- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 31
- Konu Sahibi melekanesii
-
sen bu kafadaysan ümit vermek asla istemem ama barıstırsınız gibi cünkü karsısınd ane olursa olsun cabalayan bi es var senden bahsediyorum bence esin biraz zaman gecsin aklını toplasın gelir
bide benden cvp veriiyim bence bosanmayı düsünüyorum ama sartlarının düzelmesi lazım ise girmem lazım ama mesela o kaadar kavgalar hakaretten sonra insan belli yıllardan sonra hissislesiyo bu ettigin hakaret degil aslında üzüntünün isyanı cümlesinin 1 ini bile etmem aman oda mutlu olsun kafasındayım o kadar sogudum yani düsün kıskanma falan hakgetire
yani senin acından insallah iyi olur hersey
sen bu kafadaysan ümit vermek asla istemem ama barıstırsınız gibi cünkü karsısınd ane olursa olsun cabalayan bi es var senden bahsediyorum bence esin biraz zaman gecsin aklını toplasın gelir
bide benden cvp veriiyim bence bosanmayı düsünüyorum ama sartlarının düzelmesi lazım ise girmem lazım ama mesela o kaadar kavgalar hakaretten sonra insan belli yıllardan sonra hissislesiyo bu ettigin hakaret degil aslında üzüntünün isyanı cümlesinin 1 ini bile etmem aman oda mutlu olsun kafasındayım o kadar sogudum yani düsün kıskanma falan hakgetire
yani senin acından insallah iyi olur hersey
Aynen böyle bir ihtimal de var.Konu sahibi hiç şüphelendiginiz birsey oldu mu?Bir anda kestirip atması acaba biri mi var hayatında diye düşündürüyor beni.
Amin hayırlısıSizi tanimiyorum konularınızı bilmiyorum fakat benimde içimden barışacaksınız diye geçiyor..
Yinede hakkinizda hayırlısı olsunn..
Bunu bende düşündüm ama telefonuna hep bakardım. Gittiği yerleri insanları bilirim. Eşleriyle konuşurdum.Bir anda kestirip atması acaba biri mi var hayatında diye düşündürüyor beni.
Bunu bende düşündüm ama telefonuna hep bakardım. Gittiği yerleri insanları bilirim. Eşleriyle konuşurdumAynen böyle bir ihtimal de var.Konu sahibi hiç şüphelendiginiz birsey oldu mu?
Benim vicdanım çok rahat.Vereceğim tek tavsiye, böyle bir hayatı asla kabul etme arkadaşım. Sana yazık değil mi?
O zaman ne yaşadı ki bu adam bu kadar kolay vazgeçiyor?Bunu bende düşündüm ama telefonuna hep bakardım. Gittiği yerleri insanları bilirim. Eşleriyle konuşurdum.
İnanın çok düşündüm. Evlenmeden önce o kadar farklıydı ki bir insan nasıl bu kadar değişir anlayamadım.O zaman ne yaşadı ki bu adam bu kadar kolay vazgeçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?