Boşanıyoruz galiba

İşte aynı anda değişim gösterelim

Ohoo tanrim kocami bastan de de tam olsun

Ohoo tanrim kocami bastan yarat de de tam olsun

Herkes acik acik soylerse demissin bak ne guzel.Bu cok dogru ve mantikli ama sen ne diyorsun "o degisirse "Bu cumlede taraflarin karsilikli acikca soylemesi durumu yok gibime geliyor bana.Bu ne demek biliyor musun elif ? Benim belirledigim kabin seklini alirsa hersey ok degilse yok.

bundan daha fazlasını istiyosun. numara yapma ya. cidden komik oluyor. işle ilgili maillerde bile deliren insansın sen.

İşte aynı anda değişim gösterelim

Bak simdi degistirdin lafini.O degisirse ben de garanti veririm diyordun biraz once.Hic kimse kimse icin hele ki abuk kiskancliklari olan biri icin degismez hele ki bu adam 36-37 yasindaysa.Bu olayda hakli misin evet haklisin.Ama bizler ne sacma konularda kavgalar cikardigini unutmadik.O yuzden adimi beraber atin bakalim.Sen biraz degis (en azindan oyle davran,belki bunun dogru oldugnu yasadikca gorup yaptigin sacmaliklardan vazgecersin) Sen bu adamdan ayrilmak istemiyosun ama herseyi o duzeltsin ve yapsin istiyorsun.Arkadasin yukarida dedigi gibi oyle bir dunya yok.Ya kendini degistirmekle baslayacaksin ya annenin evini su yolu yapacaksin.Onunde 2 secenek.

esi 37 yasinda mi elifin o adam degismez karakteri oturmus artik

eşi kadınlarla samimi oldukça elif ne yapacağını şaşırıyo. ama sana bişey diyim mi elif eşin bu durumunun gayet farkında ve seninle oynuyo. sana "bak elinde tutmazsan giderim kadınlar peşimde" imajı veriyo. nerden mi biliyorum. önceki yazılarında adam nerde kafayı yicem yazdın. biz anasıyladır dedik. sen de hayır birsürü orspu onun peşinde dedin unutmadım :) adam her kadın peşimde imajını sana çok güzel empoze etmiş seni parmağında oynatıyo. bak bu kadar insan sana değiş diyo. neden diyolar sanıyosun. hep kocanı kovalamaktan bıkmadın mı. biraz da o kovalasın bakalım. hayatına bak elif çık gez insanlarla muhabbet et. umrunda olmadığını göster ona. emin ol bu kuzen olayını atlatsanız bile sen tavrını değiştirmezsen adam seni gıcık etme davranışlarını niye değiştirsin. ki sen de biliyorsun kocanın yaptığı herşeyin üzerinde nasıl etki bıraktığını. akıllan artık

adam elifi cepte görüyo ve kendi karakterinden gayet memnun.
sonuç: deprese elif, sallamayan herif.
kısır döngü.

Zerre hatalı değil mi? İstemsizce güldüm

Evet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim ona

Bende buna istemsizce güldüm

Açılacak konuları tahmin edebiliyorum
-markette kasiyer kızdan ekstra poşet istedi
- seçtiği doktor kadındı. Kesin aldatılıyorum
-öğrencinin biri sınavda hocam şu soruyu anlamadım demiş yanına çağırmış kıyameti koparttım
-kızımız olacak adını Ayşe koymak istedi kesin ayşe diye biri var hayatında
-kurbanda koyun kesmek istedi koyun dişi değil midir çok kıskandım nasıl yapar bunu neden koç kesmiyor ki?

Gibi

Bende onu diyorum işte ikimizde adım atalım tek taraflı olmasın

esi 37 yasinda mi elifin o adam degismez karakteri oturmus artik
Hayır değişir bence
Onu. Peşinde mi dedim inan hiç hatırlamıyorum yani dediysemde aklıma gelmedi inan
Kendide kıskandığım zaman napsınlar beni derdi hep rahmetli
elifff_____ sen bu adama kaybetme korkusu yasattin mi hic
Bilmiyorum ona sormak lazım beceremedim sanırım

İyide sen tarafını seçmişsin eşim hatalıda,olsa ki çoğu konuda hatalı bunu şurda herkes anladı.onu savunuyosun

Kendi sorumu kendim cevaplayayim bence hayir bunu yapabilmis olsaydin evliliginiz suan bu kadar sorunlu ve karmasik olmazdi

tatlım ah bi kendine güvensen ve şu herifini sallamasan.
hayatını yaşasan.
ozaman gör bak düşcek peşine.
azcık taktik lütfen, harekete geç.
Gercekten bende merak ediyorum bak ivonun verdigi tavsiyeyi kac kisi verdi sana neden yapmiyosun bunu yapmaya gucun mu yok guvenin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…