- 15 Nisan 2018
- 30
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Aykizi0606
-
Bu durumda umursayacaginiz en son şey kv ve surekasinin sizi aramamasi olmalı. Oğlu neymiş ki ailesi ne olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah daha mutlu güzel bir hayatınız olur.Ve kayınvalidem gil bir kere aramadilar bildikleri halde kizim ne oldu bitti diye bir kere kapimk acmadilar cok cok uzgunum verdigim emeklere yaptiklarima
Evet 5 senelik evliligim bir cirpida bitiyor neden niye ben niye boyle oldu dusuncelerim bir saniye bos durmuyor aci cekiyorum yuregimi tasla eziyorlar sanki ve esim hic bir zaman evliligimiz icin hic caba gosterip bir adim atmadi para onu cok değiştirdi sonradan görme oldu adam ve ben kahroluyorum davalari actik bir cocugum var cok kucuk daha 3.5 yasinda babasina duskun bu kadar uzulurken nasil gececek bu aci
Paranin degistirdigi adamdan zaten adam olmazEvet 5 senelik evliligim bir cirpida bitiyor neden niye ben niye boyle oldu dusuncelerim bir saniye bos durmuyor aci cekiyorum yuregimi tasla eziyorlar sanki ve esim hic bir zaman evliligimiz icin hic caba gosterip bir adim atmadi para onu cok değiştirdi sonradan görme oldu adam ve ben kahroluyorum davalari actik bir cocugum var cok kucuk daha 3.5 yasinda babasina duskun bu kadar uzulurken nasil gececek bu aci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?