Boşanma arefesi hamilelik

Ne gibi zor durum
Boşanma sebebi nedir
Hamileliğimi öğrendim ne yapacağımı bilemiyorum. En büyük sıkıntı ailesiyle durumu yönetememesi. Ailesine para yollaması herşeylerine koşması benim buna karşı çıkmam sürekli kavga gürültü. Çok agresif bağırıp çağırıyor en ufak bişeye. Hep haklı olduğunu iddia eder. Beni kovar hakaret küfür eder.

Boşanmaya biranda mi karar verdiniz boşanmak istiyordunuz neden sevistiniz madem sevistiniz neden korunmadiniz bunlar geleçek yorumlar....
Çünkü boşanmayı düşünmüyordum çocuk olduğunda bize daha önem vermeye başlar diye düşünmüştüm. Ama her kavgada boşanmak isteyen oydu. Sinirden söylüyorum diyordu

Çünkü boşanmayı düşünmüyordum çocuk olduğunda bize daha önem vermeye başlar diye düşünmüştüm. Ama her kavgada boşanmak isteyen oydu. Sinirden söylüyorum diyordu
Çocuk evli ligi düzeltimiyor aksine sallantida bir evlilikse çocuğun getirdiği sorumlulukla o evlilik catirdiyor
Ve bana göre boşanma lafı sinirle söylenen birşey değil. Ben bunu kendimden örnek vererek söylüyorum. Ufak kavgalarda eğer bosanmayi aklimdan geciriyorsam büyük kavgalarda dilimden dökülüyor yani sadece can yakmak için soylemem aklımdan gecirdigim için soylerim.

Eğer size daha çok değer vereceğini düşünerek çocuk yaptıysanız pek doğru olmamış.
Sizi bu kadar itip kakan biri şimdi nasılsa bebek de oldu gidemez diye düşünüp daha çok horlar.

Eğer size daha çok değer vereceğini düşünerek çocuk yaptıysanız pek doğru olmamış.
Sizi bu kadar itip kakan biri şimdi nasılsa bebek de oldu gidemez diye düşünüp daha çok horlar.
Benim rahatsızlığım ailesine para yollamasıydı ve aile olduğumuzu anlayamamasıydı. Kendi ailesinin bi ferdiymişiz biz abisi ve onun eşi de annesi babası biz bir aile imişiz. Bizim oturduğumuz ev bizim evimiz değilmiş köydeki babasının evi bizim evimizmiş falan. Çocuk olduğunda farketmeye başlar diye düşünmüştüm

Benim rahatsızlığım ailesine para yollamasıydı ve aile olduğumuzu anlayamamasıydı. Kendi ailesinin bi ferdiymişiz biz abisi ve onun eşi de annesi babası biz bir aile imişiz. Bizim oturduğumuz ev bizim evimiz değilmiş köydeki babasının evi bizim evimizmiş falan. Çocuk olduğunda farketmeye başlar diye düşünmüştüm
Eşiniz öncesinde sözleriyle çekirdek aile olduğunuzu anlamadığını belli etmiş.
Onun ailesi siz ve bebeğinizdir. Tamam kendi ailesine saygı duysun ama ne demek bizim oturduğumuz ev bizim evimiz değil.
Eşiniz birey olamamış, ailesinden sağlıklı bir şekilde kopamamış. Sanki daha ağır bir sınav sizi bekliyor. Yarın öbürgün boşanma ihtimali olursa ve sen benim ailem değilsin ama çocuk benim ailemdendir vermem bile diyebilir öyle hissettim.

Cocuklar kötü giden evliliklerin yara bandı olmadığını burda devamli yazıyoruz. Siz yani bilerek hamile kaldınız ve boşanma sonradan aklıniza geldi. Simdi bu cocuk dogacak mi yoksa aldiracak misiniz. Cünkü genelde böyle evlilk kurtarıcı olarak yapılan cocuklar ayrılıkta aldırıliyor,çünkü artık onlara gerek kalmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Maalesef bu yanılgıya sen de düşmüşsün. Kötü giden evlilikler de çocuk kurtarıcı olmaz. Aksine daha da kötü olur. Çocuk olunca aile birliğini kavramış mı olacak. Onun ailesi belli. Ana baba kardeş.

Ya evliliğine devam edicen ya da çocuğunu kendin büyütücen.

Cocuklar kötü giden evliliklerin yara bandı olmadığını burda devamli yazıyoruz. Siz yani bilerek hamile kaldınız ve boşanma sonradan aklıniza geldi. Simdi bu cocuk dogacak mi yoksa aldiracak misiniz. Cünkü genelde böyle evlilk kurtarıcı olarak yapılan cocuklar ayrılıkta aldırıliyor,çünkü artık onlara gerek kalmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben eşimden memnundum ama ailesinden kopamaması beni rahatsız ediyordu. Çok da sıkıntılı bir durum içinde değildim aslında iyi yanları da çoktu ve ben hep onlara odaklanmıştım. Ama aşırı sinirli ve agresif. Ben yapmışım böyle. Ne yapacağımı bilmiyorum benim de en büyük hayalimdi. Şimdi çok çaresizim

Ben eşimden memnundum ama ailesinden kopamaması beni rahatsız ediyordu. Çok da sıkıntılı bir durum içinde değildim aslında iyi yanları da çoktu ve ben hep onlara odaklanmıştım. Ama aşırı sinirli ve agresif. Ben yapmışım böyle. Ne yapacağımı bilmiyorum benim de en büyük hayalimdi. Şimdi çok çaresizim

Esinize hamile olduğunuzu söylediniz mi?

Back
X