Boşanıyoruz

melsa25

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
35
11
18
45
Evet rüyaydı güzeldi harikaydı bana aşkla bakan gözlerle evlendim .asla ama asla tahmin edemeyeceğim bir cehennemde yaşıyrm son 1 yıldır.inceldiği yerden kopsun demişti kopuyor işte bitiyor bukadarmış hepsi.sevgimin yerini koca bir boşluk boşluğun yanında koca bir nefret aldı dua edin kızımla çok mutlu olayım

Evet rüyaydı güzeldi harikaydı bana aşkla bakan gözlerle evlendim .asla ama asla tahmin edemeyeceğim bir cehennemde yaşıyrm son 1 yıldır.inceldiği yerden kopsun demişti kopuyor işte bitiyor bukadarmış hepsi.sevgimin yerini koca bir boşluk boşluğun yanında koca bir nefret aldı dua edin kızımla çok mutlu olayım
Hepimiz aşkla bakan gözlerle evlendik canım be. Noldu, edip tepemize bıraktılar. Ben de dönüp bakıyorum düğün fotolarında gözlerimiz ışıldarken, en son ümük ümüğe ayrıldık. Bu da Allahtan gelio yapacak bişiy olmuo işte bazen. Rabbim yardımcın olsun inşallah

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah kimseye yaşatmasn şimdi ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum bu gece boyu uyumayacağım sanırım .tarifi olmayan şeyler çok üzgnüm

İnceldiği yerden kopmazsa gün gelir en sağlam yerinden kopar.
Koptu işte çok sürmedi koptu kopmaması için hiçbişey yapmadı aksine üsteledi ve bizi bu hale ogetirdi bencillik yada kendinde hata görmeme değil bu tam bir öküz kendisi

Koptu işte çok sürmedi koptu kopmaması için hiçbişey yapmadı aksine üsteledi ve bizi bu hale ogetirdi bencillik yada kendinde hata görmeme değil bu tam bir öküz kendisi
Hani en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş ya Hakkaten öleymiş canım be. Son 1 yıl yatıyorum boşanıcam mı nolucak, kalkıyorum boşanıcam mı nolucak. He şimdi ayrıldım dava da bitti. İçim çok acıyor tarif bile edemem içimdekileri. Ama dşyorumki böle ölümü bekleyen hasta gibiydim, şimdi ez azından acımı yaşıyorum biliyorum bu da gecicek, napıyım diyorum yapamadım olduramadım. Güçlü durmaya çalış bak ne kadar güzel Bi yavrun varmış

Rabbim evladınla birlikte guzellikler nasip etsin INSAALLAH.

kim yaşamadıki aşkla... sonu 2 dk da boşandık sebebeiniz ne canım ?

Sebebim bir öküzle evlenmiş olmam hemde tam bir öküz bencil kendini bilmez acımasz çalışıp annelik yapıp evin sorumluluğu üstümdeyken hiçbirşeyden memnun olmayan hakaret eden bir canavardı kendisi

Sebebim bir öküzle evlenmiş olmam hemde tam bir öküz bencil kendini bilmez acımasz çalışıp annelik yapıp evin sorumluluğu üstümdeyken hiçbirşeyden memnun olmayan hakaret eden bir canavardı kendisi
Benimde hayat sınavım buymuş diyin düşünmeyin çok fazla.Kurtulmuşsunuz ilk başlarda insan hazmedemiyor neden?neden?neden? diye devamlı soruyor ama emin olun bir süre sonra geçiyor

En çok verdiğim emeklere üzülüyorum .hemde çok .kızımada üzülüyorum onun hiçbir suçu yok .sorguladığm tekşey neden böyle oldu neden bu hale geldik

Allah yardimcin olsun kardes ama sakın üzülme Rabbim hakkında ne hayirlisiysa onu versin arkadasinda dediği gibi hep büyük aşklarla evlendik ama erkekler işte tuhaf yaratiklar

Allah yar ve yardimciniz olsun. Kizinizla birlikte yolunuz bahtiniz acik olsun.

Allah yardımcın olsun. İnsan bugünlere nasıl geldik diyor ama oluyor işte. Kızınla yolunuz açık olsun kardeş.

Back
X