- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi sedefakin87
-
tecavüz mü ay hiç gülceğim yoktugercektende bılmıyorum hıc ılgılmı cekmıyor..bırlesme olsa bıle soguk davranıyorum hıc tepkı vermıyorum.. esımın bana söyledıgı sankı suan tecavuz edıyor hıssı yasatıyorsun bana dedı :'( ama dedıgım gıbı bunca zaman duzelen bısı olmadı
Evet var ve bu insanlar aşık olabiliyor, sevebiliyor duygusal şeyler hissedebiliyorlar karşı cins olsun, hemcinsi olsun.. ancak cinsellik yok . İstek yok, cinsel kimliksizlik mi desem ne desem.. uzman olsa aydınlatsa bu konuyuTembeli, hormonu bozuk, eğilimi farklı olan duydum da, insanların aseksüeli de mi var hakketen? Gün geçmesinki bir aydınlanma daha yaşamayayım şu KK'da
Aynen katılıyorum. .Konu şimdi aydınlandı benim için. Kesinlikle eşini sevmiyorsun sadece kendini seviyorsun. Eşini sevmediğin için de onunla cinsellik yaşamak yada tedavi olmak istemiyorsun. Sadece sadece kendine masraflarını karşılayacak bir ev arkadaşı arıyorsun. Bir de kocamın benden boşanacağını düşünmemiştim demişsin. Walla inşallah vicdalı bir hakime rastarsınız da tek celsede biter..
Tedavi olsam da duzelmem diyorNeden tedavi olmuyormuş?
Ben soyadı Akın zannetmiştim ya da eşinin adı Akın olabilirdi. O yüzden yazdım yoksa tabii ki de dediğiniz gibidir.27 yasında ve adı sedef olan çok insan vardır bence
Çok ilginç ya. Karısı da ona aşık kalabildi mi acaba? Aman bizden ırak olsun aseksüel eşlerEvet var ve bu insanlar aşık olabiliyor, sevebiliyor duygusal şeyler hissedebiliyorlar karşı cins olsun, hemcinsi olsun.. ancak cinsellik yok . İstek yok, cinsel kimliksizlik mi desem ne desem.. uzman olsa aydınlatsa bu konuyuhatta ünlü bir ressam olan Salvador Dali bir aseksüel imiş. Evliydi ve karısına aşıktı. Bu konuda kesin bilgim yok, resim sergisini gezerken anlatılanlar böyleydi.
boşanma davasını açmış ama ben bosanmamak ıcın dıretıcem bıraz daha
Aynen katılıyorum. .
Tek derdi para. .
Yani aynı para ile yaşayabilme firsati olsa kocasini anında bırakacak. .
Ya hayvan bile sahibi bi kap yemek vermese de , sahibini bırakıp gitmiyor. .
Hayvan bile sevgi duyduğu için sahibi nin yanında oluyor..
Ne diyeyim bilemedim..
Bunun o kötü yolda diye kotulediginiz kadınlardan çok ta bir farkı yok ki..
Onlarda sevmiyor lar para için birliktelik yasiyorlar. .
Konu Sahibi nin de derdi para..
bana kadinmissin gibi gelmedi.hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
bırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfen
hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
magdem öle ozaman uzucak sanırım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?