Boşanıyoruz

Anladım canım çok üzüldüm insaAllah bi yoluna girer her sey...

Vajinusmusu parmak egzersiziyle kesinlikle yenebilirsin korkacak hiç bir şey yok.Çünkü bir buçuk yıl çok uzun bir süre adam çıldırmıştır artık.Bence boşanmadan bu konuyu çözüp cinselliği halletmen gerekiyor.Eşin daha karı koca olmayı tam algılayamamış seni çocuk gibi şikayet ediyo.

Öyle yapıcam. Benim üzüldüğüm tek şey dul kalacak olmam ne bileyim keşke nişanlıyken görseydim gerçek yüzünü yüzük atmış olurdum.
hayır canım dul kalmakta üzülecek ne var çalışan bir kadınsın sonuçta ekonomik özgürlüğün var ayrıca boşanmak ayıp bir şey değil o herif üzüleceğine sen mi üzüleceksin bırak sürüm sürüm sürünsün ayrıca davayı da sen aç bence işi uzatma bir celsede kurtul bu heriften bence

Hiçbir sebep bir kadına böyle muamelenin sebebi olmamalı neymiş adamın ihtiyaçları varmışda bilmem ne arkadaşım o zaman bu herif kadını seks kölesi olarak mı görüyor

Hiçbir sebep bir kadına böyle muamelenin sebebi olmamalı neymiş adamın ihtiyaçları varmışda bilmem ne arkadaşım o zaman bu herif kadını seks kölesi olarak mı görüyor
Aynen katılıyorum size bizim komşuların gelini kaynanasının saçını yoldu kocası yine sahip çıktı ezdirmedi. Karısını tuttu.ben bi yemek yapsın annen dedim adam beni evden attı. Salak bundan sonra altın olsa dönüp bakmam.

Davayı ben açarsam bi kaybım olur mı bileziklerim kaldı kaynanamda onları nasıl alıcam çalınmasın diye emanet etmiştim. Keşke bankaya yatırsaydım

Parmak egZersiZi yapabiliyorum zaten. Fitil bile kullandım. Eşime karşı kilitleniyorum oda elimde olmadan oluyor yani ne yapsam olmuyor. Çok denedim çok uğraştım

hep böyle kendinizden emin,yılmayan,eğilmeyen olursunuz inşallah inanın sizi böyle görmek sizi tanımamama rağmen beni mutlu etti ama boşanma konusunda bir bilgim yok onu internetten falan bi' araştırın bence

Erkek milleti cnm,boşanmak çekip gitmek 2 sn..herkesde var sorun..Bende şimdi anlatsam isittigim lafları yaaaa dersin..Önemli olan onu ailesine inat tarafimda tutmak..Sadece sabır..Gün gelir devran döner merak etme..Herkesin çektiği vardır..Allah'ım sana cevirsin eşini inşallah.

Dediğiniz doğru bende kaç gündür düzelir diye sabrettim.ama adam daha kötü yaptı herşeyi. Yani toparlamak yerine bana annemin yanında bi sürü hakaret etti. Ben annemdeyim başıboş oldum rezil oldum. Daha ağza alınmayacak bi sürü hakaret bide bana eve dön de demiyor. Gelirsende bana anneme babama köpek gibi yalvaracaksın. Gerekirse işini bırakıp gelip anneme babama bakacaksın. Benim servetim var senin maaşına mı kalmışım dedi. Babası zengin o babasını karşısına almaz beni iki dakkada harcaması bundan.

Dediğiniz doğru bende kaç gündür düzelir diye sabrettim.ama adam daha kötü yaptı herşeyi. Yani toparlamak yerine bana annemin yanında bi sürü hakaret etti. Ben annemdeyim başıboş oldum rezil oldum. Daha ağza alınmayacak bi sürü hakaret bide bana eve dön de demiyor. Gelirsende bana anneme babama köpek gibi yalvaracaksın. Gerekirse işini bırakıp gelip anneme babama bakacaksın. Benim servetim var senin maaşına mı kalmışım dedi. Babası zengin o babasını karşısına almaz beni iki dakkada harcaması bundan.

Ben artık onu istemiyorum çok soğudum. Boşanmaya karar verdim. Anlaşmalı boşanacaz

Neden korkuyorsun? Eğer millet boşandı der gibi bir endişen varsa bu karşı taraf içinde geçerli değil mi? Nasıl sen eşinden ayrılmış bir kadın olacaksan eşinde karısından ayrılmış bir erkek olacak. İnan arada hiçbir fark yok. Bana kalırsa toplumda boşanmış erkeğe çok daha fazla şüpheyle yaklaşılıyor. Çünkü bizim toplumumuzda hiçbir kadın yoktan yere yuvasını yıkmaz.

O bunları dert etmiyorsa sen neden ediyorsun? Evlilik her iki tarafında gerektiğinde fedakarlık yapması gereken bir kurumdur. İyi düşün, doğru karar ver...

m beni kazanmayı Bırak gitmem için çabalıyor resmen tek derdi ben haklı çıkayım. Kanıt topluyor ailesine gösteriyor bak buda bunları dedi sesimi bile kayıt etmiş gerçi ben hiç hakaret etmedim o etti.

peki söyledi mi ailesine vajinismus olduğunu?

aslında iyide olmuş beee bu adama mı yar olacaktın.. inşallah düzgn biri çıkar karşına ne vajinusmus kalır ne bişey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…