İki gün önce mesaj attım sen ne biçim adamsın karın evde değil niye sahip çıkmıyorsun tarzı bana küfür etmiş hakaret etmiş sahipsizimişim başı boş muşum daha neler. Ben git dava aç dedim tamam dedi açacam tabi dedi. Ben bu kadarını haketmedim çünkü ben gerçekten bişey yapmadım. Allah'ından bulsun. Artık bitti kurtaracak bişey yok. Onun sevgisiydi beni ona bağlayan aramızda sevgi saygı vardı şimdi eser yok sevgi saygıdan.
hayır canım dul kalmakta üzülecek ne var çalışan bir kadınsın sonuçta ekonomik özgürlüğün var ayrıca boşanmak ayıp bir şey değil o herif üzüleceğine sen mi üzüleceksin bırak sürüm sürüm sürünsün ayrıca davayı da sen aç bence işi uzatma bir celsede kurtul bu heriften benceÖyle yapıcam. Benim üzüldüğüm tek şey dul kalacak olmam ne bileyim keşke nişanlıyken görseydim gerçek yüzünü yüzük atmış olurdum.
Hiçbir sebep bir kadına böyle muamelenin sebebi olmamalı neymiş adamın ihtiyaçları varmışda bilmem ne arkadaşım o zaman bu herif kadını seks kölesi olarak mı görüyorVajinusmusu parmak egzersiziyle kesinlikle yenebilirsin korkacak hiç bir şey yok.Çünkü bir buçuk yıl çok uzun bir süre adam çıldırmıştır artık.Bence boşanmadan bu konuyu çözüp cinselliği halletmen gerekiyor.Eşin daha karı koca olmayı tam algılayamamış seni çocuk gibi şikayet ediyo.
Aynen katılıyorum size bizim komşuların gelini kaynanasının saçını yoldu kocası yine sahip çıktı ezdirmedi. Karısını tuttu.ben bi yemek yapsın annen dedim adam beni evden attı. Salak bundan sonra altın olsa dönüp bakmam.Hiçbir sebep bir kadına böyle muamelenin sebebi olmamalı neymiş adamın ihtiyaçları varmışda bilmem ne arkadaşım o zaman bu herif kadını seks kölesi olarak mı görüyor
Davayı ben açarsam bi kaybım olur mı bileziklerim kaldı kaynanamda onları nasıl alıcam çalınmasın diye emanet etmiştim. Keşke bankaya yatırsaydımhayır canım dul kalmakta üzülecek ne var çalışan bir kadınsın sonuçta ekonomik özgürlüğün var ayrıca boşanmak ayıp bir şey değil o herif üzüleceğine sen mi üzüleceksin bırak sürüm sürüm sürünsün ayrıca davayı da sen aç bence işi uzatma bir celsede kurtul bu heriften bence
Parmak egZersiZi yapabiliyorum zaten. Fitil bile kullandım. Eşime karşı kilitleniyorum oda elimde olmadan oluyor yani ne yapsam olmuyor. Çok denedim çok uğraştımVajinusmusu parmak egzersiziyle kesinlikle yenebilirsin korkacak hiç bir şey yok.Çünkü bir buçuk yıl çok uzun bir süre adam çıldırmıştır artık.Bence boşanmadan bu konuyu çözüp cinselliği halletmen gerekiyor.Eşin daha karı koca olmayı tam algılayamamış seni çocuk gibi şikayet ediyo.
hep böyle kendinizden emin,yılmayan,eğilmeyen olursunuz inşallah inanın sizi böyle görmek sizi tanımamama rağmen beni mutlu etti ama boşanma konusunda bir bilgim yok onu internetten falan bi' araştırın benceAynen katılıyorum size bizim komşuların gelini kaynanasının saçını yoldu kocası yine sahip çıktı ezdirmedi. Karısını tuttu.ben bi yemek yapsın annen dedim adam beni evden attı. Salak bundan sonra altın olsa dönüp bakmam.
