- 3 Nisan 2014
- 36.489
- 149.237
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Eline sağlık annemde böyle söylüyo evli olduğunun garkında bile değil varsa yoksa annesi kuzenin ve kardeşinin eşleri ciddiyim onlara benden çok değer veriyo sadece Allah a havale ediyorum..
Valla sizin aşkınız çok tutkulu bence. Ayrılacağınızı hiiiç düşünmüyorum. Siz tartışarak mutlu oluyorsunuz. Aşkınız tartışmadan beleniyor bunu kabul etmek lazım. Ben böyle aşkları severim. Hep taze , hep heyecanlı ... Barışırsınız kısaca . Sıkıntı yok. Siz sakinleşince bir sorun olup olmadığını sorgulayın bence...
O zaman uyku ilacı alıp yatıcam başka türlü sakinleşemycem sinir krzi geçircemdaha fazla değer vermiyordur belki ama dengeyi kuramadığı kesin..
buda evlilik için yeterli bilince ulaşmamış olmasından kaynaklanıyor..
kavga edince koşa koşa anasının evine giden bir erkek pipisi olan bir çocuktan başka birşey değildir benim gözümde..
sen yat dinlen kendini dinle ne istiyorsun bir karar ver..
fevri hareket etme..
şimdi gitsen yine kavga edersiniz.. birbirinizi dinleyecek durumda değilsiniz çünkü..
Rapor falan alsan olmaz mı ?Ben napıcam elimi kaldırıcak halim yok gözlerim şiş okulda yapmam gereken işler var kiden yardm istycem bu kafayla yapapmam
Oda bir tarz yani . Olabilir :)barisma sevismesi diyorsun yani??
Ben napıcam elimi kaldırıcak halim yok gözlerim şiş okulda yapmam gereken işler var kiden yardm istycem bu kafayla yapapmam
Bilmiyorum ki şimdi bide yeniyim çoğu iş bende laf ederler diye korkuyorum hocalarRapor falan alsan olmaz mı ?
O gitmiş işekocan denen adam ise gitmedi mi ? Sende git , sen niye ondan daha cok etkileniyorsun o nasil catir catir lafini sayip annesine gidiyor hicbirsey olmamis gibi isinede gidiyorsa sende yapm makyajini git isine, asla zayif oldugunu belli etme.
O zaman uyku ilacı alıp yatıcam başka türlü sakinleşemycem sinir krzi geçircem
O gitmiş işe
Dün hiç uyumadım bide gözlerim kıpkırmzı gidemedimSen de git o zaman ..
Onsuzluğun senin için dünyanın sonu olmadığı imajını vermelisin karşı tarafa ..
Ama restte çekip durma boşanmak istemiyorsan .
Gidicem yarın bi işim var zaten tutunabileceğmGider tabi turp gibidir anasi bir guzel kahvalti hazirlayip balli sutunu verip sirtini sivazlamistir, bugun gecti yarin sende git bence. Asla bir erkek icin meslek hayatini geri plana atma.
Dün hiç uyumadım bide gözlerim kıpkırmzı gidemedim
Soruyorum cevabı yoksinir krizi geçirecek bir durum yok..
kendini hayatının en kötü gününü yaşıyormuşsun gibi şartlama..
önce kendine bir sor bakalım bu evliliği sürdürmek istiyormusun..
alacağın cevaba göre atacağın adımları belirlersin..
Bende akşam aramayı düşünüyodum sağlıklı düşenemiyorum işteYarın yeni bir gün kendini toparla ..
Eşin konuşmak istemeden adım atma .. Madem olayı bu raddeye taşıdı ilk adımı o atsın ..
Konuşursanız da tartışmaya girme .. Asla o seni aramadan arama ..
Birçok konu da seni hatalı buluyorum ben aslında .. Ama eşin de sütten çıkma akkaşık değil ..
Ablacım, yaşadıklarınız bir anda patlak vermiş. Patlama noktası olmuş. Bir ya da iki gün birbirinize müsade edin ve sen oturup iyice bir düşün. Sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi bana çünkü. Ağlama diyemem ama en azından sağlıklı düşünmek için alan yarat kendinedün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?