allah mazlumu bırakıp, zalimin yanında olmaz.

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim tam 3 ay sonra mahkemem var. ve inşallah sonucu buraya yazacağım.bana dua edin Allaha emanet olun

Ya ben hic anlamiyorum bu insanlari. Neden boyle yapiyorlar. Kadinlarin hayatlariyla umutlariyla oynamak bukadar mi kolay ya. Cnm bence boyle olmasinin ve kendisininde bu kadar rahat ve mutlu olmasinin sebebi bence senin arkada seni koruyacak bir anne ve babanin olmamasi. Boyle aciz insanlar tek basina olanlarin hayatlarini zindan ederler hic umursamadan. Yazik yani bosver cnm bosan gitsin sevgini kendine sakla. Daha da guclu ol suratlarina bile bakma konusma. Otursunlar ogullariyla.

canımm benimm içimm sızlamadı deilll sadece sana züldümm o eşek kocana deilllll çokm utluu lüütfen bee kendine bunu yapmaa haksızlık bu beden emenat bizee üzmeeee kendini arda buraya yazz

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim tam 3 ay sonra mahkemem var. ve inşallah sonucu buraya yazacağım.bana dua edin Allaha emanet olun

dualarımız senele inşallah o kalpsizlerde Allahlarından cezalarını bulurlar
o terbiyeden ve ahlaktan yoksun kocan inş senin değerini seni kaybettikten sonra anlar inş onunda kalbi senin kadar sızlar off ya ben bile sinir oldum böyle kötü kötü yazdım neyse Allah yardımcın olsun

Canım Allah yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle...

canım durumuna çok üzüldüm inşl kısa sürede atlatırsın böyle insanlardan kaç kurtul bence,evliliğin ilk günlerinde sana böyle yapan adamdan hayır gelmez ....hiç üzülme kurtulduğuna sevin...

bende senin durumuna benzer durumlar yaşadım ama evlenmedim ...1,5 yıl nişanlı kaldım ayrılma sebebimizde ailesi küçük bir kavgamızda araya girip büyüttüler sağolsunlar ama nasıl bir insan olduklarını öğrendim küçük bir kavgada beni dışladıklarını gördüm...
nişanlandığım kişinin aileside aynı seninkiler gibiydi kapalılar kayınpederde imamdı ben açığım ama her defasında biz seni böyle kabul ettik diyorlardı yüzüme karşı ama arkamdan oğlanı dolduruyorlarmış ne zaman kapanıcak die çocukta bana baskı tabi....her eksiğimizi aradılar 1,5 yıl boyunca bir defa ellerini öpmedim başıma kaktılar durdular ,annesini aramadım die oğlan nişanı atmaya kalktı ,ağzımı bile açmadığım halde kadın bana laf soktu ona bile karşılık vermedim ....

şuan canın çok yanıyordur tahmin edebiliyorum belki sen evlendiğin için daha çok acıyordur ama geçiyor inan sabret ve dua et bol bol arkandayız,ben ilk zamanlar yemek bile yiyemezdim stres sıkıntıdan uyku düzenim bozulmuştu sürekli ağlar haldeydim,başağrılarım olurdu....çok şükür şuan iyiyim rabbime binlerce kez şükürler olsun vardır bunda da bir hayır dedim yola devam ettim...insan üzülmüyor değil üzülüyorum ama yaşıyacağımız varmış ki yaşadım ve bitti rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşl cümlemizi....

Boşanma sürünsün pis herif. Bir insanın hayatıyla oynamak dalga geçer gibi gitmek nasılmış. Madem herşeyi birlikte yapmışınız hakkın olanı da al ezdirme kendini. Ama hayatı da onun yüzünden kendine zehir etme.Allah onu ıslah etsin ne deyim . Allah yardımcın olsun sakın kendini ezdirme sakın.

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum. ama daha zaman gecseydi ve birde çocuk olsaydı ozaman daha canın acırdı herşeyde bi hayır vardır. öyle düşün çok zor olmasına rağmen kendini bırakma hiç kafanı eyme hep dik dur sonuçta senin anın ak. allah büyük sana gün gelir onu öyle gösterirki ozamanda sen hiç bişey takmamış neşeli olucaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…