- 3 Eylül 2012
- 21.897
- 57.821
- 798
- Konu Sahibi deepsimply
-
Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Eşimin tahamulsuz olusu disinda hayir,benim esim oyle zatif kirmiyim yada hesapli soylemiyim adami degildir ,direkt ,valla napiyim yenisini buldum der ,biraz ökuzdur ..Iyi ama bunun için boşanmaya gitmez ki bir evlilik..
Isı gereği eşinden böyle uzun seneler ayrı kalanlar var. Elbette lay lay lom geçmez yıpratıcı bir süreç olur ama sağlıklı bir ilişki aşar o süreci.
Başka sorunlar olmadığından emin mısınız?
İki küçük çocukla boşanmayı, eşinin sorumsuzluğunu bu kadar rahat kabullenmis birinin etrafin lafına kafa takmasi pek anlaşılır gelmedi bana.Benimdegisen bir durumum yok ben memnunum,bebeklerle hayattan ,
Eskiden kampa ,sahile,dalisa giderdik,
Gayet iyi bir cinsel hayatimiz vardi ama ben bebeklere cok adapte oldum bunlari umursamiyorum,
Esim bozulan duzeninden mutsuz ve bunu kaldiramiyor ,
Bekar gibi arkadaslariyla ,kizlarla vs takilmak istiyor olabilir ,
Onun karari
Bu boşanmak için geçerli bir sebep mi sizce? Memleketteki çoğu sağlıkçı zaten böyle. O zaman evli sağlıkçı kalmazdı. Hatta ne sağlıkçısı askeri polisi doğuda öğretmeni... ayrı yıllar geçiren meslekler varBenim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Elbette ki bebekler ve de kendi saglıgını öncelikli ama sanki inatlaşma ile alınmış Bi karar gibi geldiEsimi ozledim ama bebeklerim cok kiymetli ,
Onceligim onlar
Bu forumda arkasına bakmadan kaçması gereken kadınlar kocam diye tutturup boşanmıyor.Bana cidden ütopik geldi
Malesef olay bu asla gururumdan odun vermem,boyle yurumuyor bitirsek mi dedi ,bende sen bilirsin dedim ,ben hep boyleydim gidene kal demem gururumdan odun vermem ,Bu konu benim içime sinmedi, eşinizin boşanma kararı saçma, beni artık sevmiyor yazsanız hadi anlaşılır ama arada kalmak ne alaka? Ortada elle tutulur bir boşanma sebebi yok.
Sizin eşinizi seviyormuş gibi anlatmanız özledim deyip onun kararı demeniz ve boşanmaya üzülmek ya da eşinize sinirlenmek yerine insanlar seviniyor diye konu açmanız ayrı bir saçma.
Sanki eksik anlattığınız bir şeyler var.
Muska filan var galiba .Malesef olay bu asla gururumdan odun vermem,boyle yurumuyor bitirsek mi dedi ,bende sen bilirsin dedim ,ben hep boyleydim gidene kal demem gururumdan odun vermem ,
Boyle pat diye olmadi bu ara ara laf dokundurdu esim ,konustuk iliskimizin yiprandigini ama bosanalim demesini beklemiyordum,onun bunu istemesi tuhaf gelmedi acikcasi ,belkide yokluguna alistim,ben doguma yardimcimiz ve kayinvalide ile gittim,
Kocam 1 gun sonra geldi ,geldi gitti,hep tek basinaydim ,1 senedir basimi omzuna bile koymadim,
ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,
Başka şeyler yazdım ama sildim sonra.Malesef olay bu asla gururumdan odun vermem,boyle yurumuyor bitirsek mi dedi ,bende sen bilirsin dedim ,ben hep boyleydim gidene kal demem gururumdan odun vermem ,
Boyle pat diye olmadi bu ara ara laf dokundurdu esim ,konustuk iliskimizin yiprandigini ama bosanalim demesini beklemiyordum,onun bunu istemesi tuhaf gelmedi acikcasi ,belkide yokluguna alistim,ben doguma yardimcimiz ve kayinvalide ile gittim,
Kocam 1 gun sonra geldi ,geldi gitti,hep tek basinaydim ,1 senedir basimi omzuna bile koymadim,
ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,
Çok üzüldüm canım ama insanlar iki yüzlü hep ve başkasının üzüntüsünden beslenen asalaklarEsimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu
EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Ben hala emziriyorum ,anne sutu bizim icin onemli ,bebeklerim 1900 gr dogdu ,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza
Eşinizden 14 yaş büyüksünüz diye akıllarınca sizi yakıştıramamışlar galiba. Ama çocuklarınız olmuş yahu, insanlardaki bu neyin hırsı anlamadım. Haklı çıktılar ya kendilerince, ne zevke gelmişlerdir. İçim buz kesti şu an. Kolay şeyler yaşamıyorsunuz, ipleri koparmadan evvel bir evlilik terapisti mi deneseniz? Problemleriniz iletişimsizlikten kaynaklanıyor.Esimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu
EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Ben hala emziriyorum ,anne sutu bizim icin onemli ,bebeklerim 1900 gr dogdu ,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?