Her tartışmada hep kendi haklı.Son tartışmamız kv kredi çek bana dedi.O da güzelim babasına kredi cekti.Ödemedi kp üstüme kaldı dedi.Kv eşime oglum biz sana kp gibi borc bırakmayız dedi.Eşimde cekemem dedi.
Kızdım kv dedigi lafa eşim sen bana bak yemin ederim çekmicem benim çekcek durumum mu var bilmiyor musun sen bana bak onlara degil dedi.
Konu kapandı sözüne güvendim.Aradan 20 gün gecti.Kv görümce hergün aradı.Bizim ki anlaşmış maas bordrısu almış.
Bana sakin sakin bulamadılar parayı diyor..Ee yani dedim.Babam tefeciden para almasın diye ben cekcem dedi.
Ne dülünüyorsun dedi.Dedim sen bana söz verdin hani sözün?Onlar benim ailem dedi.SEN NE DERSEN DE BU KREDİ CEKİLCEK,BENİM DEDİGİM GECERLİ DEDİ.Benim fikrime deger vermiyorsan niye soruyorsun dedim.Ne tepki vercegini merak ettim dedi.İşine gelmiyorsa cek git dedi.Gitmesi gereken biri varsa ben degik sensin dedim.
Walla cocugun yoksa bu kadar haksızlıga dayanabılırsen dayan
Herkes bi empati kursun konu sahıbının önceki konularını okusun
Kadın burda ilgiszlıkten saygı gormemekten deger verılmemelten daha cok yakınıyo
Bak gılum bnm arkadasım var aynı besıkte uyuduk yerı geldı belki aynı kasıkta. Yemk yedık
Ewlendı birde cocugu war 16 aylık
Serefsz kocasının aılesının yapmadıgı pîslk kalmadı daha bu gece babama gıtcem dıyıp babasına gıtmedıgın ögrendık
Deger vermıyo karısına senın kı gıbı bnm aılem bnm aılem dıyıp duruyo
Arkadasım cıkıp gıtcek kızı önnde tas duwar cocugu olmasa bırakıp gıder
Sana gelince 10 senelk ask demışsin
Ahh biz kadınlarda hep bu saflık salaklık war
Ewlenınce anlatsın ask olup olmadıgını
Hani saygı hani deger hani ask nerde
Sen kalp hastasısın o öküz kocan kötü bişi olsa duyarmısmıs
İşte bu hayat böle acımasızken koca hayatın karsısında sen küçück insan sana kımse acımaz
İyi düşün tasın boşanmak ayıp degıl gunah degıl hak
Böle isyan edıcene kafan rahat oldun şükret
Anlayıssız biri ile uasamak zor
Hakkında hayırlıdı olsun
Hep duygularımla hareket ettim demişssn demkki yanılmışsın canm
Biraz aklını kullan gözünü seweyim
Geçip kenarlara aglama öle mazlum durma
Dik dur o aptal kocan düşünsn seni kaybedecegi için
Sen saglam bas
La havle cek
Ya sabır cek
Zamana bırak ve zamn ne gerektırıyosa onu yap
Duygusal davranma yoksa coook konu acarsın canm
Eşine hakaret ettım biraz sma arkadadım olayı senn olayın gidip bnmkinî bogazlıcam
Cocugum yok.Hep duygusal davrandım gectigimiz aylarda 20 gün ayrı kaldık,ben ölümlerden döndüm.Babam kızım olmuyorsa bırak su haline bak dedi....Cok agladım,20 gün yemedim içmedim.Araya büyükler girdi tekrar denendi.
Eşim tarafından anlayamadıgım sey neden hep ben hatalı ve sorunluyum.Fikrimi begenmeyince ne alakası var sacmalıyorsun sen psikiyatriye git der kızar...sonra döner gelir dedigime,benim dedigim cıkar.....Bunlar beni yoruyor artık.Ben işine geldigi gibi davranan,hep sus diyen bir eş istemiyorum artık.
geceleyin okudum baya üzüldüm haline Güzelim Allah sana sabır versin ve yar yardımcın olsun canım bence boşanmadan önce bi kere daha düşünün bi yuva kolay kurulmuyo sonunda ikinizde pişman olabilirsiniz canım biraz zaman tanıyın kendinize şu anda çok sinirlisiniz sakinleşin biraz ama sen çok haklısın düştüğün durumlar çok zor bu arada sağlığınada çok dikkat et herşey yerine gelir ama sağlık gelmez canım
Diger konulari bilmiyorum, mutlaka bu kadar dolmaniza sebep olan konular vardir ama bu anlattiginiz konuda ben de ailemin ihtiyaci olsa esimin onayina sunmam, ceker veririm parayi ama sizinle paylasmasi lazim orasi ayri...
Babanız istemedende olsa sizi çok zor durumda bırakmış. Eşinizde ilk fırsatta ailesine anlatmış.
Aileside üzerine gitmiş, kullanmış bu kozu belliki.
