boşanıyorum :(

gercektende bılmıyorum hıc ılgılmı cekmıyor..bırlesme olsa bıle soguk davranıyorum hıc tepkı vermıyorum.. esımın bana söyledıgı sankı suan tecavuz edıyor hıssı yasatıyorsun bana dedı :'( ama dedıgım gıbı bunca zaman duzelen bısı olmadı :KK43:
tecavüz mü ay hiç gülceğim yoktu :KK71:

Tembeli, hormonu bozuk, eğilimi farklı olan duydum da, insanların aseksüeli de mi var hakketen? Gün geçmesinki bir aydınlanma daha yaşamayayım şu KK'da :KK48:
Evet var ve bu insanlar aşık olabiliyor, sevebiliyor duygusal şeyler hissedebiliyorlar karşı cins olsun, hemcinsi olsun.. ancak cinsellik yok . İstek yok, cinsel kimliksizlik mi desem ne desem.. uzman olsa aydınlatsa bu konuyu :KK76: hatta ünlü bir ressam olan Salvador Dali bir aseksüel imiş. Evliydi ve karısına aşıktı. Bu konuda kesin bilgim yok, resim sergisini gezerken anlatılanlar böyleydi.

Konu şimdi aydınlandı benim için. Kesinlikle eşini sevmiyorsun sadece kendini seviyorsun. Eşini sevmediğin için de onunla cinsellik yaşamak yada tedavi olmak istemiyorsun. Sadece sadece kendine masraflarını karşılayacak bir ev arkadaşı arıyorsun. Bir de kocamın benden boşanacağını düşünmemiştim demişsin. Walla inşallah vicdalı bir hakime rastarsınız da tek celsede biter..
Aynen katılıyorum. .
Tek derdi para. .
Yani aynı para ile yaşayabilme firsati olsa kocasini anında bırakacak. .
Ya hayvan bile sahibi bi kap yemek vermese de , sahibini bırakıp gitmiyor. .
Hayvan bile sevgi duyduğu için sahibi nin yanında oluyor..
Ne diyeyim bilemedim..
Bunun o kötü yolda diye kotulediginiz kadınlardan çok ta bir farkı yok ki..
Onlarda sevmiyor lar para için birliktelik yasiyorlar. .
Konu Sahibi nin de derdi para..

Kimsenin günahına girmek istemem ama,
Madem tedavi bakımından bir çabanız yok.
Eşinizz bir güzell aldatıyordurr sizi...

Evet var ve bu insanlar aşık olabiliyor, sevebiliyor duygusal şeyler hissedebiliyorlar karşı cins olsun, hemcinsi olsun.. ancak cinsellik yok . İstek yok, cinsel kimliksizlik mi desem ne desem.. uzman olsa aydınlatsa bu konuyu :KK76: hatta ünlü bir ressam olan Salvador Dali bir aseksüel imiş. Evliydi ve karısına aşıktı. Bu konuda kesin bilgim yok, resim sergisini gezerken anlatılanlar böyleydi.
Çok ilginç ya. Karısı da ona aşık kalabildi mi acaba? Aman bizden ırak olsun aseksüel eşler :KK53:, herkes huyuna suyuna göre olanı bulsun inşallah

Helal olsun eşinize tek kelimeyle 4 yıl beklemiş yaa 1gün 2 gün degil yada 1 ay 2 ay degil 4 yıl yaa az mı allah aşkına ?
Söylemeden gecemiyecem cok mız mız bir bayana benziyorsunuz..

boşanma davasını açmış ama ben bosanmamak ıcın dıretıcem bıraz daha :KK43:

cinsellik yok, adamın dediğini yapmıyormuşsun kafana göre çekip gidiyormuşsun başka şehire. boşanalım deyince savaşmak yerine evi terketmişsin 20 gün. yani ben olsam ben de boşanırdım.evliliğini kurtarmak istiyorsan evliliğin ne oldugunu öğren bence 4 sene boyunca öğrenemediysen.. senin için daha iyi olur. sadece boşanmak istemiyorum diyerek evlilik kurtulmaz çaba göstermiyorsun. adam sana tecavüz ediyor gibi hissediyorum demiş daha ne desin???????

4 senede hiç mi bir doktora girmediniz eşinizi seviyor olsanız bir şekilde ona istek duymanız lazım ilişkiye girememek farklı birşey hiç istememek başka birşey insan birlikte olmak istediği biri için herşeyi yapar çözüm arar sorununu öğrenir tedavisini olur ama siz ben böyleyim deyip kestirip atmışsınız ancak karşınızdaki de insan nereye kadar dayanabilir ayrıca çocuk istemez mi baya uzun zaman olmuş zaten beklemiş. Evet direkt boşanma sebebidir istemiyorsanız o zaman tedavi olacaksınız ama eşinizi cinsel anlamda istemiyorsanız da hiç zorlamayın çünkü göreceğiniz tedavinin yararı olmaz. Ayrılın daha iyi.

