Boşanıyoruz

insanlar kaç yaşında evleniyor ben 28 de hala bekardım
bence hiç korkmayın kararlı durun
ezilip bukulecekse o öyle olsun

Hanımefendi gerçekten bosanmayi istemiyorsunuz gibi geldi bana. Yasadiklariniz can sikici

Bu konuda bizlerden fikir almaniz dertlesmeniz güzel ama biz kadınlar sizin hislerinize yakın frekansta duygusal yönlendirmelerde bulunuyoruz. Siz kendinize sorun öncelikle. Mücadeleci biri misiniz? Bosaninca yeniden baslayacak gücü bulacak misiniz kendinizde. Kalirsaniz eger Esinizi her türlü değiştirebilecek sabır görüyor musunuz kendinizde ?? Ne bileyim ben bosanin gitsin demek kolay ama iki ucu pis değnek bu iş

Hanımefendi gerçekten bosanmayi istemiyorsunuz gibi geldi bana. Yasadiklariniz can sikici
Çünkü biz kavgalı olmadığımız zamanlar çok mutluyuz yani bu beni engelliyor biraz ama beni kazanmak için şu an hiç çaba göstermiyor. O yüzden de kızgınım

İşte beni kazanmak için çaba göstermesi lazım yani emek verecek bu işe özür dileyecek burnu sürtecek. yoksa inceldiği yerden kopacak zaten beni haketmeyen biri için ben bişey yapmam artık. Ben zayıf bi insan değilim şimdiye kadar bi sürü sıkıntı atlattım neler geçti atlattım bunu da atlatırım elbet

Çünkü biz kavgalı olmadığımız zamanlar çok mutluyuz yani bu beni engelliyor biraz ama beni kazanmak için şu an hiç çaba göstermiyor. O yüzden de kızgınım
Aynı yastayiz. Evliligimin ilk iki yılı çok zordu. Üstelik aynı rahatsızlık da vardı. İki yıl sürdü. Simdilerde iyiki ayrilmadik diyorum. Çok huzurluyum. Ama ben mücadeleci biriyim. Ailesiyle de eşime de baskimi kurdum

İşte bende o baskıyı kurmaya çalışıyorum çünkü ben baskın karakterim emir kipi ile kurulan cümlelere uyuz oluyorum. Yani eşimde de inat var inadını kıracak yada beni kaybedecek ona bıraktım ben aslında

Kızlar benim bu salak kocam ben 4 gündür annemdeyim arayıp sormadı. Bide beni instagramdan silmiş bu salak mı.

Yani hem hastalığını yenmenin için yardım etmiyor hem seni ailesine şikayet ediyor hem salonda yatıyor ve daha...Direk boşan demiyorum ama bu gidişle olacak gibi değil maddi imkanlarından var çalışıyorsun o zaman seni ona bağlayacak bir şey yok hayat kısa.

Evet öyle kararımı verdim zaten beni kazanmaya çalışmayan birini ben hiç istemem. O dünden razıymış yani bi insan yirmi günde nasıl bu kadar değişir anlamıyorum. Eskiden kavga etsek gelir sarılır öperdi. Bi şekilde barışırdık.

Esinin bu davranislarini vajinismusa baglayip kendini o yonden suclu, eksik veya hatali gorme lutfen.. Tabii esini de hakli gorme "ne yapsin adamcagiz" diyerek.. Ne insanlar biliyorum vajinismuslu esini sevgiyle sarip sarmalayan..

Esinin bu davranislarini vajinismusa baglayip kendini o yonden suclu, eksik veya hatali gorme lutfen.. Tabii esini de hakli gorme "ne yapsin adamcagiz" diyerek.. Ne insanlar biliyorum vajinismuslu esini sevgiyle sarip sarmalayan..
Haklısınız bu beni başından atmak için bahane arıyor. Boşanacaz artık geri dönüşü yok şimdi ben çalışıyorum onun işi yok nafaka talep hakkı var mı mahkemeden o açsın boşanma davasını. Bu arada annesi aradı nasıl ağlıyor annesi ile babası beni kaybetmekten korkuyor adamın umrunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…