Boşanma arefesi hamilelik

Çocuk evli ligi düzeltimiyor aksine sallantida bir evlilikse çocuğun getirdiği sorumlulukla o evlilik catirdiyor
Ve bana göre boşanma lafı sinirle söylenen birşey değil. Ben bunu kendimden örnek vererek söylüyorum. Ufak kavgalarda eğer bosanmayi aklimdan geciriyorsam büyük kavgalarda dilimden dökülüyor yani sadece can yakmak için soylemem aklımdan gecirdigim için soylerim.
Allah yardımcı olsun asılacak sorunlarsa umarım duzelır dıycemde. Karsrlı gıbısınız ee pekı esınzın haberı varmı gebelıghnzden. Oda zor durum sımdı hamıleyım desen bu defa sırf barısmak ıcın oyle dıyor dıycek hıc soyleme bence. Bıyerden takıp falan edıyorsa paylasım yap ne vılım etraftan bırılerıde sana yorum yapsın "en taze anne" vs gıbısınden esınde gorur sen don dıye pişman olur pesine duser belkı. Sende ozaman sartlarını mesafenı belırlersın ona gore. Tanı soruju bılmıyorum eger sende dönmek ıstıyorsan ve sorunlar cok buyuk degılse dıye dıyorum. 🙏🙏🙏

ayni evdemi yasiyosunuz su anda? ailen bosanma durumuna ne diyor? ve ailem hamileligin konusuna ne diyor?

barisacakmis gibi bi halin var, hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Hayır ailemin yanındayım. Ailem hamileliği bilmiyor çok yeni öğrendim. Boşanma durumunda da bana bırakıyorlar önceleri benim de çok hatalarım olduğunu söylediler evet ben de kabul ettim ama bazı terbiyesizlikleri ve bu aile kavramını bilememesi yüzünden babası da aynı sana bırakıyoruz diyorlar. Bilmiyorum en azından hatalarını kabul etsin istiyorum. O hep haklı gibi davrnıyor

Allah yardımcı olsun asılacak sorunlarsa umarım duzelır dıycemde. Karsrlı gıbısınız ee pekı esınzın haberı varmı gebelıghnzden. Oda zor durum sımdı hamıleyım desen bu defa sırf barısmak ıcın oyle dıyor dıycek hıc soyleme bence. Bıyerden takıp falan edıyorsa paylasım yap ne vılım etraftan bırılerıde sana yorum yapsın "en taze anne" vs gıbısınden esınde gorur sen don dıye pişman olur pesine duser belkı. Sende ozaman sartlarını mesafenı belırlersın ona gore. Tanı soruju bılmıyorum eger sende dönmek ıstıyorsan ve sorunlar cok buyuk degılse dıye dıyorum. 🙏🙏🙏
Söyledim sinirle. Öyle diyemez kanıtlarımda gönderdim ama sonradan pişman oldum. Adam olsun önce hak etmedi ki bilmeye diye. Asla hatalarını kabul etmiyor

Siz adamı çocuğuyla tehdit etmissiniz. O da ona birşey olursa kork benden demiş. Burda esinize kızamadim. Ama diğer konularda siz haklısınız. Güzelce konuşmayı deneyebilirdiniz.

Ben sinirle senin yüzünden en çok istediğim şeye öğrendiğimde sen yoksun ve belki de zarar vercem fln dedim tehdit etti ona bişey yaparsan kork benden falan

Bakın sizin tutumunuz bu konuda çok yalnis. Bebegi evliliği saglamlastirmak adina, yapmak hata olduğu kadar, ondan sonra o bebegi tehdit malzemesi yapmak daha büyük bir hata. Neden zarar veresiniz ki? Ben bunu yipranmaniza ve psikolojik olarak bitkin olmanıza bağlıyorum, yoksa sizin böyle yapıda bir insan olduğunuza inanmak istemiyorum. Size tavsiyem eşinizi profesyonel destek almaya teşvik etmek. Madem şimdi çocuk yolda, her çocuk sağlıklı bir yuvayi hak eder. Eminim iki tarafın bu evlilikte hataları olmuştur. Bunları telafi etmek ve bundan sonra yapmamak ikinizin elinde.ama bunu kavga ederek birbirinizin canını yakarak yapamazsıniz. Aslinda bosanmak istemediğinizden de eminim aslında. Yoksa soluğu coktan avukatın yanında alırdınız. Evliliginizi ama tek başına güzellestirmeniz imkansız. Esiniz de bunu anlamalı. İnsallah bir şekilde evliliğinizi kurtarıp iyi birer anne baba ve birbirinize iyi eşler olursunuz

