Aman uzak olsun bu adam sizden.Travestiyle aldatma ve şiddet ilgisiz sorumsuzluk
adam zaten ilgisiz sorumsuz diye boşanıyorsunuz ama aramasını ilgi göstermesini bekliyorsunuz enteresanBoşanma aşamasındayım çok zor geliyor ama eşimin umrunda değil gibi bir haftadır arayıp sormuyor sanki hayat bitmiş gibi . Oğlum var 1,5 yaşında onla güçlü durmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum ve çekişmeli boşanma hep böyle mi sürecek bu kötü hissetme hali zoruma giden diğer durum da eşimin ailesinin umrunda değil
+1Bir ruh hastası için mi üzülüyorsunuz ?
Hemen kurban kesin bence, bu pislikten kurtulduğunuz için. Lütfen travesti ile olan ilişkisini de kanıtlayın da öyle kafasına esince çocuğu alıp götüremesin. Böyle birine asla güvenemem.
Travestiyle aldatma ve şiddet ilgisiz sorumsuzluk
Umursamaz davranması size kendinizi değersiz hissettiriyor sanırım.böyle bi değer ölçüsü zaten olmaz da eşiniz gibi birinden değe görmek ister miydiniz? Aynı şeyi bi arkadaşınızın yaşadığını düşünün değerini böyle bi adam üzerinden tanımlasa ne düşünürdünüz? Çok yeni kafanızın karışık olması çok normal. Biraz zamana bırakın ve karşı tarafı izlememeye çalışınBoşanma aşamasındayım çok zor geliyor ama eşimin umrunda değil gibi bir haftadır arayıp sormuyor sanki hayat bitmiş gibi . Oğlum var 1,5 yaşında onla güçlü durmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum ve çekişmeli boşanma hep böyle mi sürecek bu kötü hissetme hali zoruma giden diğer durum da eşimin ailesinin umrunda değil
şu adama hala hangi kafayla eşim diyorsun? kurtuluyorum diye kına yakıp kurban keseceğine daha ilgi bekliyorsun.Travestiyle aldatma ve şiddet ilgisiz sorumsuzluk
Bence böyle bir insandan kurtulduğunuz icin sadaka dağıtınTravestiyle aldatma ve şiddet ilgisiz sorumsuzluk
Güçlü durmak bazen gerçekten zor sıkıntılı bir durumdasın gerçekleri şuanda net göremiyorsun bazen hepimiz yaşıyoruz bunları eşinin ailesi evlenirken seni istemedi ise kına yakıyordur umurlarında olmayı bırak benceBoşanma aşamasındayım çok zor geliyor ama eşimin umrunda değil gibi bir haftadır arayıp sormuyor sanki hayat bitmiş gibi . Oğlum var 1,5 yaşında onla güçlü durmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum ve çekişmeli boşanma hep böyle mi sürecek bu kötü hissetme hali zoruma giden diğer durum da eşimin ailesinin umrunda değil
Travestiyle aldatma ve şiddet ilgisiz sorumsuzluk
Eşiniz arayıp sorsa ne olacak affedecek misiniz? Eşiniz size boşanma sebeplerinin hepsini yaşatmış. Bu kişiden kurtulduğunuza sevineceğiniz yerde bir de üzülüyorsunuz.Travestiyle aldatma ve şiddet ilgisiz sorumsuzluk
Boşanma aşamasındayım çok zor geliyor ama eşimin umrunda değil gibi bir haftadır arayıp sormuyor sanki hayat bitmiş gibi . Oğlum var 1,5 yaşında onla güçlü durmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum ve çekişmeli boşanma hep böyle mi sürecek bu kötü hissetme hali zoruma giden diğer durum da eşimin ailesinin umrunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?