Boşanıyoruz galiba

Eline sağlık annemde böyle söylüyo evli olduğunun garkında bile değil varsa yoksa annesi kuzenin ve kardeşinin eşleri ciddiyim onlara benden çok değer veriyo sadece Allah a havale ediyorum..

daha fazla değer vermiyordur belki ama dengeyi kuramadığı kesin..
buda evlilik için yeterli bilince ulaşmamış olmasından kaynaklanıyor..

kavga edince koşa koşa anasının evine giden bir erkek pipisi olan bir çocuktan başka birşey değildir benim gözümde..

sen yat dinlen kendini dinle ne istiyorsun bir karar ver..
fevri hareket etme..
şimdi gitsen yine kavga edersiniz.. birbirinizi dinleyecek durumda değilsiniz çünkü..

barisma sevismesi diyorsun yani??

Ben napıcam elimi kaldırıcak halim yok gözlerim şiş okulda yapmam gereken işler var kiden yardm istycem bu kafayla yapapmam

O zaman uyku ilacı alıp yatıcam başka türlü sakinleşemycem sinir krzi geçircem

Ben napıcam elimi kaldırıcak halim yok gözlerim şiş okulda yapmam gereken işler var kiden yardm istycem bu kafayla yapapmam

kocan denen adam ise gitmedi mi ? Sende git , sen niye ondan daha cok etkileniyorsun o nasil catir catir lafini sayip annesine gidiyor hicbirsey olmamis gibi isinede gidiyorsa sende yapm makyajini git isine, asla zayif oldugunu belli etme.

O zaman uyku ilacı alıp yatıcam başka türlü sakinleşemycem sinir krzi geçircem

sinir krizi geçirecek bir durum yok..
kendini hayatının en kötü gününü yaşıyormuşsun gibi şartlama..

önce kendine bir sor bakalım bu evliliği sürdürmek istiyormusun..
alacağın cevaba göre atacağın adımları belirlersin..

Sen de git o zaman ..
Onsuzluğun senin için dünyanın sonu olmadığı imajını vermelisin karşı tarafa ..
Ama restte çekip durma boşanmak istemiyorsan .

Biz barışsak bile o beni artık dinlemez bayanlarla samimi denolur dosyal mdya hesabıda açar herşey yapar bende buna dayananmam

O yüzden benm kendme gelmem lazım o çok zor şu an tek istediğim şey yok olmak o kadar canım yanıyo ki anlatamam anlatılmaz bu

Dün hiç uyumadım bide gözlerim kıpkırmzı gidemedim

Yarın yeni bir gün kendini toparla ..
Eşin konuşmak istemeden adım atma .. Madem olayı bu raddeye taşıdı ilk adımı o atsın ..
Konuşursanız da tartışmaya girme .. Asla o seni aramadan arama ..
Birçok konu da seni hatalı buluyorum ben aslında .. Ama eşin de sütten çıkma akkaşık değil ..

Soruyorum cevabı yok
Çok acı çekiyorum sadece başka biley düşünemiyorum

Bende akşam aramayı düşünüyodum sağlıklı düşenemiyorum işte

Siz birbirinize pek uygun bir çift değilsiniz aslında. Ancak boşanma da çok keskin bir karar olur. Birlikte bir terapi alsanız keşke

Ablacım, yaşadıklarınız bir anda patlak vermiş. Patlama noktası olmuş. Bir ya da iki gün birbirinize müsade edin ve sen oturup iyice bir düşün. Sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi bana çünkü. Ağlama diyemem ama en azından sağlıklı düşünmek için alan yarat kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…