boşanıyorum :(

sedefakin87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
26
2
3
37
merhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitim eşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası

evet gerçekleşir. evlilikte olması gereken en önemli şeylerden birini yapmııyorsunuz çünkü

Tedavi olsaydın keşke, vardır illaki bunun bir çözümü.

Bence sen istemiyorsan hakim hemen kararvermez, sizi bir tedaviye yönlendirebilir.

hadı yaa açıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(

Konuyla alakalı değil ama kimliğinizi çok net bir şekilde belirtmişsiniz hem de konunuz cinsellikle ilgili Elbette ki kendi tercihiniz ama aklınıza gelmemiş de olabilir, uyarmak istedim

açıkcası esım bıkac kez teklıf ettı ama ben kulak ustune yattım belkı gecer zamanla dıye ama gercektende hıcbır zevk duymuyorum ben bosanmak ıstemedıgımı avukatıma söyledım ama oda avukatına bu durumu söylemıs

ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gideceksin demiş atalarımız ya tedavi olma yoluna gidip bunun çözümlerini arayacak ve bulacaksınız ya da ayrılacaksınız.

O zmn.degis.hemde hemen.......degistigini ona kanitla.bu bosanma nedenlerinin en basinda geliyor.ci.sellik....doktora git.bu surecte de esine yakin davran.yalandan degil.degisecegine once kendin inan,sonra esini ikna et.....

O zmn.degis.hemde hemen.......degistigini ona kanitla.bu bosanma nedenlerininenbasinda geliyor.ci.sellik....doktora git.bu surecte de esine yakin davran.yalandan degil.degisecegine once kendin inan,sonra esini ikna et.....
bosanmak ıstedıgını söyledıgı zaman evı terkeettım anneme gıttım 20 gundur annemde kalıyorum konusmayı denedım ama eşim artık konusmak dahi istemıyor..uzatmadan bıtırelım dıyor sureklı ama ben diretıyorum

Bu evliliği kurtarmak için ne yapıyorsunuz.
Cinsellik yaşamak istemiyorsanız. Bunun altındaki yatan sebep nedir.
İnsan sevdiğiyle olmak ister yani... nedir sebep
gercektende bılmıyorum hıc ılgılmı cekmıyor..bırlesme olsa bıle soguk davranıyorum hıc tepkı vermıyorum.. esımın bana söyledıgı sankı suan tecavuz edıyor hıssı yasatıyorsun bana dedı :'( ama dedıgım gıbı bunca zaman duzelen bısı olmadı

O zmn.kalk eve git.ve hazirla bir sofra.konus.haksizsin cnm.evi terk edecegine degisebilirdin.kolayi seciyorsun.sorunlari cozmen lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…