Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Aileler bırakın genç evlilerin peşinide mutlu olsunlar ne o bana kredi ona kredi çek demeler çok kızıyorum evlenen insanların zaten maddi sıkıntıları var birde anne babalar yük oluyor ayıp be yardımcı olacakları yerde köstek oluyorlar.......................

siz ayrılırsanız iki tarafta yani aileler beraber yemeğe çıksınlar ayırmalarının,başarılarının zaferini kutlamaya .........................

Birde benim merak ettiğim çekilen bu kredi .çok mu hayati, yani bizde evlenir evlenmez öyle eşimiz her dediğimize onay vermedi bu sanırım çoğunlık buna benzer durumlar yaşamıştır, zaman zaman anlaşmamazlıklar çıkmıştır , ben seni anlıyorum eşinin aldığınız kararlara uymaması ailesini söylediklerini gerçekleştirmesi ve senin kendini değersiz hissetmeni ,yani duygusal olarak asla kendini asla tatmin hissetmemeni bundan dolayı bitirmek istemeni ,umarım eşinin aklı başına gelir , ve evlilik ne olduğunı kavrar

Çocuk var mı? Eşin haksız.. Böyle bir konuda beraber karar almanız lazım.. Hep kararı kendi veriyor hem de sana çek git diyor. Oh ne ala memleket.

Cocugum yok.Hep duygusal davrandım gectigimiz aylarda 20 gün ayrı kaldık,ben ölümlerden döndüm.Babam kızım olmuyorsa bırak su haline bak dedi....Cok agladım,20 gün yemedim içmedim.Araya büyükler girdi tekrar denendi.
Eşim tarafından anlayamadıgım sey neden hep ben hatalı ve sorunluyum.Fikrimi begenmeyince ne alakası var sacmalıyorsun sen psikiyatriye git der kızar...sonra döner gelir dedigime,benim dedigim cıkar.....Bunlar beni yoruyor artık.Ben işine geldigi gibi davranan,hep sus diyen bir eş istemiyorum artık.

Canım eşin böyle dediği zaman tamam beraber gidelim de ve gerçekten gidin. İyi bir aile terapistine.. Eşinin aile bağımlılığını gösterir eşine, Kendinle ilgili de göremediğin hataları.. Onun aile bağımlılğının arkasında yatanları bir bir çıkartır..

Diger konulari bilmiyorum, mutlaka bu kadar dolmaniza sebep olan konular vardir ama bu anlattiginiz konuda ben de ailemin ihtiyaci olsa esimin onayina sunmam, ceker veririm parayi ama sizinle paylasmasi lazim orasi ayri...

Ddem tesekkür ederim.Allah yardıcımız olsun.
......canım bizde olan aileler normal cocuklarını düşünen aile degil.Bizim ailelerimiz bize para verceklerine istiyorlar.Kv laf söylemesi 1 ay önce cok zoruma gitti ama eşim sen bana bak deyince güvendim.Eşim benle paylaştı ama önce cekmicem diye yemin etti,sonra beni denedi onlar benim ailem dedi.
Aileler zor durumda olur tabi yardım edilir.Kızıyorum cünkü yemin etti cekmicem 1 ay sonra cekcem dedi.Begenmiyorsan git babanım evine dedi.
Aileyi düşünürken banada saygı duyması lazım.Ben babama kredi cekerken onun onayını aldım.Aldıgım halde bir sürü laf duydum....Evlilikte maddi sıkıntı birlikte cekiliyorsa böyle benim fikrimi denemek için soramaz.

Ödeme 3 ay sonunda yapılcakmış sözde.Sözde diyorum cunkü ödeyecegiz deyipte üstümüze kalan o kadar cok sey var ki...Artık aile borcu ödemekten yoruldum.4 yıllık evliyim hep borc ödüyoruz halada ödüyoruz....Ben önümü göremiyorum.Kredi için degil eşimin tavrı ve tavrına verdigim cevap bizi boşanma durumuna getirdi.

NAZAH alıntı yapamıyorum canım.Bunuda sundum eşime bulundugum yerde iyi olan terapistler cıkardım.Biz kendimiz çözemiyoruz baskası mı bizi çözcekmiş dedi.Beni kimse cözemez dedi....
Onların işi bu dedim.Sen kendin git terapiste falan gidip enayi gibi 1 saat konuşcak dünya para vercem.Pehh dedi.....

yukarıda yanlış yazmışım. herşey sizde bitiyor diyecektim. bitmiyor yazmışım..

sürekli başkalarının borcunu ödememeyi istememekle elbette haklısınız. sonuna kadar.. yalnız anlamadığım hani demişler ya baban gibi borcu ödememezlik yapmayız dediğinde neden demediniz ya da denilmedi kendilerinin de borcunu ödediğinizi.. hangi yüzle bunu dediler ki..

Bana söylenmedi eşime söylendi biz sana kp gibi borc bırakmayız söylemi.Bunu duyunca cok tartıştık.Sen bilmiyor musun sanki ailenin bize bıraktıgı borcu niye laf verdin niye konuşturuyorsun,niye babamı beni rezil ediyorsun....Ne gerek var,ben cekemem borcum cok de gec her iki tarafıda kırmadan kapansın dedim....Beyefendi hem anasına laf verdi anasıda gitti bütün sülalesine anlattı.Kredi cekmiş güzelim babasına babasıda ödememiş diye..Tüm bunlara ne gerek var biz bir aileysek ne gerek var.Eşim hem herseyi biliyor hemde yapcagından geri kalmıyor.

