- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi melekanesii
-
Çok teşekkür ederim desteğiniz için o kadar hissettim ki. Tabiki evdeki eşyalarımı alacağım ama satacağım. Zaten ailemle yaşayacağım için gerek yok. Parasını aileme vereceğim onlar aldı sonuçta.
Esyalariniz yok muydu , anahtarı birakmasaydiniz .
Çok teşekkür ederim
Dilerim inşallah bundan sonrası için Allah yüzünü güldürür.
değmeyecek insanlar için hiç üzülme ezilip büzülme.
inan daha güzel günlerin olacak
Dilerim bir umut varsa ,değişip olgunlaşabilecekse sizi tekrar inandırır Ve hiç olmadığınız kadar mutlu olursunuz .Ancak hiç değişmeyecek daha çok üzülecekseniz içinizdeki öfke ,bugünkü kararlılığınız asla değişmez .
inşallah karşınıza sizi mutlu eden biri çıkar çok mutlu olursunuz sizi hiç haketmiyor gerçekten
Ahh o arkadas ortamı yok mu insanı çıldırtır
Bende bir bucuk yıldır evliyim aklımı kullandım cocuk yapmadım eşim memur il dısına cıkınca evi unutyr arıyorum cevap vermez versede cafede arkadaslaryla keyf kendini bekar sanıyor bende ne yapacagm bilemyrmKendi tercihini yaptı ben çok uyardım bakalım bu saatten sonra kim olacak yanında
Bende bir bucuk yıldır evliyim aklımı kullandım cocuk yapmadım eşim memur il dısına cıkınca evi unutyr arıyorum cevap vermez versede cafede arkadaslaryla keyf kendini bekar sanıyor bende ne yapacagm bilemyrm
Kabullendi tamam dedi. Sonra gitti yatak odasına açtı oyun oynadı sonra maç izledi. Hiç birşey olmamış gibi
Esinizle sevgilik doneminiz oldu mu?
E
Erkekler basta huzur buldugunu saniyor sonradan akillari baslarina geliyor bi arkadasimin esi kizcagizi 4 gunde bosadi kizda gurur yapti ugrasmadi birakti gitti sonuc baslarda mutluluk pozlari veren beyimiz intihar etti... benimde agustosta 1 sene olucak evleneli 6 aydir ayri yasiyoruz bosanma davam devam ediyor.. Evet arada ozluyorum ama huzurluyum istedigim saatte eve geliyorum sevdigim icin cogu zaman gec ciktigim isimin hesabini vermek zorunda degilim kavga yok gurultu yok
Tamam da eşinizin arkadaslarina düşkün olduğunu az çok anlamissinizdir. Huyunu da keza öyle. Bende 9 aylik evliyim ve sorunlarim gercekten cok büyük ama iki tarafta evlilige hemen adapte olamiyor hemen o yüzden sabir gostermek lazim. Sen ve eşin de alismamıs olabilirsiniz. Ailen ayrilma sebebin ne diyince buraya yazdiklarini soylersen büyük ihtimal baristirmaya kalkarkar.
Bende wp engelledimAilemin yanına geldim. Onun işten geç çıkacağını belki bu gece burada kalırım dedim. Annem kavga mı ettiniz dedi. Yok dedim. Şimdi söyleyip ailemi üzmek istemiyorum. Uzatmakta istemiyorum. Yarın söyleyeceğim. Ben öğlen onu whatsapp tan ınstagramdan engellemiştim. Şimdi gördüm o da beni engellemiş şaka gibi.
Tamam da eşinizin arkadaslarina düşkün olduğunu az çok anlamissinizdir. Huyunu da keza öyle. Bende 9 aylik evliyim ve sorunlarim gercekten cok büyük ama iki tarafta evlilige hemen adapte olamiyor hemen o yüzden sabir gostermek lazim. Sen ve eşin de alismamıs olabilirsiniz. Ailen ayrilma sebebin ne diyince buraya yazdiklarini soylersen büyük ihtimal baristirmaya kalkarkar.
Hayirlisi olsun sizin için insallah...Hiç böyle değildi. Sürekli beraberdik. İş yerinde bile. Çok sabir gösterdim elimden geleni yaptım. Ama kendisine de söyledim. Benim kadar özen gösterseydin, telefonuna baktığın kadar bana baksaydın, arkadaşlarınla görüştüğün kadar benimle görüşeydin herşey bambaşka ve çok daha güzel olurdu dedim. Herşey birikti bu hale geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?