Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gercekden bende anlam veremiyorum.
Bi insan bosanmaya bir gun veya bir haftada karar veremiyecegine gore niye bir ay once iliski yasayipda hamile kaliyosunn arkadasim
Mutsuz calkantili bi evlilige cocuk getirmek niye
Cok sinirlendim suan cok yukseldim
Geçen hafta tartıştık ve boşanma muhabbeti tekrar gündemde. Öncesinde böyle bi durum yoktu. Ara ara kavgalarda söylerdi sonra düşündüğüm için değil sinirden söyledim derdi. Uzun süredir kafamda abisinin yüzsüzlüğü sürekli bişeyler istemesi beni rahatsız ediyor. Eşim de herşeyi karşılamaya çalışıyor. Bundan dolayı hep kavgalarımız boşanmaya giden siniri
Sana küfür ve hakaret eden adamdan, seni aile yerine saymayan adamdan memnunsun yani.
O halde bariş. Ne diyelim. Sadece çocuğa üzüldüm. Doğmadan omuzlarina aile düzeltme gibi ağir bir misyon yükleniyor. Acaba o ister mi küfürlü hakaretli baba?
Adam duzelsin evine baglansin diye cocuk yap. Sonra o cocugu daha karnindayken zarar veririm diye tehdit araci olarak kullan. Adam ona zarar gelirse benden kork desin. Hey yavrum heeyy.. Hepiniz tedavi olmalisiniz.
5 senedir hicbir sorun yokken cocuk sahibi olamayan o muhtesem evlilige sahip arkadasimi dusundum de... Kucuk bir isyan ettim, Allah affetsin..
Şu anda boşanmazsan , bebeğinin Doğumu sonrasına erteler isen vereceğin kararı, bu süreçte her ay ev kirası, giderleri vb. Konularda senden maddi destek bekler mi Eşin? Beklerse eğer senin her ay kenara koyabileceğin para kalıyor mu sana?