Şimdi kaynana kına yaksın aile sırlarını ne diye uluorta ifşa ediyor sonuçta sen onun gelinisin bunu anlattığında kendi oğlunu aşağlamış oluyor zaten yıkılan evliliklerin çoğunda kaynana faktörü göze çarpıyor ,idare edemiyorlar ,acizler

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.aslinda ne dicegimide bilemiyorum ama yuva yikmak kolay degil.daha 4yillik evlisiniz çok yenisiniz.bazi şeyleri asmak cok zor gozukuyo.esini haklı bulmuyorum kesinlikle.ama sen kendin emin misin.bunu once kendine sor.kesinlikle vazgectin mi evliliginden.bak bi hafta once sen bu adamdan bebek dusunuyodun.kararlarini fevri verme.sinirle hersey soyleniyo insanin agzindan hersey cikiyo.bi donup arkana bak.eger gercekten vazgectiysen evliliginden soylenecek bi söz de yok.ama icinde tereddüt varsa gercekten seviyosan ve tüm sorunlariniz ailelerizden kaynaklaniyosa o zaman cozum yolu bulmak gerekir.oturup konusup anlasmaniz lazim.bu da sadece senin cabanla olmaz.esin bence coktan pişman olmuştur ,erkekler bazen agizlarindan cikani duymuyolar.sonrada pisman oluyolar.biraz zaman tanı kendine.ama sakin bu zamani üzülerek gecirme.zaten rahatsızsin.iyice artmasin rahatsızlığın. Bence herşey duzelicek üzme kendini.hayatta hiç bişey kolay olmuyo bazen sabretmek bazen yeteri kadar susmak gerekiyo.bunu sakın taviz vermek ezilmek gibi de düşünme. Zaman tanı birak ceksin krediyi mesela hiç karisma calismada birak kendi cabalasin nasil oluyo anlasin

bir evlilikte senin ailen benim ailem tartışması bi kere başlamışsa asla bitmez o noktadan sonra uzatmalar başlar

madem daha önce onların da borcunu ödediniz,neden kayınpederin gibi borcu üzerine bırakmayacağız diyorlar:26:

ayrıca işe girmişsin,çalışmaya devam et ve babanın borcunu öde.zaten eşin babanın borcunu öderken çalışmaman yanlış olurdu

Hep kendilerini övmeye bayılırlar.Her dedikleri dogrudur kendiler heo öyle düşünürler.İki kişi bir araya gelsin hemen dedikoduya baslarlar,yüzlerine gülerler....Bir gün bayramda beni ilk defa görmüş bir akrabaları ne güzel gelinin varmış,allah banada nasip etsin dedi.Kv görümce ne cevap verdi.Bizim oglumuz çirkin mi dedi?İnsan gurur duyacagına oglunu övüyor....

Bende bunu algılayamıyorum zaten.Mantıgım almıyor.Sinir oluyorum....

bir evlilikte senin ailen benim ailem tartışması bi kere başlamışsa asla bitmez o noktadan sonra uzatmalar başlar

Biz uzatmalarında uzatmalarını oynadık....Ben tükendim artık.Bazı şeyler cok zoruma gidiyor...Ben seviyorum diye gitmiyorum babamın evine.O senin gitcek bir yerin yok diyor bana.Hep psikolojik olarak üstüme geliyor.Bir eş bunu yapmamalı.

Ben istemiyorum canım artık.Tek taraflı evlilik yürümüyor.Her sinir anında söylenen laflardan sonra amann sende ne olcak sinirlendim söyledim demesi zoruma gidiyor.Bende sinirlenince neler söylemek istiyorumda agzımı acamıyorum....Ben sevsemde onun sevgisine inanmıyorum ve artık hiçbir sözüne güvenmiyorum ve itimat etmiyotum.Her olayda kendini ve kendilerini haklı bulmasından ve haklı cıkarmasından cok yoruldum.Hatalarını kabul etmiyor ama hata arıyor.
Bebek olayına gelince eşim korunuyordu yılbasında bebek istemeyen adam bebek istedi bir anda.Olsaydı kaza olcaktı.Çok sükür olmadı olmaması için cok dua ettim.adet olana kadar gün gecmedi...Sevgi 2 taraflı yasanırsa güzel.Ailesini düşündühü kadar beni düşünse ve önemsese hersey cok daha güzel olurdu.Yapamadı...Kardeşim aradı enişte ne oldu demek için acmadı bile telefonunu.Ben tükendim dengesiz hareketlerden istemiyorum artık.
Ben eşim yüzünden kalp hastasıyım.Dün ambulansla hastahaneye kaldırıldım.Eve getirildim.Hic aramadı ne oldu diye...Ailesinin yanına gitti.Ben bu adamla bir hayat istemiyorum.

Ne aradı...ne sordu..ne merak etti.Daha öncede ölümden döndüm o zamanda aramamıştı.Benim için hersey bitti artık.Bu kadar sorumsuzluk bana agır geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…