- 30 Aralık 2014
- 26
- 2
- 3
- 37
- Konu Sahibi sedefakin87
-
evet gerçekleşir. evlilikte olması gereken en önemli şeylerden birini yapmııyorsunuz çünkümerhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitimeşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası
Tedavi olsaydın keşke, vardır illaki bunun bir çözümü.merhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitimeşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası
soyadım bu deıl sadece ısmım tutuyorKonuyla alakalı değil ama kimliğinizi çok net bir şekilde belirtmişsiniz hem de konunuz cinsellikle ilgiliElbette ki kendi tercihiniz ama aklınıza gelmemiş de olabilir, uyarmak istedim
bıkac kez konustum.eşim evıne sağdık bırısı gecelerı dısarı falan cıkmaz yanı buna ragmen aldatmadı bıle bunu cok iyi biliyorum sabrettı ama sanırım artık oda dayanamadıEşinle konuşmayı denedin mi? Iletisiminiz nasıldı?
bosanmak ıstedıgını söyledıgı zaman evı terkeettım anneme gıttım 20 gundur annemde kalıyorum konusmayı denedım ama eşim artık konusmak dahi istemıyor..uzatmadan bıtırelım dıyor sureklı ama ben diretıyorumO zmn.degis.hemde hemen.......degistigini ona kanitla.bu bosanma nedenlerininenbasinda geliyor.ci.sellik....doktora git.bu surecte de esine yakin davran.yalandan degil.degisecegine once kendin inan,sonra esini ikna et.....
gercektende bılmıyorum hıc ılgılmı cekmıyor..bırlesme olsa bıle soguk davranıyorum hıc tepkı vermıyorum.. esımın bana söyledıgı sankı suan tecavuz edıyor hıssı yasatıyorsun bana dedı :'( ama dedıgım gıbı bunca zaman duzelen bısı olmadıBu evliliği kurtarmak için ne yapıyorsunuz.
Cinsellik yaşamak istemiyorsanız. Bunun altındaki yatan sebep nedir.
İnsan sevdiğiyle olmak ister yani... nedir sebep
O zmn.kalk eve git.ve hazirla bir sofra.konus.haksizsin cnm.evi terk edecegine degisebilirdin.kolayi seciyorsun.sorunlari cozmen lazim.bosanmak ıstedıgını söyledıgı zaman evı terkeettım anneme gıttım 20 gundur annemde kalıyorum konusmayı denedım ama eşim artık konusmak dahi istemıyor..uzatmadan bıtırelım dıyor sureklı ama ben diretıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?