Belli ki ayrılmak istemiyorsun.Damdan düşeni ancak damdan düşen anlarmış ya.. nedenini yazmak sizce boşanmak için nasıl bir neden diye sormak istemiyorum. Bugün aldık kararı... İki aylık bebeğim var. Nedense ona her baktığımda ağlamak geliyor içimden. Vicdanım mı buna sebep bilmiyorum. Bebeğim için özellikle çok üzülüyorum. Hissetti kuzum.. çok huzursuzdu akşam. Sütümde azaldı bi anda. Rabbim güç kuvvet versin bana... beni neler bekliyor bilmiyorum. Şuan ücretsiz izindeyim. Maddi manevi zor günler mi yoksa daha ferah günler mi gelecek bilmiyorum. Allahım tüm aman dileyenlerin yardımcısı olsun. Yuvamın yıkılmaması için dua edin arkadaşlar... şimdiden Allah razı olsun.
Kesin konuştu. Ailesi buna sebep. Bundan sonraki süreç korkutuyor beni. Boşanmak ve sonrası...neden? bence eşinin lafını sözünü dinleyeceği birini devreye sokabilirsin, istemiyor gibisin ayrılmayı
Kesin konuştu. Ailesi buna sebep. Bundan sonraki süreç korkutuyor beni. Boşanmak ve sonrası...
İnsanlar iyice vicdansız olmuş, 2 aylık bebek var ortada, bu acele niye, gelin üzülmesin bebek küçük diye düşüneceklerine bir de oğulları boşansın istiyorlar.,Allah ıslah etsinKesin konuştu. Ailesi buna sebep. Bundan sonraki süreç korkutuyor beni. Boşanmak ve sonrası...
eşimle ayrı şehirlerde idik tanıştığımızda. Ve ben aşık oldm ilk görüşte. Telefonla ve bikaç kez yüzyüze gmrüşme sonraası evlilik korkularından vs dem vurdu ayrıldı. Bir süre sonra tekrar döndü.. sorgulamadan kabul ettm. Sonra tekrar kessti görüşmeyi tekrar söndü tekrar tekrar.. her seferinde acı çeken ben oldm ama kabul eden de..
Sağolun arkadaşlar. Bayramda eşimin memlekwtine gittik bebeğim küçük. Bayram gezmesine çıkalım dediler. Üç beş ev gezdk sonra bebeğim huysuzlandı uyuyamadı vs. Siz devam edin bizi eve bırakın dedik. Biz bayram sonu eve döndükten sonra arayıp bizi rezil etti bizimle gezmedi zaten memnun edemiyoruz gbii sözlerlw ağlamış babası. Açıkcası eşim maddi kaynakları idi. Torun morun derken kendilerşne para akışı azaldı. Görümcenin çocuklarına hediywler harçlıklar azaldı. Vs boşandırma derdindeler. Yoksa birgün önce gayet iyiydi aramız hiçbir sorunumız yoktu
e ohaaaaSağolun arkadaşlar. Bayramda eşimin memlekwtine gittik bebeğim küçük. Bayram gezmesine çıkalım dediler. Üç beş ev gezdk sonra bebeğim huysuzlandı uyuyamadı vs. Siz devam edin bizi eve bırakın dedik. Biz bayram sonu eve döndükten sonra arayıp bizi rezil etti bizimle gezmedi zaten memnun edemiyoruz gbii sözlerlw ağlamış babası. Açıkcası eşim maddi kaynakları idi. Torun morun derken kendilerşne para akışı azaldı. Görümcenin çocuklarına hediywler harçlıklar azaldı. Vs boşandırma derdindeler. Yoksa birgün önce gayet iyiydi aramız hiçbir sorunumız yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?