- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi nihancinaroglu
-
Ah canım ah....yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal.ben sana gamsız ol demiyorum, konu açmak ve sinir harbi yaşamayı erteleyebilirsin diyorum.şuan sinirden sütün gitse nolcak.bebeğin gerginliğinden etkilense nolcak.belkide bir ay sora herşey düzelcek ne biliosun, hemen doğumun ertesi günü konu açmak nedir ya.
cok mu basıt bır sey. Lohusa bır jadına , bosanalım deniyor. Kim olsa bunu dert eder.Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
Kesinlikle. Çekişmeli aç . Boşamabosama
İnsan başına gelmeyince bilemez. Annenin de ilgiye ihtiyacı var. O durumda kimse boşanmak istemez kolay bir şey değilDaha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.
İyice dusunun daha cok sevinAramızda geçimsizlik var ve bu bizi çok yıpratıyor ancak ben eşimi hala sevdiğimi düşünüyorum..
Siz boşanmak istemiyorsanız anlaşmalı boşanma yoluna gitmezseniz heleki yeni doğum yapmışsınız ve mahkeme de boşanmak istemediğinizi beyan ederseniz mahkeme sizi hayatta boşamaz canım.Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.
Yorumlarınızı okudum hayretler içerisindeyim. Konu sahibinin eşinin yaptığından ne fakı var yaptığınızınYa inanamıyorum sizlere , kadın daha doğum yapalı bir gün olmuş.bunlarla uğraşmak mantıklımı.Allahınızı severseniz mantıklı olun ya.insan bebeği için sinirini erteleyebilir.koca nedir ya, zamanı geldiğinde kafa patlatır napcaksa yapar, ama bu doğumun ertesi günü deil,olmamalıda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?