boşanıyorum :(

bence o başkalarıyla birlikte oluyordur bence sevgilisi de vardır bırak sen bu adamı,onunki de can

ne acı...eşimi çok seviyorum diyorsun ama hiç çaba yok

garip konu bana çok gerçekçi gelmedi.

bıkac kez konustum.eşim evıne sağdık bırısı gecelerı dısarı falan cıkmaz yanı buna ragmen aldatmadı bıle bunu cok iyi biliyorum sabrettı ama sanırım artık oda dayanamadı

canım bu dayanılacak bir şey değil. insani bir ihtiyaç. ve evliliğin %90'ını oluşturuyor. biri tarafından istenmemek ise çok kötü evlilikte. aynı şeyleri ex şahsiyet bana yaptı. isteksizdi. tedavi olmak yerine beni suçladı. hayattan soyutlandım ben. ya gerçekten tedavi ol ya da eşinden ayrıl. çok ağır bir durum karşı taraf için çünkü.

ohooo.yok oyle bı dunya.evlenınce herkes kural kaıde bılıcek.ayrıca evlılıgın en onemlı kuralı cınsellıgı sen hıc umursamadın...esın de bu yuzden senden sogumus..bu yuzden hersey batar esının gozune...basına buyruk oldukça esıne sevgın bsy ıfade etmıyor

cok beklersın...ben esının yerınde olsam tekmeyı basardım cok net.cunku hadı vajınısmus olsan tedavı goruyo olsan esın senden bosanmak ıstese ;eşıne burda herkes bı guzel gıydırırdı..ama burda SORUN sensın.....alıp basını akrabaya gıdersen gecelerı yalnız yatmaya da mahkumsun demektır...

Eşini sevmiyorsun

Cinsellikten korkmayı hastalık olarak görmüyorum ben. Çok yakın tanıdığım bi abi var eşi korkuyodu cinsel birleşmeden çocuk sahibi olmak istediler ve yanlış hatırlamıyorsam aşılamayla tam da bilmiyorum ama bu yöntemle hamile kaldı şimdi çocuk 8 yaşında. Bunun olasılıklarını yazıyorum ya eşini sevmiyor ya kendini sakladığı başka biri var ya da eşinin organını görünce midesi bulanıyor bunları yaşayan çok tanıdığım var ama emin olun ki çoğu da eskiden aşık olduğu sevgilisinin ona döneceğini sanıyor..

Eşiniz muhtemelen sizin onu beğenmediğinizi ve istemediğinizi düşünüyordur. Ne onur kırıcı. Eşim arada reddettiğinde nasıl üzülüyorum. Ki bu 4 sene gibi bir zamana yayılsa kesin başkası var diye düşünürdüm. Bundan sonra tedavi olsanız da pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Boşanın maddi olarak rahat edeceğim diye böyle bir hayat çekilmez.

Konu şimdi aydınlandı benim için. Kesinlikle eşini sevmiyorsun sadece kendini seviyorsun. Eşini sevmediğin için de onunla cinsellik yaşamak yada tedavi olmak istemiyorsun. Sadece sadece kendine masraflarını karşılayacak bir ev arkadaşı arıyorsun. Bir de kocamın benden boşanacağını düşünmemiştim demişsin. Walla inşallah vicdalı bir hakime rastarsınız da tek celsede biter..

Konuyla alakalı değil ama kimliğinizi çok net bir şekilde belirtmişsiniz hem de konunuz cinsellikle ilgili Elbette ki kendi tercihiniz ama aklınıza gelmemiş de olabilir, uyarmak istedim
27 yasında ve adı sedef olan çok insan vardır bence

70 yaşındaki işi abartmış canım
o yaşta dedem var adam elinde çay bardagını tutamıyor
öyle demee benim dedem 110 yaşında vefat etti ve yaşamında 2 kadın gömdü ikinci evliliğinide 67 yaşında yaptı 4 çocuğu oldu o hanımıda vefat etti..teekrar evlenmek istedide amcam evlenme baba başka çocukların olur dedi de vazgeçti ama tek başınada 20 seneye yakın yaşadı keşke evlenseymiş dedecimm .

Seviyorum demee bari ya..

Bir derdin var belli ki, çaresi de doktorda ama gitmiyorsun...

Boşanmak istemiyorum diyorsun ama evi terkediyorsun.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

Bana da maddiyatla alakalı endişeniz olduğundan işi yokuşa sürmeye çalışmak istiyorsunuz gibi geldi ama aklınızda olsun, hem cinsellikle ilgili problemde tedaviyi reddettiğiniz için hem de evi terk ettiğiniz için hakime ağzınızla olmasa da davranışlarınızla bas bas beni boşa diyorsunuz. Bence de boşanın, adama yazık

Acaba aseksüel misiniz? Öyleyse işiniz zor. Bir doktora gitmek şart yani, bilmiyorum diyereki kafa sallayarak işin içinden çıkamazsınız.
Tembeli, hormonu bozuk, eğilimi farklı olan duydum da, insanların aseksüeli de mi var hakketen? Gün geçmesinki bir aydınlanma daha yaşamayayım şu KK'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…