- Konu Sahibi deryacabakis
canım iyiki bebeğin yok. inşallah güzel insanlarla karşılaşırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimingerçek düşüncelerini neden benle paylaşamadığını düşünüyorum oysa ben konuskan ve anlayılı biriyimdir.o ise benimle konusmayı sevmezdi, hep annesiyle ya da arkadaşlarının yanında konuşkan ve neşeli olurdu adam en başından beri mutsuzmuş aslında ama anlayamamışım.Onun sorumsuzlukları ve gereksşz harcamalar, alışveriş delisi oluşu yüzünden giyim kuşamayatırırıdı maaşını ve ben tum bunlara rağmen onun düzeleceğine inanırdım.Oysa kimse kendisinden ödün vermezken ben kişiliğimden ödün vermeye herşeye doğalmış gibi görmeye başlamışım da farkında diilmişim.İnsanlar için elbette anne babanın yeri farklıdır ama eğer evleniyorsan eşini de kimseye ezdirmemeyi bilmek gerekmez mi?
sonunda başardılar ayrılıyoruz dıye konu açmıştım ama yazdıklarım nedense siliniyor sanırım.Yaklaşık 15-20 gündür eşimle ayrıyız.Ben kayınvalidemle oturmaktaydım ne yazikki zaten başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi.Eşim evliliğimiz boyunca hep annesinin bana yaptıklarını haksız bulduğunu söylüyordu oysa ikimize de farklı konusuyormus ona gidip sen haklısın bana gelip sen haklısın diyormuş.Aslında daha nişanlıyken ayrılmamız gerektiğini anlamıştım ama susarım sabrederım herşey düzelir diye düşünmüştüm asla bir kayınvalidenin gelinini kuması gibi yada düşmenı gibi görebileceğini düşünmemiştim.Eşim işten ayrılmıştı ve evdeydi 2 hafta boyunca ikisi çok iyi anlaşırlar tabiki konustukça eşimde annesinden yana olmuş zaten asla beni annesinden ve akrabalarından korumadıŞimdi ayrıyız ben anne ve babamla oturacağım annemler memleketten benımle oturmak ıcın gelıcekler ev tuttuk.Eşyalar aldık şimdi cumartesi günü kayınvalidem ve eşimle yaşadığımız evden çeyizlerimi ve oradaki eşyalarımı alacağız.Arkamdan halen olmadık sözler söylendiğini duyuyorum.Artık dayanamaz oldum 1,5 yıllık evliliğimde pişman olduğum tek şey keşke2 aylık evliyken ayrılsaymışım.Çünkü şimdi göruyorum ki 1,5 yıl boşuna çabalamışım
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ben bir erkeğin bu derece annesine bağlı ve bu derece kendi başına sorumluluk alamayan biri olabileceğini hiç düşünmemiştim.Dün beni aradı ve ayrı eve cıkarlım diyor tamam dedim çıkalım ama sen kirayı ödeyip, evi geçindirebilecekmisin ben en başında da söledım sana cocuğum olunca çalışmam bide cocuk yapıp bakabılecek durumdaysanbuna maddi ve manevi anlamda sorumluluk alacak durumdaysan olur dedim.Bana dediki sen zaten çalışıp bu gune kadar herşeyi yapıyodun yıne çalışıp giderleri karşılayabilirsin dedi.bende işe girerim çalışırız dıyor ama anlıyorum kı o yıne çalışsa da aldığı maaşı gezip tozmaya ustune başına harcayacak asla sorumluluk alıyım ben 38 yaşıma geldim demiyor.Ben henuz 30 yaşındayım ve 38 yaşında olmasına rağmen cocuktan farklı yok.Tekistediğim bi an önce herşey güzellikle bitsin inanın1,5 yılda o kadar cokkötu şey duydumkı bazendüşünyorum da boşa uğraşmışım yurumeyecek bı evlılığı yurutmek ıcın.