Annemgildeym zaten ki kabul etmek istemiyorum.ailem istemezse de tek başıma da boşanmam zorO sizin hiçbir şey almadan çocuğuda alıp gitmenizi bekliyordur ama yok öyle bir dünya yani sonuçta o çocuk tek size ait değil. Genede her şeyi kabul edip etmemek size kalıyor tabii keşke şu ailelerde böyle yapmasada böyle kötü kalpli eşlere iyice mecbur bırakmasalar insanı. Umarım ya aileniz razı gelir veya eşiniz artık pes ederde kurtulursunuz.
Kadın resmen kin besliyomus hakkımı da helal etmiyorum demiş bide oğlunu arayıp demiş.ogluyla hiç anlasamazlar.bana derdi hep buraya gelmen derdi evde huzursuzluk çıkarıyor derdi.smdi kıymete bindi iki yüzlü işte. Allah'a havale ediyorumŞu kaynanalara gerçekten anlam veremiyorum. Gelin değil kızı yerine koysa oğluna aklını başına al eşine iyi davran der arayı yapar ama bunlar sadece ortalığı karıştırmayı arayı bozmayı seviyorlar. Benim ex kaynana da öyle idi yüzüme gülerdi arkamdan kuyumu kadardı. Laf taşıma , laf çarpıtıp oğluyla aramızı bozma ki benim ex eş de zaten sorunlu tipti. Her neyse o zaman dönme ailenin yanında çocuğunla yaşamaya devam et. Bu kadar istemiyorlarsa seninde eyvallahın olmasın sanki oğlu altın kaplama bu havalarda ne oluyorsa kaynanalarda da oglullari evlenince bir kıymete biniyor.
Kurtuldum şükür muhatap olmk bile istemiyorum içmde hep negatif enerji vardı hiç gtmek istemiyodum yanına da tam oldu gerçek yüzünü gördüm bu sayede.beni de engellenmiş bideBence bu sayede en azından kaynanadan kurtulmuşsunuz
Anladım canımBen ayrılmak istiyorum ama bunun için yeterli delilim yok bide maddiyatm hiç yok ailem de hiç izin vermez
Anladım evet Allah yardımcınız olsun inşallah. Umarım hakkınızda hayırlısı olurAnnemgildeym zaten ki kabul etmek istemiyorum.ailem istemezse de tek başıma da boşanmam zor
Yahu yorum yazmayacağım diyorum ama sabredemiyorum. Bu erkekler ne kadar igrenclesebiliyorlar. Bende ki de altınları aldı kasadan. Girişi var bensiz belli yani. Resmi olarak. Ben almadım o aldı diyor. Dünya kadsr ktedi cekti benden gizli. Evraklarda var. İnkar ediyor sonra da o kedilerle onu tatile götürdüm diyor. Evin borcunu odemiyor ev icradan gidiyor. Sebebi odur. Beni batirmaya calisiyor diyor. Halbuki benim ona para aktardigim belli hesaplarda. Bunları Allah cezalandırsin. Biz becerip veremeyiz hak ettikleriniÇok teşekkür ederim ailem bana destek olsa sen ac davayı dese bir keşke ama onun açmasını bekliyorum açmam dedi belki ilerde değişir fikri. Biriktirdiğim altınlarım falan vardı ayağı.kirildiginda satmıstm ameliyat parasi yoktu.onu bile inkar etti satmadn dedi. Bazı şeyler.cok zoruma gidiyor inanın boşuna bu kadar fedakarlık yapmışım diyorum
Ben vicdanen yapamam gerçekten ama onlar herşeyi yapıp yüzsüz gibi bide benim hatam değil diyorlar.yaptigm fedakarlık keşke yapmasaydima getrdi resmenYahu yorum yazmayacağım diyorum ama sabredemiyorum. Bu erkekler ne kadar igrenclesebiliyorlar. Bende ki de altınları aldı kasadan. Girişi var bensiz belli yani. Resmi olarak. Ben almadım o aldı diyor. Dünya kadsr ktedi cekti benden gizli. Evraklarda var. İnkar ediyor sonra da o kedilerle onu tatile götürdüm diyor. Evin borcunu odemiyor ev icradan gidiyor. Sebebi odur. Beni batirmaya calisiyor diyor. Halbuki benim ona para aktardigim belli hesaplarda. Bunları Allah cezalandırsin. Biz becerip veremeyiz hak ettiklerini
Gosterme es kisisi den baskasina gosterme mecburiyetin yok kendi düşen aglamaz hakkimi helal etmiyirm dedin niye cocugu gösterem.benimki her iki gunde bir ariyor kynd gösteriyorum bise dmeedi dese aninda kesecem irtibatı bekliyormKzlar kaynanam bana :Bundan sonra benim adımı da alma yanıma da gelme yüzümü de yüzüm görmesin hakkımı da helal etmiyorum . Demişti bide engellemiş
Smdi engeli kaldırmış çocuğu görmek istiyorum demiş 3,5 aylık kızım var ben göstermek istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce
Bende gostersem mi diye düşünüyodum hala vicdanm var ya benim.bu lafı ben desem kendisine kıyameti koparrdi yüzsüz gibi hiçbir şey olmamış gibi msj atıyor.engeliyo sonra engeli kaldırıyor sonra tekrar engelliyor kafasına göre hareket ediyor. Ben ex kişisine bile göstermedim snrden.goreceksen gelip gör dedim.arkadslaryla gezerken içerken.aklina gelmiyor tek kalınca çocuğu göstermiyon Allah affetmez seni diyorGosterme es kisisi den baskasina gosterme mecburiyetin yok kendi düşen aglamaz hakkimi helal etmiyirm dedin niye cocugu gösterem.benimki her iki gunde bir ariyor kynd gösteriyorum bise dmeedi dese aninda kesecem irtibatı bekliyorm
Vicdan yapma yaptığına pisman edecekler hele bi dava acarsan acilsin yada neler neler yasican bir bilsenBende gostersem mi diye düşünüyodum hala vicdanm var ya benim.bu lafı ben desem kendisine kıyameti koparrdi yüzsüz gibi hiçbir şey olmamış gibi msj atıyor.engeliyo sonra engeli kaldırıyor sonra tekrar engelliyor kafasına göre hareket ediyor. Ben ex kişisine bile göstermedim snrden.goreceksen gelip gör dedim.arkadslaryla gezerken içerken.aklina gelmiyor tek kalınca çocuğu göstermiyon Allah affetmez seni diyor
Gerçekten mi ya o kadar mı cirkinlesiyor.insanlarVicdan yapma yaptığına pisman edecekler hele bi dava acarsan acilsin yada neler neler yasican bir bilsen
Bu bana ders olsun 1 aydır tlf vs aramiyor resin istemiyor demek banada böyle kullanacak cocugu avukata diyim bari .kendi aramiyor msjdada sadece cocugu sor resim iste dedim avukt ne akil verdiyse 1 aydir ses yokkkBu olayda sanki Kendi olayımdan bisiler çıkardım sakın eyvallah etmeyin dava açılınca daha da cirkeflesiyorlar es olacak kişi çocuğu hiç arayıp sormadı mahkemede çocuğu göstermiyor diyor bana daha nler neler sizi istemeyeni siz hiç istemeyin zaten pişman olacak bir insana benzemiyor eşiniz anladigim kadarıyla hayat çok kısa inanin bu gibi insanlara üzülmek için
Benim eş olacak kişide öle yaptı ne aradı sordu çocuğu göstermeyen ben oldum ama pedagog herşeyi anladı çocuğun annede kalmasi doğru diye karar verdiBu bana ders olsun 1 aydır tlf vs aramiyor resin istemiyor demek banada böyle kullanacak cocugu avukata diyim bari .kendi aramiyor msjdada sadece cocugu sor resim iste dedim avukt ne akil verdiyse 1 aydir ses yokkk
Umarim bende pedagog sürecini rahat atlatirim bizimde velayet kapışmasi var pedagog yolu gözüktü bizedeBenim eş olacak kişide öle yaptı ne aradı sordu çocuğu göstermeyen ben oldum ama pedagog herşeyi anladı çocuğun annede kalmasi doğru diye karar verdi
Çocuğu görmek için arıyor msj atiyor bende fotoğrafni atıyorum.gostermemek suç bende göstermedim herhangi bir cezai yaptırımı varmı para falan gibi.cirkeflesir.eminim.ki kendini haklı görüyor ailecek kendileri hakli bir pişmanlık görmedim inanin. Siz boşandnz mi pekiBu olayda sanki Kendi olayımdan bisiler çıkardım sakın eyvallah etmeyin dava açılınca daha da cirkeflesiyorlar es olacak kişi çocuğu hiç arayıp sormadı mahkemede çocuğu göstermiyor diyor bana daha nler neler sizi istemeyeni siz hiç istemeyin zaten pişman olacak bir insana benzemiyor eşiniz anladigim kadarıyla hayat çok kısa inanin bu gibi insanlara üzülmek için
Benim bebeğim daha 3,5 aylık bende pedagog olmaz galiba zaten çalışıyor kim bakacak alsa da kaynana desen 40 tane hastalığı var asla da vermem zatenUmarim bende pedagog sürecini rahat atlatirim bizimde velayet kapışmasi var pedagog yolu gözüktü bizede
Msj atın çocuğu görmek istemiyor.musun diyin fotoğraflarni atın siz göstermek için cabalayin.siizn aleyhinize dönmesin msjlarda silmeyin delil olur. Akrabalrini falan arayın görmek isterse gelsin falan deyin tanık bulun kendinize sizde aklınızı kullanınBu bana ders olsun 1 aydır tlf vs aramiyor resin istemiyor demek banada böyle kullanacak cocugu avukata diyim bari .kendi aramiyor msjdada sadece cocugu sor resim iste dedim avukt ne akil verdiyse 1 aydir ses yokkk
fotoğraf gönder ne yani görüntülü arayıp bebekle muhabbetmi edecekler saçmalık fotoğraf gönder olaki mahkeme olur ben torunlarının fotoğrafını atıtm onlar görmeye gelmedi dersin kanıtta olurKzlar kaynanam bana :Bundan sonra benim adımı da alma yanıma da gelme yüzümü de yüzüm görmesin hakkımı da helal etmiyorum . Demişti bide engellemiş
Smdi engeli kaldırmış çocuğu görmek istiyorum demiş 3,5 aylık kızım var ben göstermek istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?