- 2 Şubat 2021
- 848
- 4.574
- 63
- Konu Sahibi deepsimply
-
Anliyorum sizi ama dışardan bakıldıgında hikayede eksiklik varIkizlerimiz var premature dogdular bagisikliklari cok dusuk ,kuvezdo kaldilar ,evde kapali kaldim ben yardincimizla 6 ay eve kimseyi alamadim ,malesef normal bir durumda olsak boyle olmazdi
Hayatinda biri olsa soyler ,cok acigiz birbirimize karsi ,misafirhane gibi bir yerde kaliyorlardi ,İyi de zaten pandemi nedeni ile ayrı yerde kalıyorsa boşanıp ev tutalım garip
Hayatında yeni biri mi var
Yapmayın allah aşkına bu sebeple boşanan mı var ? Bana eksikler var gibi geldi..Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi
Ya ne alaka benim de kızım kaldı 90 gün kuvezde.Ikizlerimiz var premature dogdular bagisikliklari cok dusuk ,kuvezdo kaldilar ,evde kapali kaldim ben yardincimizla 6 ay eve kimseyi alamadim ,malesef normal bir durumda olsak boyle olmazdi
Malesef bende aynı fıkırdeyım. Korona yuzunden mıllette nüfus patlaması yasandı sızde bırbırınızden kopmussunuz bence farklı sebeplerı vardır da koronayı öne sürüyordur. Acıkca konusmussunuzdur, ne dıyor esınızKorona yüzünden oldu diye kendinizi kandırmayın
Öyle olsaydı herkes boşanırdı
Ne alaka ? Bence eşinizin başka sebepleri var
Evliligimiz yok gibi 1 senedir yabanci gibiyiz ,sabirli biri degildir arada kalmayida sevmez ,benim sorunum bosanmak degil ben bunu bekliyordum ,durumdan kaynakli ,
Bence kararınızı yeniden gözden gecşrin.Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi
Hayatinda biri olsa soyler ,cok acigiz birbirimize karsi ,misafirhane gibi bir yerde kaliyorlardi ,
Benimdegisen bir durumum yok ben memnunum,bebeklerle hayattan ,Bana makul gelmedi
Yani madem pandemi sıkıntı istifa etseydi evde otursaydı
Bakıcıya maaş vereceğinize eşiniz evde kalırdı bakıcı gideri de olmazdı
Hangi arada kaldı
İş nedeni ile eve gelemeyen herkes boşanıyor mu çocuklara bakan sizsiniz hayatı olağanüstü şekilde değişen sizsiniz o hangi arada kaldı
Esimi ozledim ama bebeklerim cok kiymetli ,Bence kararınızı yeniden gözden gecşrin.
Tüm kalbinizle ayrılmak istiyor musunuz
Benimdegisen bir durumum yok ben memnunum,bebeklerle hayattan ,
Eskiden kampa ,sahile,dalisa giderdik,
Gayet iyi bir cinsel hayatimiz vardi ama ben bebeklere cok adapte oldum bunlari umursamiyorum,
Esim bozulan duzeninden mutsuz ve bunu kaldiramiyor ,
Bekar gibi arkadaslariyla ,kizlarla vs takilmak istiyor olabilir ,
Onun karari
Tamam kalsın orada
Yani şimdi neden ayrı evi olsun modunda
Hayatında biri olursa söylerse gel artık boşanalım mı dedi
Evlenirken çocuk yapar ayrılırız diye mi konuştunuz
Muhtemelen yaşınız 35 üstü çocuk sahibi olmak için mi evlendiniz
Herkes zaten uyumsuzdunuz derken ne kast ediyor
Benimdegisen bir durumum yok ben memnunum,bebeklerle hayattan ,
Eskiden kampa ,sahile,dalisa giderdik,
Gayet iyi bir cinsel hayatimiz vardi ama ben bebeklere cok adapte oldum bunlari umursamiyorum,
Esim bozulan duzeninden mutsuz ve bunu kaldiramiyor ,
Bekar gibi arkadaslariyla ,kizlarla vs takilmak istiyor olabilir ,
Onun karari
Siz ayrılmaya dünden hevesliymişsiniz..sizin başka sorunlarınız varHic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi
Att su an 8500 tl maas aliyor ,bizim ortak ayri bir isimiz var ,ben yurutuyorum isi ,oldukça yuklu bir gelirimiz var ,saglik bakanligi istifa engeli koydu saglik personeline ve o bu isi seviyorPeki işi neden bırakmıyor
Bana cidden ütopik geldi
Eve gelemiyor işten ama evde bakıcı olacak kadar gelir var
Yani ATT kaç lira alıyor yardımcınız kaç lira alıyor
İstifa etsinler gelsin diyorum da bence eşiniz çocuklu hayat istemiyor
Att su an 8500 tl maas aliyor ,bizim ortak ayri bir isimiz var ,ben yurutuyorum isi ,oldukça yuklu bir gelirimiz var ,saglik bakanligi istifa engeli koydu saglik personeline ve o bu isi seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?