O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
-
cnm bencede en buyuk sorun beraber oturmanız anladıgım kadarıyla ayrı eve cıkma sansınız yok,bazı arkadaslar esıne kızmıslar ama ben oyle dusunmuyorum bu adam rahatsız ve ıkı kadın arasında ıster ıstemez dahada kotuye gıdıyodur durumu cunku saglıklı bı ortamda yasamıyo stres,gerginlik vs.bende panık atak atlatan bırı olarak esını az cok anlıyorum ve kotu bı ınsan degılse bız ıkımız mutlu olabılırız dıyosan destek ol ona ama sende bu adamla mutlu olamam dıyosan cocugun olmadan ayrıl bunu soylemek zor ama baska sansın yok ılerde daha mutsuz olabılırsın.. hakkında hayırlısı olsn kararınız ne olursa olsun Allah yardımcın olsunYıllar sonra boşanmamaya pişman olabilmem büyük ihtimal ama biz hiç birbirimize kalamadık ki... En çok buna canım yanıyor.... Ama annesi babası boşanmış korkmaz ki boşanmaktan ama ben ömürlük bir şeyler düşünmüştüm ve rüya gibi evlenmiştim. Hayırlısı olsun hakkımızda.boşanmayı istemese yanında kalsam ne değişir diye de düşünüyorum yine dayatmalar yine kendine yontmalar yine bencillikler. Ne yaparım ki. Allah biliyor. Ama inanın çok korkuyorum nasıl beceririm diye. Ama ayakta kalacağım ne olursa olsun.............
Yıllar sonra boşanmamaya pişman olabilmem büyük ihtimal ama biz hiç birbirimize kalamadık ki... En çok buna canım yanıyor.... Ama annesi babası boşanmış korkmaz ki boşanmaktan ama ben ömürlük bir şeyler düşünmüştüm ve rüya gibi evlenmiştim. Hayırlısı olsun hakkımızda.boşanmayı istemese yanında kalsam ne değişir diye de düşünüyorum yine dayatmalar yine kendine yontmalar yine bencillikler. Ne yaparım ki. Allah biliyor. Ama inanın çok korkuyorum nasıl beceririm diye. Ama ayakta kalacağım ne olursa olsun.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?