Abla sen demi burda sın ne ara üye oldun
Cok tatlisiniz ya kac yas var aranizda. Ayy sevdim sizi abla kardes birbirine destek nw guzelevet senin için üye oldum :)
Teşekkür ederiz bir buçuk yaş var aramızda pek bi fark yokCok tatlisiniz ya kac yas var aranizda. Ayy sevdim sizi abla kardes birbirine destek nw guzel
Dediğiniz doğru bende kaç gündür düzelir diye sabrettim.ama adam daha kötü yaptı herşeyi. Yani toparlamak yerine bana annemin yanında bi sürü hakaret etti. Ben annemdeyim başıboş oldum rezil oldum. Daha ağza alınmayacak bi sürü hakaret bide bana eve dön de demiyor. Gelirsende bana anneme babama köpek gibi yalvaracaksın. Gerekirse işini bırakıp gelip anneme babama bakacaksın. Benim servetim var senin maaşına mı kalmışım dedi. Babası zengin o babasını karşısına almaz beni iki dakkada harcaması bundan.Erkek milleti cnm,boşanmak çekip gitmek 2 sn..herkesde var sorun..Bende şimdi anlatsam isittigim lafları yaaaa dersin..Önemli olan onu ailesine inat tarafimda tutmak..Sadece sabır..Gün gelir devran döner merak etme..Herkesin çektiği vardır..Allah'ım sana cevirsin eşini inşallah.
Dediğiniz doğru bende kaç gündür düzelir diye sabrettim.ama adam daha kötü yaptı herşeyi. Yani toparlamak yerine bana annemin yanında bi sürü hakaret etti. Ben annemdeyim başıboş oldum rezil oldum. Daha ağza alınmayacak bi sürü hakaret bide bana eve dön de demiyor. Gelirsende bana anneme babama köpek gibi yalvaracaksın. Gerekirse işini bırakıp gelip anneme babama bakacaksın. Benim servetim var senin maaşına mı kalmışım dedi. Babası zengin o babasını karşısına almaz beni iki dakkada harcaması bundan.Erkek milleti cnm,boşanmak çekip gitmek 2 sn..herkesde var sorun..Bende şimdi anlatsam isittigim lafları yaaaa dersin..Önemli olan onu ailesine inat tarafimda tutmak..Sadece sabır..Gün gelir devran döner merak etme..Herkesin çektiği vardır..Allah'ım sana cevirsin eşini inşallah.
Ben artık onu istemiyorum çok soğudum. Boşanmaya karar verdim. Anlaşmalı boşanacazErkek milleti cnm,boşanmak çekip gitmek 2 sn..herkesde var sorun..Bende şimdi anlatsam isittigim lafları yaaaa dersin..Önemli olan onu ailesine inat tarafimda tutmak..Sadece sabır..Gün gelir devran döner merak etme..Herkesin çektiği vardır..Allah'ım sana cevirsin eşini inşallah.
çok yerinde bir karar... Allah yardımcınız olsun.Ben artık onu istemiyorum çok soğudum. Boşanmaya karar verdim. Anlaşmalı boşanacaz
Bişey diyemem o zmn tabi yaşayan siz,en doğru kararı siz vereceksinizBen artık onu istemiyorum çok soğudum. Boşanmaya karar verdim. Anlaşmalı boşanacaz
m beni kazanmayı Bırak gitmem için çabalıyor resmen tek derdi ben haklı çıkayım. Kanıt topluyor ailesine gösteriyor bak buda bunları dedi sesimi bile kayıt etmiş gerçi ben hiç hakaret etmedim o etti.Neden korkuyorsun? Eğer millet boşandı der gibi bir endişen varsa bu karşı taraf içinde geçerli değil mi? Nasıl sen eşinden ayrılmış bir kadın olacaksan eşinde karısından ayrılmış bir erkek olacak. İnan arada hiçbir fark yok. Bana kalırsa toplumda boşanmış erkeğe çok daha fazla şüpheyle yaklaşılıyor. Çünkü bizim toplumumuzda hiçbir kadın yoktan yere yuvasını yıkmaz.
O bunları dert etmiyorsa sen neden ediyorsun? Evlilik her iki tarafında gerektiğinde fedakarlık yapması gereken bir kurumdur. İyi düşün, doğru karar ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?