- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 31
- Konu Sahibi melekanesii
-
Zaten bende uzun zaman bekar duracağını sanmıyorum. Evlensin ve Rabbim aynı onun gibi birini versin. Avukatıma da söyleyeceğim hakkım neyse istiyorum diye. Hep iyi niyetli oldum şimdi ise asla acımayacağım.Görürsün senden boşanınca da hemen bir başkasıyla evlenecek. Karaktersiz. Anlaşmalıysa kolay olur ama maddi bir kaybınızın olmamasına dikkat edin. Yapacak birşey yok neler geçmiyor ki bu da geçecek. En azından çocuğun yok ve sadece 1 yılına olan olmus. Zamanla o 1 yılı bile unutacaksın. Seni sileni sen de sileceksin.
Amin inşallah. Zaten biran önce kurtulmak istiyorum.Değer vermeyene sen de değer verme. Zamanını harcama. Hakkında hayırlısı olsun
Evliliğimizi kendisini bu hale getirdi. Şimdiye kadar çoktan kıymetimi bilmesi gerekiyordu. Gözümden düştü.Herkese boşanın diyorum. Sizin bitmemiş. Ortada sadece ilgisiz bir odun var. Boşanmayı aceleye getirme ama boşanmak istemediğini bilmesin. Kaybetme korkusunu yaşarsa anlar değerinizi. İnşallah barışırsınız.
bence acele etme o bekar hayatı yaşıyorsa sende yaşa çık gez bak ne güzel kayınpederin arkandaymış çogu insan aile yüzünden boşanıyor ben senin yerinde olsam gezer tozarım görsün bekar hayatı nasıl oluyormuş acele etme derim eşinede ben kafamı dinlemeye tatile gidiyorum de güzelce çık evinden gerisini o düşünsün bırak davayıda o açsın madem istiyor sen niye sürünceksin adliye köşelerinde
Harikasın Böyle böyle geçecekKızlar geziyorum sürekli. Ve sosyal medyalarda paylaşım yapmıyorum. Tatilden dönünce ama bomba geleceğim. Davayı da açacağım. Arkamdan baksın
Konularınıza denk geldim, çok üzüldüm
Ama inanın inşallah boşanmazlar diyorum, evet hatalardan ders almak durup düşünmek gerekiyor. Ama bir an iki tarafta öfke kızgınlık ve hırs ile hareket ederseniz pişman olursunuz, bir tarafın sonuna kadar dayanması karşısındakine kırılsa da önce sakince hareket etmesi, ayrılsa bile sakince kendinden eminken ayrılması gerekiyor. Ben ikinizde de öfke görüyorum, en azından siz işini iyi yapan bir uzmandan psikolojik destek alın, yaşadıklarınız kolay değil ummadığınız bir anda patlaması olmasın, kafanızda herşey net olsun daha sakin olun hala satır aralarında eşinize karşı duygularınız var gibi
Aynen öyle bende böyle düşünüyorum. Zaten öyle bir niyetim de yokSen adim atarsan,ilk sen konusur dönersen ne anladim o işten.Bir arpa boyu yol alamazsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?