Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Ikizlerimiz var premature dogdular bagisikliklari cok dusuk ,kuvezdo kaldilar ,evde kapali kaldim ben yardincimizla 6 ay eve kimseyi alamadim ,malesef normal bir durumda olsak boyle olmazdi
Anliyorum sizi ama dışardan bakıldıgında hikayede eksiklik var
Yani ya anlatmadiginiz başka problemler var yada eşiniz size söylemedigi başka bi sebepten ayrılmak istiyor

İnsanlar ayrılır, buna bazıları üzülür, bazıları sevinir.

Amaaa sizin ayrılik sebebizniz cooook saçma. Herkesin koronayla alakalı sıkıntıları var, bu kötü günlerde bir birbinize destek olmuyorsa biz ayrılın bence de. Zaten ikinizin de ayrılasi varmış, bugün olmasa yarın başka bı bahaneyle ayrilirsiniz zaten.

İyi de zaten pandemi nedeni ile ayrı yerde kalıyorsa boşanıp ev tutalım garip

Hayatında yeni biri mi var
Hayatinda biri olsa soyler ,cok acigiz birbirimize karsi ,misafirhane gibi bir yerde kaliyorlardi ,

Bir sebebi olmalı. Sebebini bulun ve elinizden geleni yapın sonra geriye baktiginizda elimden geleni yaptim dersiniz hem kendinize hem cocuklariniz a ve iciniz rahat olur . Yapici olma konsunda pasif olmayin.ne demek korona var ayrılıyoruz evlilik cocuk oyuncağı mi bu.ben de bosandim bir cocugum var siddet gordum elimdne gelen herseyi de yaptim duzelmedi daha beter oldu buna ragmen cok zor cok zoralndim duygusal olarak ..

Korona yüzünden oldu diye kendinizi kandırmayın
Öyle olsaydı herkes boşanırdı
Ne alaka ? Bence eşinizin başka sebepleri var
Malesef bende aynı fıkırdeyım. Korona yuzunden mıllette nüfus patlaması yasandı sızde bırbırınızden kopmussunuz bence farklı sebeplerı vardır da koronayı öne sürüyordur. Acıkca konusmussunuzdur, ne dıyor esınız

Evliligimiz yok gibi 1 senedir yabanci gibiyiz ,sabirli biri degildir arada kalmayida sevmez ,benim sorunum bosanmak degil ben bunu bekliyordum ,durumdan kaynakli ,

Bana makul gelmedi

Yani madem pandemi sıkıntı istifa etseydi evde otursaydı

Bakıcıya maaş vereceğinize eşiniz evde kalırdı bakıcı gideri de olmazdı

Hangi arada kaldı

İş nedeni ile eve gelemeyen herkes boşanıyor mu çocuklara bakan sizsiniz hayatı olağanüstü şekilde değişen sizsiniz o hangi arada kaldı

Hayatinda biri olsa soyler ,cok acigiz birbirimize karsi ,misafirhane gibi bir yerde kaliyorlardi ,

Tamam kalsın orada

Yani şimdi neden ayrı evi olsun modunda

Hayatında biri olursa söylerse gel artık boşanalım mı dedi

Evlenirken çocuk yapar ayrılırız diye mi konuştunuz

Muhtemelen yaşınız 35 üstü çocuk sahibi olmak için mi evlendiniz

Herkes zaten uyumsuzdunuz derken ne kast ediyor

Benimdegisen bir durumum yok ben memnunum,bebeklerle hayattan ,
Eskiden kampa ,sahile,dalisa giderdik,
Gayet iyi bir cinsel hayatimiz vardi ama ben bebeklere cok adapte oldum bunlari umursamiyorum,
Esim bozulan duzeninden mutsuz ve bunu kaldiramiyor ,
Bekar gibi arkadaslariyla ,kizlarla vs takilmak istiyor olabilir ,
Onun karari

Süz bu kadar cool onun kararı derseniz çevreniz de beklentileriniz farklı iyi oldu ayrılmanız der

Umursamayın kimseyi

Yolunuz açık olsun

Cocuk icin evlenmedik ,hamile kalacağımi hic dusunmedim polikistik overim var ,normal yolla ikiz gebelik bizim ki ,
Ikimizde hazir degildik,bebek icin
Malesef ,bu corona da araya girince iyice bozuldu duzenimiz,
Yas farkindan dolayı uygun olmadigimizi düşünüyorlar

Peki işi neden bırakmıyor

Bana cidden ütopik geldi

Eve gelemiyor işten ama evde bakıcı olacak kadar gelir var

Yani ATT kaç lira alıyor yardımcınız kaç lira alıyor

İstifa etsinler gelsin diyorum da bence eşiniz çocuklu hayat istemiyor

Att su an 8500 tl maas aliyor ,bizim ortak ayri bir isimiz var ,ben yurutuyorum isi ,oldukça yuklu bir gelirimiz var ,saglik bakanligi istifa engeli koydu saglik personeline ve o bu isi seviyor

Att su an 8500 tl maas aliyor ,bizim ortak ayri bir isimiz var ,ben yurutuyorum isi ,oldukça yuklu bir gelirimiz var ,saglik bakanligi istifa engeli koydu saglik personeline ve o bu isi seviyor

İşi seviyor da pandemi de işi bırakmak yerine iki bebekle eşinden ayrılmak bana uymaz

seçimini yapmış, siz de onaylamışsınız elin ne dediğinin önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…