Bakın sizin tutumunuz bu konuda çok yalnis. Bebegi evliliği saglamlastirmak adina, yapmak hata olduğu kadar, ondan sonra o bebegi tehdit malzemesi yapmak daha büyük bir hata. Neden zarar veresiniz ki? Ben bunu yipranmaniza ve psikolojik olarak bitkin olmanıza bağlıyorum, yoksa sizin böyle yapıda bir insan olduğunuza inanmak istemiyorum. Size tavsiyem eşinizi profesyonel destek almaya teşvik etmek. Madem şimdi çocuk yolda, her çocuk sağlıklı bir yuvayi hak eder. Eminim iki tarafın bu evlilikte hataları olmuştur. Bunları telafi etmek ve bundan sonra yapmamak ikinizin elinde.ama bunu kavga ederek birbirinizin canını yakarak yapamazsıniz. Aslinda bosanmak istemediğinizden de eminim aslında. Yoksa soluğu coktan avukatın yanında alırdınız. Evliliginizi ama tek başına güzellestirmeniz imkansız. Esiniz de bunu anlamalı. İnsallah bir şekilde evliliğinizi kurtarıp iyi birer anne baba ve birbirinize iyi eşler olursunuz
Öncelikle çok teşekkürler. Aslında ben evliliğimden memnundum. Eşimin aile kavramını algılayamamasımdan rahatsızlığım vardı tam olarak sahiplenememesimdem. Mesela sürekli ailesine köye abisine abisinin çocuğuna karısına koştıruyo ben de peşinden. Bizim ayrı bi aile olduğumuzu algılayabilmesi için çocuğun iyi geleceğini düşündüm ama zaten yaşlarımız da olduğu için çocuğu zaten düşünüyordum. En büyük sıkıntımız profesyonel yardımı kabul etmiyor. Hatalarını kabul etmiyor. Sen krndini düzeltirsen ben zaten kendiliğimden düzelirim diyor. Ben hatalarımı kabul ettim. Ama evde ev işi basit bişey eksik olsa yapmıyor sen beni kabullenmiyorsyn diye kavga çıkarıyor. Ben psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık. Ama tek başıma da başarı sağlayamayız ki o asla kabul etmiyor

Adam duzelsin evine baglansin diye cocuk yap. Sonra o cocugu daha karnindayken zarar veririm diye tehdit araci olarak kullan. Adam ona zarar gelirse benden kork desin. Hey yavrum heeyy.. Hepiniz tedavi olmalisiniz.
5 senedir hicbir sorun yokken cocuk sahibi olamayan o muhtesem evlilige sahip arkadasimi dusundum de... Kucuk bir isyan ettim, Allah affetsin..

Çünkü boşanmayı düşünmüyordum çocuk olduğunda bize daha önem vermeye başlar diye düşünmüştüm. Ama her kavgada boşanmak isteyen oydu. Sinirden söylüyorum diyordu
her kavgada bosanmak isteyen, cekirdek aile olamayan ailesini geri plana atan adamla cocuk yapinca duzelir diye dusunmek yerine ayni yatakta uyumasaydiniz.
bosanma fikriniz olsa uyumazdiniz da zaten.
nasilsa bosanmayacaksiniz, hamileliginizi guzel gecirin bari.

Öncelikle çok teşekkürler. Aslında ben evliliğimden memnundum. Eşimin aile kavramını algılayamamasımdan rahatsızlığım vardı tam olarak sahiplenememesimdem. Mesela sürekli ailesine köye abisine abisinin çocuğuna karısına koştıruyo ben de peşinden. Bizim ayrı bi aile olduğumuzu algılayabilmesi için çocuğun iyi geleceğini düşündüm ama zaten yaşlarımız da olduğu için çocuğu zaten düşünüyordum. En büyük sıkıntımız profesyonel yardımı kabul etmiyor. Hatalarını kabul etmiyor. Sen krndini düzeltirsen ben zaten kendiliğimden düzelirim diyor. Ben hatalarımı kabul ettim. Ama evde ev işi basit bişey eksik olsa yapmıyor sen beni kabullenmiyorsyn diye kavga çıkarıyor. Ben psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık. Ama tek başıma da başarı sağlayamayız ki o asla kabul etmiyor