Aynen katılıyorum. .
Tek derdi para. .
Yani aynı para ile yaşayabilme firsati olsa kocasini anında bırakacak. .
Ya hayvan bile sahibi bi kap yemek vermese de , sahibini bırakıp gitmiyor. .
Hayvan bile sevgi duyduğu için sahibi nin yanında oluyor..
Ne diyeyim bilemedim..
Bunun o kötü yolda diye kotulediginiz kadınlardan çok ta bir farkı yok ki..
Onlarda sevmiyor lar para için birliktelik yasiyorlar. .
Konu Sahibi nin de derdi para..

Yemin ederim o kadar bencilce ki! Aslında yazacak çooook şey var da kib lenmek istemiyorum.. yazdıklarınıza da aynen katılıyorum..!

hadı yaa:KK43: açıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
bana kadinmissin gibi gelmedi.
Eyer gercekse bu anlattiklarin ozur dilerim.

Psikolojik destek almalısınız. Güvensizlik terkedilme korkusu ve esinizle olan paylasimlariniz kaliteli zaman gecirememe gibi faktörler etkiler. Psikatra gitmenizde fayda var esinizle.

bırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfen

Maddiyat için mi ayrılmak istemiyorsunuz yani.

T tullip isimli üyenin de böyle bir konusu var, 2 yılı geçti sanırım. Eşi de tedavi olmaya yanaşmıyordu ama çoğunluk boşanmamasını salık veriyordu nedense.

Ben kesinlikle boşanması gerektiğini düşünüyordum, eşinizin de boşanması gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü kesinlikle hatalısınız.

Ama elmalarla armutları karıştırmayalım yine de, elbette akrabanıza kalmaya gidebilirsiniz. Evli kadın yatılı akrabasında kalmaz diyenler her zaman olduğu gibi saçma şeyleri dayatmaya çalışıyorlar.

hadı yaa:KK43: açıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(

Evlilik insanın hayatına bir takım değişiklikler getirir.
Başına buyruk davranmaya devam edemezsin.
Buna en melek koca sessiz kalmaz diye düşünüyorum.
Artık senin isteklerin yok ikinizin istekleri var ve ortayı bulmak zorundasınız.
Birbirinizle uyuşmayan istekleriniz elbette olacaktır.

İki taraf da birbirine adım adım gelecek.
Akraba ziyaretini yaptın, görüştün evinde misafir ettin yeter.
Gece kalmalar çok gereksiz evli insanlar için.

Ayrıca isteksizim cinsellik de istemiyorum ne demek çok bencilce.
Bu konunun üzerine gitmelisin, nedenini bulup çözüm aramalısın, çabalamalısın.
Öyle kuru kuruya eşimi seviyorumla evlilik yürümez.

magdem öle ozaman uzucak sanırım :KK43:((((

Uzat uzat.
Zorla yapış adamın yakasına.
Senin sorunlarını adam bir ömür çekmek zorunda mi yahu?

Çözüm de istemiyorsun, rahatı gördüm o rahatsız yaşama dönmek istemiyorum diye
adamın hayatının içine etmeye ne hakkın var?

Valla bu adam uzayan boşanma sürecinde aldatsa seni haksız diyemem ne bencil kadınsın sen!

canım bence sen rahatına baya düşkünsün bunun annenle babanın boşanmasıyla başına buyruk gezmenle alakası yok... benim annem babam ayrı degiller ama aydın görüşlüler sevgilimide tanıştırırdım arkadaşlarımlada rahat gezer birlikte kalırdım.. 1 bck senedir evliyim ve evlilimin ilk 5 ayını vajinusmus olarak geçirdim... ama eşim için o hastalıgıda yendım dışarı çıkma konusunda eşim beni tek hiç bi yere göndermez perde bile açtırmaz tv izlerken bile adam çıksa degiştirirdi... ama ben hiç kavga çıkarıp diretmedim onu bunaltmadım.. şimdi ben daha istekliyim ilişkide onda o istegi çok görmedigimde bile bozuluyorum.. ve şuan onun müsadesiyle heryere gidiyorum.. bence sen rahata çok düşkünsün ne istemedigin şeyi yapıyosun nede keyfınden ödün veriyosun tabi adam seni istemez hakimde çok rahat boşar kendine evliligin bitmeden çeki düzen ver seviyosan

Back
X