Boşanıyorum..

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
herkese iyi geceler uzun süre sonra artık hep birlikteyim aranızdayım .. Bugün bitti herşey bilmiyorum kendimi nasıl hissediyorum ,. Ama yarın boşanma davası açılıyor severek kaçarak ailemi çiğneyerek evlendiğim adamla ömrüm dediğim hayatım bebeğim canım dediğim tek varlığım dediğim insanla bitiyor herşey bugün bütün eşyamızı topladık 4 aylık bebişimle.. Çok uzun uzun anlatıp sıkmak istemiyorum daha çok soru cevap tercih ediyim dedim sizi de sıkmamak adına..
Sebeplerden başlayım ben çok bunalıyordum sürekli kaçıp geldiğim için laflar söyleniyordu .. Bende birinde kaldırıyodum öbüründe kaldıramıyordum ,
İşsizlik problemimiz vardı,
İçki , kumar , uyuşturucu problemleri ..
Sevdiğim için katlandım hep dua ettim yardım et Yarrabim dedim .. Annemlere geldim pazartesi günü oturmak için hiç aklımda yoktu dökülmek .. Birşeyler oldu bende ağlayarak anlatmaya başladım sabahlara kadar eve gelmiyor filan diye annem seni yollamam dedi nye anlatmadın filan dye kızdı bende anlatamadım dedim babam kaçtığım için hala küstü konuşmuyordu buyüzden anlatamadım .. Babam şimdi başımın üstünde yeri var dedi .. Bu 2. Gecemiz .. Üzgünmsün mutsuzmusun derseni hayır.. Kaçarken çok üzülmüştüm ama gelirken hiç üzülmedim hiç pişmanlık duymadım ..
Özlermiyim bilmiyorum belki..
Ama ailemin yanında daha mutluyum babamla aynı sofraya oturuyoruz aynı yemeği yiyoruz 2 seneden sonra .. Durum böyle şimdi sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..
Aslında benimki dert değil sanırım sadece paylaşım ..
Herkese teşekkürler :)

Son düzenleme:
alah yardımcın olsun her dert varmış uyuşturucu içki kumar yok yok iyi yapmışsın bebeğinle sağlıklı mutlu bi hayat diliyorum alah ailene uzun ömür sağlık versin böyle ailelere helal olsun ya

Hayirli si olsun hakkinizda..uyuşturucu fln bebek içinde pek güzel örnek olmazdı eşiniz:-(

Sorulacak pek bir şey yok arkadaşım.
Bu kadar kötü alışkanlığı barındıran adamdan kurtulduğunuz için şükredin.
Hayırlı olsun. Allahım bundan sonra yüzünüzü güldürsün inşallah.

Son düzenleme:
İlk önce RABBİM yar ve yardımcın olsun kucucuk cocukla zordur baba evıne sıgınmak ama nede olsa kuste olsan ınsan kıyamaz evladına kac yasında olursa olsun

Anneme bosanmak ıstedıgım konusunu actıgında bana su lafı soyledı daha gecenlerde sana bosan yada bosanma demıyorum ben ne yersem onu yer ıcersın dedı ama sankı ben kendıme zor bakıyorum basının caresıne bak otur oturdugun yerde der gıbı oldu bu ben bunu anladım ve bıraz erteledım evlılıgıme esıme zaman tanımak ıstedım ama anlattıgınız seyler evet yenır yutulur seyler degıl sonuna kadar haklısınız

ayy hepinizden Allah razı olsun :) okadar güzel şeyler yazmışsınız ki .. Çook çook teşekkür ederim .. Bende şükrediyorum .. Ben 1 aydır istiyodum artık ağlamaktan sinirden miğdeme ağrılar giriyodu .. Ya diyodum kanser yada verem olurum ..
Çok Allah'ıma kurtulmak üzereyim..
Anneciiiimmm babacıımm amcalarım yengelerim hep arkamdaydı herkes okadar mutlu ki .. Onları rahatlığı benide rahat ettiriyo .. Kızım bile evdeki huzursuzluktan hiç uyku uyumuyordu sabahlara kadar .. Ana şimdi okadar güzel uyuyor ki ..
Herkeze tavsiyem .. Kaçma planı olan düşüncesi fikri kesinlikle , sevdim diyosun ailem vermedi istemedi diyosun bi anlık yenilgi herşeyini mahfediyorb.. Nolursunuz yapmayın , yaşayan biri olarak söylüyorum ..
Yavrumla okadar mutlu okadar huzurluyuz ki anlatamam . Birde konuşmalar bittikten sonra daha da iyi olucaz :)
Hepinize çok teşekkür ederim .. Allah sizlerinde yardımcısı olsun Allah'a teslim olalım ne istersek ne dilersek O'ndan dileyelim inşAllah :) tekrar hepinize çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)

hakkınızda hayırlısı olsun cnmm
Yeni hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim

