Boşanma aşamasında olan ve bosananlar bakabilir mi

Suayla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
176
219
23
28
Eşimle kavga ettik sebebini buraya yazacak dermanım bile yok 4 yıllık evliyim 3.5 aylık da.kizim var eşim 12 bın TL maaş alıyor ben haklarım neler bilmek istiyorum çekişmeli olacak dava. Boşanma davası açılmadi daha. *** Dipnot:*** davayı açmaktan vazgeçmiş ben açamam ailem o açarsa boşanirsin dedi

Son düzenleme:
Yardım edecek kimse yok mu

Konu neydi tartışmayla boşanılmaz bence.Sureklılık arz edıorsa tabıkı ama sankı acele davranıomuşsunuz gıbı geldı

Rabbim yardımcınız olsun..Benım tanıdığım boşandı bu şekilde ama 1 seneden fazla sürdü nedense.Cocugu vardı 1 tane onunda anneye verdıler.Evlendıkten sonrada alınan mal ziynet ne varsa yarı yarıya bölüştürdü.Nafaka da verıyor ama ne kadar alıyor ınanın hıc sormadım.

Siz daha lohusa sayılırsınız hemen karar vermeden biraz daha düşünün
Düşünsem ne olacak ki aileler girdi araya sürekli boşanmak istiyordu zaten eşim ben.umrumda olsam zaten bu zamanda bunun lafını etmez

Sursun de yeter ki dava btsin ayrılık sonuçlansin

Konu neydi tartışmayla boşanılmaz bence.Sureklılık arz edıorsa tabıkı ama sankı acele davranıomuşsunuz gıbı geldı
Konu: babamla çarşıya cktim kuaföre gtmek için kizimida anneme bıraktım.neden kızımı da gotrmemisim çarşıya.bende işimi halledeyim.donecem.dedim .eve geç dedi.gecmedim.babami aramış eve geçsin.kizina söyle yoksa boşanmaya geliyon demiş babam da çok snrlendi karıştı ortalık aileler girdi araya

Sursun de yeter ki dava btsin ayrılık sonuçlansin
Hakkınızda hayırlısı olsun .. Rabbim neylerse güzel eyler.Bebeğinizi düşünün kendınızı cok yıpratmayın bence arkadasım cok ağladı cok yıprandı o bir sene cehennem oldu ona aılesi de bakmadı kendi yaşadı kendi ayakları üstünde durdu.

Avukat tutacak param.yok karşı tarafın avukatı aradı açmadım haklarımı istediğimi söyledim eşime de

Benim ailem.arkamda.cok şükür

Fevri hareket etmeyin bence en kısa sürede bir avukatla görüşün ona göre hareket edin çünkü mesela evden çıkıp gitseniz evi terketti olursunuz yani kusurlu olursunuz bu gibi şeylerde nasıl hareket edeceğinizi en iyi avukat bilir diye düşünüyorum

Sakin olup, düzgün bi avukat bulun. Çekişmeli dava dilekçeyle, delille, tanıkla ilerler. Hak kaybınızın olmaması için mutlaka avukatla görüşmeniz lazım.
Avukat tutacak durumum yok yinede gider bir avukata danisirim dava açılnca baro dan avukat isteyecem

Yok annemlerde kalıyorum kizima bakamadım tek buryaa getirdi eşim kendi başka il de çalışıyor

Ayrıca bu süreçte eğer haklılık payınız yüksekse buna şahit olan çokça şahitlerinizin olması çok önemli ama öyle aile bireyleri, akrabalar değil hani yakın arkadaşınız, komşu, iş arkadaşı vs gibi uzaktan kişiler olursa daha sağlam olur. Yani aile bireyleride olacakda işte dediğim gibi uzaktan kişilerinde olması haklılığınızı daha çok artıyor. Umarım haklı olduğunuza dair çokça şahidiniz vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…