Gelmezler ben denn çok uzaktalarŞahit olduktan sonra gelmek zorunda olurlar ancak eğer hastaysa veya gelememe durumu olursa sadece bulunduğu yere yakın bir yerde ifade vermeleri yeterli olur
Eşleri izn vermezGelmezler ben denn çok uzaktalar
Tamam bulundukları şehirde ifade vermeleri yeterli olurGelmezler ben denn çok uzaktalar
İnşallah yaparlar yine de söyleyeceğimTamam bulundukları şehirde ifade vermeleri yeterli olur
Dava açtığını neredn öğrenebilirim hemen dava açılır miTamam bulundukları şehirde ifade vermeleri yeterli olur
Evet zaten 4 yıldır da kavga ediyorduk buda bahanesi.olduSırf kuaföre giderken çocuğunuzu annenize bıraktığınız içinse bu boşanma işi zaten bosayin bu hödüğü
Evet siz önce avukatınızı ayarlayın zaten dilekçeler verilme dönemi olacak o dönem geçince avukatınız bana şahitlerinizin isimlerini verin diyecektir o zaman sizde bu arkadaşlarınızın isimlerini verebilirsiniz tabiki dediğim gibi şahit olmak isterlerse inşallah olurlar.İnşallah yaparlar yine de söyleyeceğim
Avukat tutacak durumum yok yinede gider bir avukata danisirim dava açılnca baro dan avukat isteyecem
Kavgaların çoğu bunun benzeri şeyler miEvet zaten 4 yıldır da kavga ediyorduk buda bahanesi.oldu
Bunu tam net bilmiyorumda eğer karşı taraf dava açmışsa mutlaka size bir şekilde bildirilir diye düşünüyorumDava açtığını neredn öğrenebilirim hemen dava açılır mi
İnşallah da sanmıyorum şansımı denerim yine deEvet siz önce avukatınızı ayarlayın zaten dilekçeler verilme dönemi olacak o dönem geçince avukatınız bana şahitlerinizin isimlerini verin diyecektir o zaman sizde bu arkadaşlarınızın isimlerini verebilirsiniz tabiki dediğim gibi şahit olmak isterlerse inşallah olurlar.
Evet buna benzer ya sürekli biseylerden kavga çıkarir di heoode boşanacam senden derdiKavgaların çoğu bunun benzeri şeyler mi
Bilmiyorum nafaka verir mi onu da bilmiyorum karşı tarafın avukatı aradı acmadim zatenAdamın parası var sanırım, avukatla nafaka üstünden anlaşsanız? Ne kadar alabilirse o kadar pay verirsiniz avukata
Ben o şansımı denedim neredeyse şahitsizdimki bir kaç kişi kalmıştı ve onları aradım onlarda sağolsunlar kabul ettiler ama inanın hiç kabul etmezler sanıyordum hani eşleri izin vermez, gelemezler vs diye. O yüzden önce siz aramış olunda olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı olsun sonuçta komşularda var aile bireyleride şahit böyle düşününİnşallah da sanmıyorum şansımı denerim yine de
Şimdi ben seni bosuyorum haydi yallah de gitsin,dangozEvet buna benzer ya sürekli biseylerden kavga çıkarir di heoode boşanacam senden derdi
Ne demek nafaka verir mi ya bu onun keyfine kalmıyor ki mahkeme sonuçlanana kadar bir miktar yoksulluk nafakası belirlenirse çatır çatır ödemek zorunda yani icrayla bile alırsınız yeterki karar çıksınBilmiyorum nafaka verir mi onu da bilmiyorum karşı tarafın avukatı aradı acmadim zaten
Bilmiyorum nafaka verir mi onu da bilmiyorum karşı tarafın avukatı aradı acmadim zaten
Adli yardım taleb edin barodan. Durumunuz yok ise belgeler ile barodan avukat tayin edilebilir. Muhtarlıktan fakirlik belgesi alınıyor bildiğim kadarıyla.Avukat tutacak param.yok karşı tarafın avukatı aradı açmadım haklarımı istediğimi söyledim eşime de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?