- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi nihancinaroglu
-
Aramızda sorunlar var kavga ediyoruz sürekli
Karışık... Sanırım ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.Konu sahibi nasılsınız?
Kayınvalidem beni sevmez zaten ne zaman boşanma konusu açılsa boşanın boşanın der kayınpeder de eşi ne derse oKendisi uğraşsın boşanma davası mı acıyo ne halt yiyosa yesin, kV KP ne diyor
Kayınvalidem beni sevmez zaten ne zaman boşanma konusu açılsa boşanın boşanın der kayınpeder de eşi ne derse o
Allah boyle ınsanlara dunyada da ,ahırette de ,kabirde de rahatlık vermesinKayınvalidem beni sevmez zaten ne zaman boşanma konusu açılsa boşanın boşanın der kayınpeder de eşi ne derse o
İmkânınız varsa hemen bir avukata gidin yoksada baro dan isteyebilirsiniz. Avukata danışmadan hiç bir şey yapmayın. O şam babası da bir şey derse de, şuan senden önce ilgilenmek zorunda olduğum bir bebeğim var ister sıranı bekle istersen de git ver dilekçeni de, başkada birşey deme umrunda değilmiş gibi davran. Tazminat vs ne hakkın varsa da al lütfen çünkü şuan sana yaşattığı ciddi bir trawma ha birde uzman desteği almayı ihmal etmeKarışık... Sanırım ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Bebek ilgi istiyor diye,her şeyi görmezden mi gelsin?
Konu sahibinin şu anda,ruh hali ne durum da acaba,
Kadın bile kadını anlamıyorsa,erkeklere çok da laf etmemek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?