Boşanma aşamasında olan ve bosananlar bakabilir mi

Onlara da bişey diyemiyorum onlar öyle görmüş öyle yetistirmisler değiştiremezsin fikirlerini, ben kendimi eğitmek için hep çabaladım o düşüncelerde olmayayım diye
Zaten hep bu yüzden hayatımızın içine kendimiz etmedik mi? O ne der bu ne der? Ailem ne der? Boşanan kız kötü?
Yazıklar olsun bu küf kokan zihniyete.

Zaten hep bu yüzden hayatımızın içine kendimiz etmedik mi? O ne der bu ne der? Ailem ne der? Boşanan kız kötü?
Yazıklar olsun bu küf kokan zihniyete.
Malesef dul kadıns başka gözle bakılıyor sanki dünyanın en kötü şeyini yapmış gibi.insanlar kimin ne yaşadığını bilmeden acımasızca eleştiriyolar

bende bosanma surecındeyım 5 yıllık kaynana teroru sonucu esımın de tercıhı aılesı oldu 3 gun ıcınde dava actı ve davayı acmadan 1 hafta once 2 yıllık ugras sonucu tup bebek ıle bebk sahıbı oldum ve dusuk yaptım aılesı yuzunden pskolojık olarak zaten kötuyken bırde onları savunarak evı terkedıp onların aklıyla da (tabı kendı ıcınde olmasa hıc kımse zorlayamaz ama esım cok pasıf kım nederse kanan bırı 40 yasında olmasına ragmen) hergun pisleşiyolar aracıımız var benım uzerıme benden kacırıyor ısyerı hıssesı var vs cekısmelıye gıttık bızde cok yorucu bır surec ama onlara pabuc bırakmayacagım. gecen hafta aradı annemı sevıyorum arayı kımse bulmadı dıye zırvaladı oysakı herseyı kendısı yaptı
cok uzattım kusurabakmayın kısaca seven ınsan bunu yapmaz sevıyorum demelerıne kanmayın sevıyorum dıyıp sızın kafanızı karıstırıp anlasmalı bosanmanız ıcın ugrasıcaklar bısey talep etmeyın dıye bende ılk zamanlar kanıyodum sevıyorum demelerıne oturup aglıodum artık akıllandım arabada olan esyalarımı bıle gondermeyıp cope atmıs karaktersız oldugunu bosanma surecınde gosterıyoır hepsi

Daha çok çirkinlesecek para insanı çok değiştiriyo , benimki hala haklı kendince

bu ailelerin boylr durumlarda yapici olmasi gerekiyor.ama sizinkiler yikici olmus.eger seviyorsan sende ertele bpsanma davssini.ama nefret ediyorsan o zaman bir avukatla gorus anlasmali drgilse avukat sart.anlasmaliysa avukaya gerek bile yok

bu ailelerin boylr durumlarda yapici olmasi gerekiyor.ama sizinkiler yikici olmus.eger seviyorsan sende ertele bpsanma davssini.ama nefret ediyorsan o zaman bir avukatla gorus anlasmali drgilse avukat sart.anlasmaliysa avukaya gerek bile yok
Babam yıkıcı olmadı ki kendi yaptı herşeyi

cekısmelı actık zaten sevıyorduk oda haatta 2 hafta once aradı ama hersyı kırıp yıktıktan sonra bı anlamı yok evım dagılmıs baskasının gazıyla her pisligi yapıp sonra gerı donmenın bır anlamı yok allaha havale edıyorum

çok olgunca karar alabilirmişsiniz, geleceğinizi kurmaşsınız tebrik ederim

Suayla ile aynı kişi misiniz?