Eşinizde meyilliymiş zaten ailesine uymaya. Benim anladığım bu. Durumunuz zor Allah yardımcınız olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
ailelerimiz önemlidir ama kurduğumuz yuvaya ailemizi de yok saymamız lazım. bu bakımdan benim ailemin ihtiyacı olsa ikiletmemem söylemem gider çekerim lafları yuvayı yok saymaktır. ailemiz nasıl hayatlarını kendileri yaşıyorsa biz önümüze bakmalıyız yani kendi ailemize geleceğimize çocuklarımıza...
uzatmamayım..
söyleyenecek şey siz de bitmiyor. Ödemeleri yapacaklarmıymış.. yapmama durumları varmı? o zaman keşke ayrılmayı düşünseydiniz.. o zaman hiçbir pişmanlık olmaz gibi gelirdi. kararınızın yani boşanmanızın arkasından kurtuldum diye düşünebilirsiniz.. ama derseniz ki eşim çok alıyor. işte onlar vermese de bu eşime maddi anlamda bize yansımaz.. belli olmaz.. diyecek sözüm yok..
hakkınızda hayırlısı olsun.. sürekli yıpranmaktansa adını koymak daha iyidir.. yani her bitiş bir başlangıçtır zaten..
ama inşallah aranızdaki sorunları halledersiniz . yuva kolay kurulmuyor. bir de böyle başkalarının yüzünden yıkılan yuvalar ise daha kötü. daha can yakıyor.. yani sürekli canınız acıyor zaten..
karşılıklı konuşup umarım ikinizde doğru yolu bulursunuz..
Ödeme 3 ay sonunda yapılcakmış sözde.Sözde diyorum cunkü ödeyecegiz deyipte üstümüze kalan o kadar cok sey var ki...Artık aile borcu ödemekten yoruldum.4 yıllık evliyim hep borc ödüyoruz halada ödüyoruz....Ben önümü göremiyorum.Kredi için degil eşimin tavrı ve tavrına verdigim cevap bizi boşanma durumuna getirdi.
yukarıda yanlış yazmışım. herşey sizde bitiyor diyecektim. bitmiyor yazmışım..
sürekli başkalarının borcunu ödememeyi istememekle elbette haklısınız. sonuna kadar.. yalnız anlamadığım hani demişler ya baban gibi borcu ödememezlik yapmayız dediğinde neden demediniz ya da denilmedi kendilerinin de borcunu ödediğinizi.. hangi yüzle bunu dediler ki..
Bana söylenmedi eşime söylendi biz sana kp gibi borc bırakmayız söylemi.Bunu duyunca cok tartıştık.Sen bilmiyor musun sanki ailenin bize bıraktıgı borcu niye laf verdin niye konuşturuyorsun,niye babamı beni rezil ediyorsun....Ne gerek var,ben cekemem borcum cok de gec her iki tarafıda kırmadan kapansın dedim....Beyefendi hem anasına laf verdi anasıda gitti bütün sülalesine anlattı.Kredi cekmiş güzelim babasına babasıda ödememiş diye..Tüm bunlara ne gerek var biz bir aileysek ne gerek var.Eşim hem herseyi biliyor hemde yapcagından geri kalmıyor.
Ya kızlar ya tüm sayfaları okumuyorsunuz okumamaktada haklı olabilirsiniz vakit olmayabilir....
Kazıklanma nerde var??Kazıklanma dediginiz babamın borcu üstüne bırakmasıysa eşimin aileside dünya kadar borc bıraktı ve ödedik.Babam para bulmaya calışırken banane ya deyip konuştu benle tartıştı.Şimdi ne hakla onlar benim ailem diyor.Ötekiler ne benim için?Hem eşim yemin etti benim söyledigime bak ben cekmiycem dedi.Sonra onlar benim ailem....eee ne oldu gün oldu devran döndü aynı durum onlarında basına geldi.Aile oldu.....
Şimdi kaynana kına yaksın aile sırlarını ne diye uluorta ifşa ediyor sonuçta sen onun gelinisin bunu anlattığında kendi oğlunu aşağlamış oluyor zaten yıkılan evliliklerin çoğunda kaynana faktörü göze çarpıyor ,idare edemiyorlar ,acizler
madem daha önce onların da borcunu ödediniz,neden kayınpederin gibi borcu üzerine bırakmayacağız diyorlar:26:
ayrıca işe girmişsin,çalışmaya devam et ve babanın borcunu öde.zaten eşin babanın borcunu öderken çalışmaman yanlış olurdu
bir evlilikte senin ailen benim ailem tartışması bi kere başlamışsa asla bitmez o noktadan sonra uzatmalar başlar
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.aslinda ne dicegimide bilemiyorum ama yuva yikmak kolay degil.daha 4yillik evlisiniz çok yenisiniz.bazi şeyleri asmak cok zor gozukuyo.esini haklı bulmuyorum kesinlikle.ama sen kendin emin misin.bunu once kendine sor.kesinlikle vazgectin mi evliliginden.bak bi hafta once sen bu adamdan bebek dusunuyodun.kararlarini fevri verme.sinirle hersey soyleniyo insanin agzindan hersey cikiyo.bi donup arkana bak.eger gercekten vazgectiysen evliliginden soylenecek bi söz de yok.ama icinde tereddüt varsa gercekten seviyosan ve tüm sorunlariniz ailelerizden kaynaklaniyosa o zaman cozum yolu bulmak gerekir.oturup konusup anlasmaniz lazim.bu da sadece senin cabanla olmaz.esin bence coktan pişman olmuştur ,erkekler bazen agizlarindan cikani duymuyolar.sonrada pisman oluyolar.biraz zaman tanı kendine.ama sakin bu zamani üzülerek gecirme.zaten rahatsızsin.iyice artmasin rahatsızlığın. Bence herşey duzelicek üzme kendini.hayatta hiç bişey kolay olmuyo bazen sabretmek bazen yeteri kadar susmak gerekiyo.bunu sakın taviz vermek ezilmek gibi de düşünme. Zaman tanı birak ceksin krediyi mesela hiç karisma calismada birak kendi cabalasin nasil oluyo anlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?