En iyi değerlendirmeyi sen yapmışsın. kaçarken üzüldüğünü ama eve dönerken üzülmediğini söylüyorsun. bundan ötesi yok. Rabbim huzurunu devam ettirsin.

Aile budur iste, nasil kol kanat germis kapi gibi arkasinda durmus kizinin aslan gibi baban.. O adamdan hayir gelmez, ne koca olur ne baba. Uyusturucuya varana kadar kullanan adamdan ne beklersin.. Zor olur cocukla bosanmak ama sabret.. Uzun vadede kazanirsin

Hep böyle güçlü ol arkadaşım.
Rabbim kuvvetine kuvvet katsın inşallah.
Yolun açık olsun güzel kızınla beraber...

Allah yardımcınız olsun
Boşanma sebebleriniz elle tutulur şeyler bu sebepten pek söylenecek sözde yok
Yani üzülseniz de özleseniz de boşanmak en mantıklı karar gibi duruyor

Eşiniz ne düşünüyor bu konuda hemen kabul mu etti boşanmayı ?

hemen anında kabul etti , hiç itiraz filan yok , artık ilk benle şimdiki ben bir değilim insan anlamaz mı .. Zaten sen gitmeseydin ben göndercektim dedi , kaynana kayınbaba gitme filan dediler o hiiiiççç , çok memnun oldu , ben o laftan sonra yara alırım sanıyodum ama hiç , sevgim bitmiş artık .. Bi yerden sonra gitmiyo olmuyo ..

Sevgi bitmişse tabiki zorlamanın bir anlamı yok güçlü durmanız çok güzel keşke herkes sizin gibi dayanabilse

Sevgi bitmişse tabiki zorlamanın bir anlamı yok güçlü durmanız çok güzel keşke herkes sizin gibi dayanabilse

ben çok çektim ama psikolojim alt üst oldu tedavi olsam olurum o dereceyim yani .. Bebeğimle teselli buluyorum işte ..

ben çok çektim ama psikolojim alt üst oldu tedavi olsam olurum o dereceyim yani .. Bebeğimle teselli buluyorum işte ..

O size yaradanın en güze hediyesi aman ona iyi bakın birbirinize ilaç olun :)
Her insanın bir imtihanı var işte yapacak bir şey yok elden bir şey gelmez
Daha büyük acılarla sınamaz inşallah rabbim.

O size yaradanın en güze hediyesi aman ona iyi bakın birbirinize ilaç olun :)
Her insanın bir imtihanı var işte yapacak bir şey yok elden bir şey gelmez
Daha büyük acılarla sınamaz inşallah rabbim.

Amin inşAllah ..Allah'ım bir tek sana sığındım ...

Son düzenleme:
boşanma kararını duyunca üzlmüştüm "ayy... neden ki, düzeltilmezmiki, bebek var...."diye ama yazını okuyunca ve senin mutluluğunu anlayınca bende sevindim canım inş. bebeğinle ve ailenle ömür boyu mutlu olursun çok şükür ki ailen destekçin seni rahatlatan büyük etken de o zaten bu yönden şanlısın kocan(eski kocan diyebilirim artık) sorun oluşturmaz inş. sonradan seni rahatsız etmek adına bebeğini bahane ederek

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok zor günler geçirmişsiniz ama zor bir kararı da vermeyi başarmışsınız. İyi ki gurur yapıp ailenizden daha fazla gizlemediniz. Siz ve bebeğiniz çok daha derin manevi yaralar alabilirdiniz.

Allah yardımcınız olsun. Aileniz size kucak açmış. Onların kıymetini bilin. Huzur ve mutluluklar sizlerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…