- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.092
- 598
- Konu Sahibi sedefakin87
-
Acaba aseksüel misiniz? Öyleyse işiniz zor. Bir doktora gitmek şart yani, bilmiyorum diyereki kafa sallayarak işin içinden çıkamazsınız.inan hıc bılmıyorum dokturunda yardımcı olacagını sanmıyorum cunku gercekten hıc içimden gelmıyor
hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
gercektende bılmıyorum hıc ılgılmı cekmıyor..bırlesme olsa bıle soguk davranıyorum hıc tepkı vermıyorum.. esımın bana söyledıgı sankı suan tecavuz edıyor hıssı yasatıyorsun bana dedı :'( ama dedıgım gıbı bunca zaman duzelen bısı olmadı
bıkac kez konustum.eşim evıne sağdık bırısı gecelerı dısarı falan cıkmaz yanı buna ragmen aldatmadı bıle bunu cok iyi biliyorum sabrettı ama sanırım artık oda dayanamadı
hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
onu çok özluyorum aksamları bazen msj atıyorum ama hıc cvp bıle yazmıyor... açıkcası onun benı bırakamayacgını dusunuyordumben onu suan ıkna bıle etsem ilerde gene böyle olursa dıye de çok korkuyorum
Eşini sevmiyorsunbırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfen
ne acı...eşimi çok seviyorum diyorsun ama hiç çaba yok
Böyle insanlardan nefret ediyorum. .......Sevmiyor ki maddiyat için evliliği devam ettirmek istiyor yazmış açık açık
frijit ne yaaaAma sen hic cabalamiyorsun ki...firijit kadin yoktur diyor uzmanlar..altinda yatan sebepler var mutlaka terapiyle yol alabilirsin...
Bak google a..frijit ne yaaa
bırazcık oda var benım aılemn maddı durumu cok ii değil ve ben rahatlıgı esımın evınde gördum..arabamı aldı ehlıyetımıde aldı... sımdı o hayata gerı dönucem buda benı cok kararsız kılıyor.sımdı dusunebılırsınız ne kadar kötu dusunuyorsunuz ama benıde anlayın lutfen
inceledim vay anasını neler varmış böyle dertler varmış gerçektennBak google a..
27 yasında ve adı sedef olan çok insan vardır benceKonuyla alakalı değil ama kimliğinizi çok net bir şekilde belirtmişsiniz hem de konunuz cinsellikle ilgiliElbette ki kendi tercihiniz ama aklınıza gelmemiş de olabilir, uyarmak istedim
öyle demee benim dedem 110 yaşında vefat etti ve yaşamında 2 kadın gömdü ikinci evliliğinide 67 yaşında yaptı 4 çocuğu oldu o hanımıda vefat etti..teekrar evlenmek istedide amcam evlenme baba başka çocukların olur dedi de vazgeçti ama tek başınada 20 seneye yakın yaşadı keşke evlenseymiş dedecimm .70 yaşındaki işi abartmış canım
o yaşta dedem var adam elinde çay bardagını tutamıyor
Tembeli, hormonu bozuk, eğilimi farklı olan duydum da, insanların aseksüeli de mi var hakketen? Gün geçmesinki bir aydınlanma daha yaşamayayım şu KK'daAcaba aseksüel misiniz? Öyleyse işiniz zor. Bir doktora gitmek şart yani, bilmiyorum diyereki kafa sallayarak işin içinden çıkamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?