Boşanma aşamasında olan ve bosananlar bakabilir mi

Sırf kuaföre giderken çocuğunuzu annenize bıraktığınız içinse bu boşanma işi zaten bosayin bu hödüğü

Sırf kuaföre giderken çocuğunuzu annenize bıraktığınız içinse bu boşanma işi zaten bosayin bu hödüğü
Evet zaten 4 yıldır da kavga ediyorduk buda bahanesi.oldu

İnşallah yaparlar yine de söyleyeceğim
Evet siz önce avukatınızı ayarlayın zaten dilekçeler verilme dönemi olacak o dönem geçince avukatınız bana şahitlerinizin isimlerini verin diyecektir o zaman sizde bu arkadaşlarınızın isimlerini verebilirsiniz tabiki dediğim gibi şahit olmak isterlerse inşallah olurlar.

İnşallah da sanmıyorum şansımı denerim yine de

Adamın parası var sanırım, avukatla nafaka üstünden anlaşsanız? Ne kadar alabilirse o kadar pay verirsiniz avukata
Bilmiyorum nafaka verir mi onu da bilmiyorum karşı tarafın avukatı aradı acmadim zaten

İnşallah da sanmıyorum şansımı denerim yine de
Ben o şansımı denedim neredeyse şahitsizdimki bir kaç kişi kalmıştı ve onları aradım onlarda sağolsunlar kabul ettiler ama inanın hiç kabul etmezler sanıyordum hani eşleri izin vermez, gelemezler vs diye. O yüzden önce siz aramış olunda olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı olsun sonuçta komşularda var aile bireyleride şahit böyle düşünün

Bilmiyorum nafaka verir mi onu da bilmiyorum karşı tarafın avukatı aradı acmadim zaten
Ne demek nafaka verir mi ya bu onun keyfine kalmıyor ki mahkeme sonuçlanana kadar bir miktar yoksulluk nafakası belirlenirse çatır çatır ödemek zorunda yani icrayla bile alırsınız yeterki karar çıksın

Eşiniz anlayıssız davranmış lohusalıktan cıkan bir kadının ilk ihtiyacı olan sey kuafordur.bunu soylesydiniz.oda siz inatlasınca inatlasmıs.kldı ki kuafoee bebek gotursen nasıl ihtiyacını gidericeksin.baya dusuncesizlim etmiş esin.acaba bebegin senin ailemde durmasında mı rahstsız olmus yani niye onun deglde kendi ailene bıraktın dyemi? Ailelerinde araya girmesi kötü olmus esin babanı sradysa baban sana dömup esin böyle böyle diyor diyecekti sende ona gerekeni yapacaktın.kendine neymiş hemen sinirlenip karısıyor.tamam arkanda ama bosanma sürecinde arkanda olabilir.sizi bu duruma o suurklemis.belkş esin pişman olup tamam işini bitir diyecekti sonradan.yine de herkes fevri olan daha yeni dogmus bebege oldu.yok mı esinde bir pişmanlık.?

Avukat tutacak param.yok karşı tarafın avukatı aradı açmadım haklarımı istediğimi söyledim eşime de
Adli yardım taleb edin barodan. Durumunuz yok ise belgeler ile barodan avukat tayin edilebilir. Muhtarlıktan fakirlik belgesi alınıyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…