Bence siz yinede psikoloğa gitmeye başlayın. Sırf evliliginiz için değil, kendiniz içinde. Belli ki bu süreç sizi çok yipratmis ve bundan sonra sağlıklı kararlar alabilmek için sizinde psikolojik olarak tekrar güçlenmeniz lazım. Erkeklerin çoğu ilk etapta psikologu redeter. Bir taraftan hatalari ile yüzleşmek istemiyorlar, diger taraftan bizim toplumda hala "deli doktoru" diye bakılıyor. Esinizin inadını ve ön yargılarını kırmak adına siz öncelik yapın. Yeri geldiğinde psikolog belki onunda katılmasını ister. O zaman "benim iyileşmem için gerekli" diye ikna edersiniz. Suçlayarak (sen sebeb oldun gibi mesela) girseniz olaya baştan gitmez. Öyle veya böyle kendi sağlığınız açısından başlayın.

ya ben bu tarz konuları anlamıyorum cidden boşanmaya karar verip bir sevişelim mi dediniz?Karar vermeden sevişip sevişme sonrası biz boşanalım mı dediniz? nasıl oluyor bir anlatır mısınız rica etsem? :KK51:
Gercekden bende anlam veremiyorum.
Bi insan bosanmaya bir gun veya bir haftada karar veremiyecegine gore niye bir ay once iliski yasayipda hamile kaliyosunn arkadasim
Mutsuz calkantili bi evlilige cocuk getirmek niye
Cok sinirlendim suan cok yukseldim :sopa:

Ben eşimden memnundum ama ailesinden kopamaması beni rahatsız ediyordu. Çok da sıkıntılı bir durum içinde değildim aslında iyi yanları da çoktu ve ben hep onlara odaklanmıştım. Ama aşırı sinirli ve agresif. Ben yapmışım böyle. Ne yapacağımı bilmiyorum benim de en büyük hayalimdi. Şimdi çok çaresizim

Sana küfür ve hakaret eden adamdan, seni aile yerine saymayan adamdan memnunsun yani.

O halde bariş. Ne diyelim. Sadece çocuğa üzüldüm. Doğmadan omuzlarina aile düzeltme gibi ağir bir misyon yükleniyor. Acaba o ister mi küfürlü hakaretli baba?

Hamileliğimi öğrendim ne yapacağımı bilemiyorum. En büyük sıkıntı ailesiyle durumu yönetememesi. Ailesine para yollaması herşeylerine koşması benim buna karşı çıkmam sürekli kavga gürültü. Çok agresif bağırıp çağırıyor en ufak bişeye. Hep haklı olduğunu iddia eder. Beni kovar hakaret küfür eder.
Ve siz boyle bir adamin koynuna neden girdiniz ki? Valla kadinlar cinsellige erkeklerden daha düşkün bence. Bu kacinci bosanma durumunda olup da hamile kalan kadin?

her kavgada bosanmak isteyen, cekirdek aile olamayan ailesini geri plana atan adamla cocuk yapinca duzelir diye dusunmek yerine ayni yatakta uyumasaydiniz.
bosanma fikriniz olsa uyumazdiniz da zaten.
nasilsa bosanmayacaksiniz, hamileliginizi guzel gecirin bari.
Çok sinirli fevri biri. Sinirlendiğinde de ağzına geleni söylüyor. Barışınca da sinirden söyledim diyor. Boşanmayı ben düşünmüyordum ki zaten

Bence siz yinede psikoloğa gitmeye başlayın. Sırf evliliginiz için değil, kendiniz içinde. Belli ki bu süreç sizi çok yipratmis ve bundan sonra sağlıklı kararlar alabilmek için sizinde psikolojik olarak tekrar güçlenmeniz lazım. Erkeklerin çoğu ilk etapta psikologu redeter. Bir taraftan hatalari ile yüzleşmek istemiyorlar, diger taraftan bizim toplumda hala "deli doktoru" diye bakılıyor. Esinizin inadını ve ön yargılarını kırmak adına siz öncelik yapın. Yeri geldiğinde psikolog belki onunda katılmasını ister. O zaman "benim iyileşmem için gerekli" diye ikna edersiniz. Suçlayarak (sen sebeb oldun gibi mesela) girseniz olaya baştan gitmez. Öyle veya böyle kendi sağlığınız açısından başlayın.
Düşünüyorum gerçekten

Back
X