- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi aslanannes
-
Adamı bosayip adamın evinde yaşayıp nafakasiyla da hayatı idame ettirebileceginizi sanıyorsanız yaniliyosunuz3 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğim var ve boşanma kararı aldım bitik durumdayım devam edemiyorum eşimde asla düzelme umudu yok çünkü hatalarını asla görmüyor günlerdir hatta aylardır deli gibiyim lohusalığım herşeyim zehir oldu ama boşanmak istediğim için ben suçluyum beni buna mecbur bırakanlar asla suçlu değil. Eşim artık kabul etti boşanmayı ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum ailem arkamda gel diyorlar ama evimi düzenimi bırakmak istemiyorum eşim ben gitmem diyor boşanmak isteyen benmişim ben gidecekmişim çocuğu almak için de elinden geleni yapacakmış ailemin yanına gitsem ayrı dert tüm düzenimi bozacağım ama oda gitmiyor babama daha söylemedim 1 dakika tutmaz burda işler çirkinleşmesin bayramın ilk gününü çocuğuyla geçirsin istiyorum ama ben gitmek istemiyorum bu sefer sen gelme çocuğumu alırım diyor delirmek üzereyim
Çalışıyorum ev kira düzenimi bırakmak istemiyorum sadece ailem arkamda eşim de kabul etti boşanmayı istedi değil ama çünkü hatası olmadığını düşünüyor. Bayramı bebekle geçirmesini istemiyorum ben gelmezsem bile bayramda çocuğu yanında olacakmış düşman olmak istemiyorum çirkinleşmek istemiyorum eş olmayı beceremedik anne babalığımız kalsın istiyorum dediğiniz gibi o kadar çıkmazdayım kiKonuya bu haliyle yazılacak bir şey yok. Konuyu düzgünce ele alın.
Boşanmaya karar verme sebebiniz nedir? Bu raddeye nasıl gelindi?
Çalışıyor musunuz?
Ev kimin?
Aileniz arkanızda mı?
Boşanmaya eşinizin bakışı nedir?
Madem kötü ayrılıyorsunuz (3 aylık bebekle iyi ayrılık olmaz diye diyorum) neden bayramı bebekle geçirmesini istiyorsunuz, bunu eşinizin istemesi gerekir, sizin değil.
Anlıyorum derdiniz boyunuzu aşmış, kelimeleri yan yana getirmek zor geliyor , benim de başıma gelmişti. Ama bu haliyle bu konudan fikir alamazsınız.
Maddi olarak çok şükür iyi durumdayımev kimin ve maddi olarak yetecek düzeyde misiniz ?
Daha önceki ihanetler ilgi alakasızlık alkolEv kiraysa bence de onun gitmesi lazım. Siz 3 aylık çocukla nasıl düzeninizi bozup gideceksiniz. Zorluk çıkarırsa uzaklaştırma kararı aldırırım diyin. Boşanma nedeniniz ne?
o zaman gerisini dert etmeMaddi olarak çok şükür iyi durumdayım
Maddi olarak çok şükür iyi durumdayım
O kadar yorgunum ki beynim ağrıyor resmen ilaçlar bile kesmiyor böyle olsun asla istemedim aslaBir avukat bulun bosanmas davsi alin. Alkolikse evin duzenini bozuyordur, bebegi korkutuyordur uzaklastirma karari cikarin sonra da kilidi degistirip eve almazsiniz olur biter. Bir yere gitmeyin.
Daha fazla zaman kaybetmeden hemen avukata gidip yasal islemler ebaslayin bence. neden dersneiz alkolik adma beyni alkolden sulanmistir, git diyince gitmez basiniza bela olur/ Uzaklastirma kararindan sonra kilidi istediginiz gibi degistirrisiniz. Cocugu alicam malicam da martaval sizi korkutmak icin soyluyor sakin inanamayin b.k alir.
O kadar yorgunum ki beynim ağrıyor resmen ilaçlar bile kesmiyor böyle olsun asla istemedim asla
Eş evlilik sorumluluğunu hala alamadı şöyle özetleyeyim 3 senedir duş başlığı kırık bu kadar alakalı yani yoruldum düzeltmeye çalıştıkça çocuk oldu yine bi değişiklik yok daha önceden yaptıklarını hazmedemiyorum hala asla arkamda durmuyorsorun nedir neden boşanmak istiyorsunuz
Böyle deyince kızıyorsunuz ama 3 yılda duş başlığını değiştirmekten aciz alkolik bir adamı baba yapıp çocuğu niye bu derdin içine çekiyorsunuz? Ev kira ise kendisi gitsin. Gitmiyorsa da düzenim diye tutturmanın alemi yok. Kafanız nerede rahat edecekse orada kalın.Eş evlilik sorumluluğunu hala alamadı şöyle özetleyeyim 3 senedir duş başlığı kırık bu kadar alakalı yani yoruldum düzeltmeye çalıştıkça çocuk oldu yine bi değişiklik yok daha önceden yaptıklarını hazmedemiyorum hala asla arkamda durmuyor
tüm bu çıkarımlara nereden vardınız gerçekten merak ettim. Elinde 3 aylık bebesi olan bir kadının bu şekilde düşünceleri olabileceğini size hissettiren neydi?Adamı bosayip adamın evinde yaşayıp nafakasiyla da hayatı idame ettirebileceginizi sanıyorsanız yaniliyosunuz