- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
- Konu Sahibi Vefali kedi
-
Mutlu musun
Hayır.Mutlu musun
Eski kocamın barışma teklifini reddettim bir daha reddedeyim o zamanHayır.
Gözünü seveyim yapma tanimiyorum seni ama yapma git fizana orda yaşa ama eski kocaya dönme boşanmak için ne taklalar attığımı ah bi bilsenEski kocamın barışma teklifini reddettim bir daha reddedeyim o zaman
Sakın sakın. Eski eşle evleneceğine öl daha iyi. Ciddiyim. 1. De yaşamadıklarını 2. Eksiksiz yaşıyorsun.Eski kocamın barışma teklifini reddettim bir daha reddedeyim o zaman
Eski kocamın barışma teklifini reddettim bir daha reddedeyim o zaman
Hakimler artık kurt olmuş. Ben kendi davamda dahil pek çok dava izledim. Öyle takıma makıma kanmıyorlar.Benimki guzeeel bir takimini giyer, trasini olur. Konusursa dersin bu adam dogru sen yanlissin. Sapik, tembel, nankor, dolandirici, icinde zerre evlat sevgisi yok. Yilanla yasamisim. O gun aglamadan, net bir durus ve azda olsa dert yanmak istiyorum.
Canım bu böyle olmazki durumun varsa avukat tut yoksa barodan avukat iste.o dilekçeye cevap lazım süresinde hukuki bir dil kullanıyorlar.avukatı çok uçuk fiyata tutmadım ben sende bir araştır fiyatları hakkın neyse hepsini al.adam uyanık diyorsun seni borçlu çıkarırKizlar yaa azcikda bana bakin. Ben bosanayim sag selim senin kocana donme isini hallederiz. Bana haber gelince ben direkt adliyeye bosanma salonunamu gidecegim. Yazili dert yanma kagidini hakime mektup gibimi verecegim.
hayır hakime hiç birşey verme mektup mektup falan. Hakim sana soru sorarsa cevapla bu kadar. Kararını söylersin tamam.Kizlar yaa azcikda bana bakin. Ben bosanayim sag selim senin kocana donme isini hallederiz. Bana haber gelince ben direkt adliyeye bosanma salonunamu gidecegim. Yazili dert yanma kagidini hakime mektup gibimi verecegim.
Evet evet anlatmak istedigim buydu. O dilekce verince bende sandimki hakim benim dertlerimi dinleyip oyle karar verecek. Benden yana olur derdimi dinlerse. Diger turlu kotuymus. Dinlemezsede rezil olurum valla. Isteklerimi onceden soylemem gerek o zaman. Mahkeme aninda zor gorunuyorŞimdi o davayı açacak anlaşmalı bosanacaksiniz sanirim. O dilecekceyi kendine göre dolduracak sende uymak zorunda kalacan muhtemelen eğer varsa isteklerin nafaka vs ara çocuğa su kadar nafaka bana şu kadar nafaka vs diye şöyle kabul ederse anlaşmalı boşanmış olacaksınız yani hakim senin ne cektiginle ilgilenmiyor haklarını almanız sagliyor istediğin kadar dert yan hakime hem dinlemez hem susturur sende rezil olduğuna kalirsin.
O hakime göre değişir kimi uzun uzun dinler kimi biraz kısa kes der ama asıl olan dinlemesi tabi.sen bi dilekçe yaz durmunu güzelce anlat sözlü olarak da önemli noktalara değinBen şeyi merak ediyorum. Hakim uzun uzun bizi dinliyormu. Yoksa kisadan kesip gecistiriyormu, dert yanmamiza musade etmiyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?