- 6 Kasım 2016
- 93
- 64
- 3
- 46
- Konu Sahibi Vefali kedi
-
Çalışıyor musunuz paranız var mı? Ücretsiz avukat talep etseniz? Böyle çok cesurca olmuş, hem eşimin ağzı laf yapar diyorsunuz hem de sen dava aç ben gelirim... sıkıntı yaşamayasınız sonra? Problem neydi peki?Avukatim yok. Sen ac davayi ben gelirim demistim. Bebegim var adliye adliye gezemem hem param yok demistim.
Canım mutlaka bir avukat tut diyorum başka da birşey demiyorum.Ben memurum. Evlendigimizden beri bu adama ben bakiyorum. Faturalar neyse nette oduyorum ama alis veris yap,eve taşi,yika dogra pisir. Hafta sonu temizlik. Birde eve girmistim. Bekarligimdan kalma 50 bin tl.yi pesin digerini kredi cektim ben oduyorum. Maddiyat aramiyorum dedim ama karsimdaki bi insan olaydi keske. Esseeek gibi kullandi beni. 1 yasinda bebegim var. Ucretsiz izinde babamlarda kaldim 1 yil. Adam bir bez parasi cikarip vermiyor. Cook pislikleride var burda yazmakda istemiyorum. Ben bu adama biraz tavir yapayim dedim. Belki akli basina gelir diye. Adam meger dunden hazirmis. S..ktir git dedi. Ee daha ne durayim. Ona bakan ben, cocuga bakan ben. Kendimi unuttum yillarca. Simdi baba evinde ucretsiz izindeyim. Herseyi bu zamana kadar ben yapinca davayi sen ac dedim. Bari ilk ve son kez o ise yarasin gibisinden.
Dert yanma olayını arabesk şekilde değil de gayet net ve dolandırmadan yapar derdini anlatırsan dinliyor, biraz dolandırınca kestirip atıyorBen şeyi merak ediyorum. Hakim uzun uzun bizi dinliyormu. Yoksa kisadan kesip gecistiriyormu, dert yanmamiza musade etmiyormu.
Hala evli misinValla bana kalırsa hiç dert yanmalara girme. Yap makyajını giy en güzel kıyafetini yanındakilerle espri yap gul. Ben öyle yapmıştım benimki arkamdan dugunumuzde bu kadar mutlu değildi demişTabi sonra salak ben git sen aynı adamla evlen
Evet.Hala evli misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?