Boşanıyoruz.

Kedilerimi bahane etmiyorum, çare düşünüyorum. Onları asla sokağa atmam veya başkasına vermem. Onlarda zarar förmesin diye çözüm arıyorum. Boşandıkdan sonra nasıl bir yol izlemeliyim, onu düşünüyorum. Ben bir canı kendine bağlayıp onu atacak kadar duygusuz değilim. Üstelik o can bana muhtaçken

Aslinda bu saatten sonra bence biraz da ortam yapmalısın. Oyun oynardim ben senin yerinde olsam. Konken okey falan. Tatile de giderdim. Tabi kediler evde kaliyor sende biliyorsun sularini her odaya koyduğun sürece sorun olmaz (odalarin kapısının kapanma tehlikesine karşı susuz kalmasın diye)
Varsa es dost bence o sekilde de sosyallesebilirsin bir de kilo fazlan varsa her aksam yürüyüş yaparsin evde aksam kedilerle vakit gecirirsin. Gündüz oyuna,haftasonu kuaföre,bazi aksamlar alkol aliyor musun bilmiyorum da kiz kiza raki balika giderdim. Ben olsam yaniii hayat devam ediyor sonucta

Kedilerimi bahane etmiyorum, çare düşünüyorum. Onları asla sokağa atmam veya başkasına vermem. Onlarda zarar förmesin diye çözüm arıyorum. Boşandıkdan sonra nasıl bir yol izlemeliyim, onu düşünüyorum. Ben bir canı kendine bağlayıp onu atacak kadar duygusuz değilim. Üstelik o can bana muhtaçken

Dünyadaki tek kedi bakan siz değilsiniz,
Kimse size sokağa atın demiyor . Bilmem kaç yıldır bu adamla evli kalmak için bahane değiller, bahçeli ev de bulurdunuz, kediler de alisirdi.

Daha yeni bir arkadaşım kedileri ile deniz asiri bir ulkeye tasindi.
Daha iyi bir iş teklifi aldı.
Ve değerlendirdi. Kedilerine de gözü gibi bakar.
Uçakta stres olacaklar diye kız kendi zona çıkardı neredeyse, ama yaptı.

Siz hayatınızın güzel zamanlarini kedilerim ne olacak diye size koca olamayan adamla harcadınız. Kendi tercihiniz, siz bilirsiniz.
Tıpkı o annenin hayatını evlatlarına adanayi tercih etmesi gibi.
Annen iyi mi yapmış, kocasını beklemiş, aldatmamış, evet iyi yapmış.
Evlatları da kıymetini bilmiş ne güzel.
Bir şeyi elestirirken iki kere dusunun.

Konunuza gelecek olursak ben sizin sartlarinizda evlilik sadakati gerektiğine inanmiyorum.
Sadece kendinizi korumanız acısından, evli bir kadın gibi görünürken flört, sevgili vs işleri doğru değil.
Boşanma kararınız için de hakkınızda hayırlısı.

Dünyadaki tek kedi bakan siz değilsiniz,
Kimse size sokağa atın demiyor . Bilmem kaç yıldır bu adamla evli kalmak için bahane değiller, bahçeli ev de bulurdunuz, kediler de alisirdi.

Daha yeni bir arkadaşım kedileri ile deniz asiri bir ulkeye tasindi.
Daha iyi bir iş teklifi aldı.
Ve değerlendirdi. Kedilerine de gözü gibi bakar.
Uçakta stres olacaklar diye kız kendi zona çıkardı neredeyse, ama yaptı.

Siz hayatınızın güzel zamanlarini kedilerim ne olacak diye size koca olamayan adamla harcadınız. Kendi tercihiniz, siz bilirsiniz.
Tıpkı o annenin hayatını evlatlarına adanayi tercih etmesi gibi.
Annen iyi mi yapmış, kocasını beklemiş, aldatmamış, evet iyi yapmış.
Evlatları da kıymetini bilmiş ne güzel.
Bir şeyi elestirirken iki kere dusunun.

Konunuza gelecek olursak ben sizin sartlarinizda evlilik sadakati gerektiğine inanmiyorum.
Sadece kendinizi korumanız acısından, evli bir kadın gibi görünürken flört, sevgili vs işleri doğru değil.
Boşanma kararınız için de hakkınızda hayırlısı.
Teşekkür ederim yorumunuz için. İnşallah hayatımı düzene koymayı başarırım. Bana şans dileyin, dua edin.

Sonunda söyleyebildim. Aramızda bir bağ olmamasına rağmen yinede zorlandım. İnsan çok garip hissediyor. Karşı tarafın kabahati yüzünden, sevipde,boşanmak zorunda kalan kadınlar veya erkekler gerçekten çok güçlüymüşler.. ben hiç özel bir paylaşımım olmadığı halde yinede sarsıcı geldi.

Sonunda söyleyebildim. Aramızda bir bağ olmamasına rağmen yinede zorlandım. İnsan çok garip hissediyor. Karşı tarafın kabahati yüzünden, sevipde,boşanmak zorunda kalan kadınlar veya erkekler gerçekten çok güçlüymüşler.. ben hiç özel bir paylaşımım olmadığı halde yinede sarsıcı geldi.
Ne diyor şarkı
Alışmak sevmekten daha zor geliyor
Alışmak bir yara bağrımda kanıyor
......

Alışkanlık zor

Onlara yapamamki bunu çare düşünüyorum, ne yapsam.
Birşey olmaz. Kediler değişik durumlara uyum sağlama becerileri yüksek hayvanlar. Gençliklerinde yeterince gezdiler serserilik yaptılar şimdi saha dingin orta yaş hayatı sürerler böyle bakın. Zaten evde sizden ilgi görüyorlar ama yalnız da değiller daha ne. Hiç bunları düşünüp çanınızı sıkmayın. Hayırlı olsun bundan sonra çok mutlu kaygısız bir hayat sürün inşallah

Amin. En azından yalandan yere, aramızda duyfusal bir bağ olmayan bir insanla aynı çatıyı paylaşmaktan kurtulacağım. Rehin alınmış gibiydim.

Bende senin gibiydim, Ayrıldığımda inanılmaz mutlu ve rahat hissettim kendimi.
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun.

Hakkınızda hayırlısı olsun da sorun neydi

Back
X