Boşanıyoruz.

Simdi kendi bilgim kadarını söyleyeyim evi terk nedeniyle direkt dava acılamıyormus, onun belirli süresi var önce size ihtar geliyor eğer uymazsanız açılıyor evi terk nedeniyle dava. Zamanında yaptım ordan biliyorum.
İkinci olarak anlaşmalı boşanma yok 1 yıldan önce ama siz ve esiniz sahit ve avukat bulup hakimin karşısında anlaşmalı boşanmak istediginizi söylerseniz oluyor bize her defasında soruyorlar onu da ordan biliyorum.inş biran önce istediğin gibi olur herşey.

İlginiz için teşekkürler. Şimdi ben avukata gitsem dava açamaz mıyım?

Avukat ile gorusmeniz lazim çekişmeli dava acarsiniz, evlilik birliğinin temelden sarsılması şeklinde, avukat bilgi verir zaten önemli olan kanıt ya da belgedir. Şahitler de önemli. Sen davayı açan taraf olarak onun yaptığını ileri sürdüğün seyleri ispatlamak zorundasın.
Karşı taraf da öyle olmadığını belgeleyecek, bilgin olsun cekismeli dava cidden zor. Eğer yanaşırsa anlaşmalı boşanın gidin. Ki senin hanzo o sureci göze alamayacağı için sana anlaşma teklif eder bence.

Zaten bende hiç uğraşmak istemiyorum umarım anlaşmalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…