- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,Korona yüzünden oldu diye kendinizi kandırmayın
Öyle olsaydı herkes boşanırdı
Ne alaka ? Bence eşinizin başka sebepleri var
Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendiKim bosanmak istiyor? Siz mi, o mu? Evlilik terapisi almaya denediniz mi? Aldatma siddet gibi agir sebepler yoksa, hemen bosanma karari neden alindi ve duyuruldu
O zaman " herkes boşanir " demiyorum " tüm saglikçilar " boşanirdi diyorumBenim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Peki neden boşanıyorBenim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Ikizlerimiz var premature dogdular bagisikliklari cok dusuk ,kuvezdo kaldilar ,evde kapali kaldim ben yardincimizla 6 ay eve kimseyi alamadim ,malesef normal bir durumda olsak boyle olmazdiO zaman " herkes boşanir " demiyorum " tüm saglikçilar " boşanirdi diyorum
Bu da gecerli bir sebep degil
Benim eşimde korona oldu hemde iki kez karantina kurallarina uyduk hepsi bu
Etrafimda bir sürü saglikci var ve aileleriyle yaşıyorlar
Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi
Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi
Evliligimiz yok gibi 1 senedir yabanci gibiyiz ,sabirli biri degildir arada kalmayida sevmez ,benim sorunum bosanmak degil ben bunu bekliyordum ,durumdan kaynakli ,Peki neden boşanıyor
Yani sizi ve bebekleri düşünüyor bu olağan
Boşanma gerekçesi ne
Yaa adam kendi içinde çelişmedi mi şimdi? Sizi korumak isterken sizden olmuş oluyor? Altında başka bir şey olabilir mi acaba?Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?