- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
ben bu arkdaşa öneri sundum tayin iste mesini avukat tutup madi manevi hakını armasını ama anladımki karşımızda takıntı boyutuna yakın kocası onu sevmedigi halde seven bir eş yapcak bişe yok sen yalvar bencee geri döner belki !! bu arada mesleginle gurur duyy çok kutsal
avukat tuttum zaten. bu insanlara verilecek en büyük cezanın paralarını almak olduğunu anladım. parayı alınca okuluma bağışlayacağım. onun kuruşuna ihtiyacım yok.. artık tek isteğim onların bana yaptıklarının cezasını çekmesi.seviyorsam da unuturum. bu hiç kolay değil Allah hiçbirinizin başına vermesin. kendimi inandıramıyorum hala onanlara
Ben eşimi çok seviyordum,ne yaptım da böyle oldu.
avukatım da bana sen resmen onlara ev yapmısın dedi . sanmıyorum öyle bi oyun yaptıklarını. diğer gelinleriyle de anlaşamıyorlardı. abisinin hanımı onları hiç evine almıyordu. siz bize düğünde hoşgeldin demediniz dediler. ben de bi ablam var zaten o da dedi dedim. hakaret ettiler.
Allah hepinizden razı olsun. derdimi paylaştınız. bana savaşma gücü verdiniz. Dilerim hepiniz çok mutlu güzel ve sağlıklı günler görürsünüz.
Allah hepinizden razı olsun. derdimi paylaştınız. bana savaşma gücü verdiniz. Dilerim hepiniz çok mutlu güzel ve sağlıklı günler görürsünüz.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim tam 3 ay sonra mahkemem var. ve inşallah sonucu buraya yazacağım.bana dua edin Allaha emanet olun
ama bu haksızlık. çok yoruldum artık. aynı kasabada görev yapıyoruz. herkes bana acıyarak bakıyor. onun umurunda değil. bi de dalga geçer gibi anlaşmalı boşanma protokolü yollamış bana hiçbir şey istemediğime dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?