Davanizdan vazgeçmeyin benden demesi kimse düzelmez kv,Kynbaba gelecek aramız düzelsin diye, oğlu ise adım bile atmıyor hatasını kabul etmiyor,bide üzerine Beni engelliyor, böyle biriyle ben barissam n'olacak 2 gün sonra yine aynı

yuva yıkmak kolay degıl ama tek taaraflı olmuyor malesef esımle hıc sorunum yoktu hatta ruya gibi 5 yıl yasattı desem abartmıs olmam. ama aılesının yaptıgı hıc bırseye ses cıkarmaması susturmaması en byuk sorunumuzdu hep duzelır umıdıyle herkesle arayı ıyı tutma cabam ugraslarım malesef olmayınca bırgun son buluyor 28 yasındayım bunu 48 yasımda da farkedebılırdım cok sukur yas gecmeden rabbım boyle olmasını nasıp ettı. 2 yıldır tup bebek tedavısı goruyorum sorunumuz olmadıgı halde de olmadı hep dıyordum allah vermıyorsa vardr bıldıgı oyle de oldu ıyıkı olmadı. samımı olmak gerekırse esımı cok sevıyordum sevıyorum ama onun bunun aklıyla okadar pisleştı ki 5 yıldır kımseden tek kurus gormeden bıseyler basardık dukkan actı yenı yenı hayatımız duzene gırıyor derken parayı bulunca daha da cok ustumuze geldıler aldııgmız araba tasındıgımız sıte vs herseyden oynadılar ve oda naptı bosanma davası acar acmaz 1 hafta ıcınde benı goturdugu yere sımdı aılesını goturup ev tutmus onlarla yasıyor ve bu aıle zor zamanımızda kredı cekın oducez dedııgmız halde bıze kredı cıkmıo dıyıp ertesı ay yazlık alan araba alan aıle. bu yuzden gitsinler pisliklerinde bogulsunlarrr. donuna kadar alıcam 150 bın teklıf edıyor oldu canım oyle kolay mı

ve suanda gerı donup baktıgımda ozamanlar saglıksız oldugumu farkettım ben bıraz daha dursaymısım delırıcekmısım ıyıkı bıttı seve seve bıttı ama sonrasında yaptıgı onca sey nefrtete cevırmesıne sebep oldu allahlarından bulsunlar yanlarına kalmaz

Çok Zor şeyler yasamissinz annne sözünden çıkamayan bir erkek daha. Teklifi kabul etmeyin kesinlikle.hakkinzi olan herşeyi alın avukatniz iyi olsun, erkek işte en ufak skntida çirkinlesiyor benimki en ufak sıkıntı da seni boşayacam derdi hep..

Siz cesaret edip acmissnz benim ky ve kybb gelecek barıştırmak için eş kişisinden bir çaba Yok bide beni engellemis . keşke bende kurtulsam 4 aylık kızım var herkes beni ondan vuruyor çok zoruma gidiyor

Siz cesaret edip acmissnz benim ky ve kybb gelecek barıştırmak için eş kişisinden bir çaba Yok bide beni engellemis . keşke bende kurtulsam 4 aylık kızım var herkes beni ondan vuruyor çok zoruma gidiyor
guclu olmak zorundasınız evladınız ıcın evlılık bıryerden catırdamaya basladıysa duzelmıyor malesef kayınvalıde yada babayla ısın yokkı koca ıstemıyosa ıs bıtmıstır bosanma davanı ac yoluna bak. zor cok zor ben hala ara ara dıbe cokuyorum ama dıyorum ya benım kocamla sorunum olsa asla takmazdım . cocugunla kendıne yenı sayfa ac benımde köpegım var yavruyken aldık evladımız gıbıydı onu koklaynca hzuur buluorum onun sayesınde daha ıyı atlattm bu zamanları

Kocam gel diyor ama hatalı değilim diyor, böyle olunca da gidesim gelmiyor iki gün sonra yine aynı olacak biliyorum. Acacam biraz Daha bekliyorum ailem er geç kabul edecek dava açmami aylarca onun dava acmansni bekliyemem bide üzerime Kredi borcu kaldı.kredi çektim parasını kendisine verdim.aklimn ucundan bile geçmiyor du. Borcu ödemem dedi resmen bunu da yaşadım çalışmıyorum bebeğimin ihtiyaçları var, onları bile almıyor

bende de aylık 5000 tl kredı var ılk ay odedı sımdı yan cızdı odemıyorum dıyor allah buyuk ama yanlarına kalmaz. gel ama hatalı degılım dıyosa kesınlıkle gıtme yıne aynı seylerı yasayacaksın hazır gıtmıssın belırlı sure gecmıs yıne aynı seylerı yasayıp sıfırdan bıdaha aıle evıne donmek te var. ıs bul once kendıne sonra bır yol cız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…