Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,

Iyi ama bunun için boşanmaya gitmez ki bir evlilik..
Isı gereği eşinden böyle uzun seneler ayrı kalanlar var. Elbette lay lay lom geçmez yıpratıcı bir süreç olur ama sağlıklı bir ilişki aşar o süreci.
Başka sorunlar olmadığından emin mısınız?

Eşimin tahamulsuz olusu disinda hayir,benim esim oyle zatif kirmiyim yada hesapli soylemiyim adami degildir ,direkt ,valla napiyim yenisini buldum der ,biraz ökuzdur ..

İki küçük çocukla boşanmayı, eşinin sorumsuzluğunu bu kadar rahat kabullenmis birinin etrafin lafına kafa takmasi pek anlaşılır gelmedi bana.

Boşverin ne derlerse desinler.

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Bu boşanmak için geçerli bir sebep mi sizce? Memleketteki çoğu sağlıkçı zaten böyle. O zaman evli sağlıkçı kalmazdı. Hatta ne sağlıkçısı askeri polisi doğuda öğretmeni... ayrı yıllar geçiren meslekler var

Bu derece korkuyorsa coronadan bir süre izole yaşamayı düşünebilir.
Ayrı ev tutup orda da kalabilir ama boşanma sebebi olamaz.
Başka sebepler olmalı.
insanların sevinmesini boşver asıl takman gereken konu, neden bu noktaya geldiniz nasıl çözebilirsiniz buna kafa yormalısın.
Hemen bitirelim mi boşanalım mı demek çok saçma değil mi.
İki bebek , corona, tedbirler, bozulan psikolojiler, kolay değil ama bu geçici bir süreç. Biraz sabır gösterip birbirinize destek olmalısınız.

Bu konu benim içime sinmedi, eşinizin boşanma kararı saçma, beni artık sevmiyor yazsanız hadi anlaşılır ama arada kalmak ne alaka? Ortada elle tutulur bir boşanma sebebi yok.
Sizin eşinizi seviyormuş gibi anlatmanız özledim deyip onun kararı demeniz ve boşanmaya üzülmek ya da eşinize sinirlenmek yerine insanlar seviniyor diye konu açmanız ayrı bir saçma.
Sanki eksik anlattığınız bir şeyler var.

Malesef olay bu asla gururumdan odun vermem,boyle yurumuyor bitirsek mi dedi ,bende sen bilirsin dedim ,ben hep boyleydim gidene kal demem gururumdan odun vermem ,
Boyle pat diye olmadi bu ara ara laf dokundurdu esim ,konustuk iliskimizin yiprandigini ama bosanalim demesini beklemiyordum,onun bunu istemesi tuhaf gelmedi acikcasi ,belkide yokluguna alistim,ben doguma yardimcimiz ve kayinvalide ile gittim,
Kocam 1 gun sonra geldi ,geldi gitti,hep tek basinaydim ,1 senedir basimi omzuna bile koymadim,
ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,

Muska filan var galiba .

Başka şeyler yazdım ama sildim sonra.
Hayırlısı olsun sizin için bir şey diyemiyorum.

Son düzenleme:
Eskiden şehir dısına veya ülke dısına para kazanabilmek için çalışmak için gidermiş erkekler gerçi hala da var kuzenimin eşi bir yıllıgına ülke dısına gitti mesela.. Onlar da bunu bahane edip bosansalardı o zaman.. Bana mantıklı gelmedi.. İkiz bebekleriniz var onlar için hiç degilse yeniden deneyin derim. Eğer aldatma şiddet vs olsaydı herkes hak verirdi burada.. Aile terapistine gidebilirsiniz..
Eşiniz bu donemde sizi aradı mı peki iletişiminiz nasıldı? Seni ve bebekleri sık sık arayıp sorar mıydı yani
Eşiniz bu donemde baska biriyle tanısmıs gibi geldi bana.. Arada baska biri olmasa kolay kolay bosanma meselesi olmazdı bence

Çok üzüldüm canım ama insanlar iki yüzlü hep ve başkasının üzüntüsünden beslenen asalaklar

Eşinizden 14 yaş büyüksünüz diye akıllarınca sizi yakıştıramamışlar galiba. Ama çocuklarınız olmuş yahu, insanlardaki bu neyin hırsı anlamadım. Haklı çıktılar ya kendilerince, ne zevke gelmişlerdir. İçim buz kesti şu an. Kolay şeyler yaşamıyorsunuz, ipleri koparmadan evvel bir evlilik terapisti mi deneseniz? Problemleriniz iletişimsizlikten kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…