Boşanma aşamasında olan ve bosananlar bakabilir mi

Annemgildeym zaten ki kabul etmek istemiyorum.ailem istemezse de tek başıma da boşanmam zor

Kadın resmen kin besliyomus hakkımı da helal etmiyorum demiş bide oğlunu arayıp demiş.ogluyla hiç anlasamazlar.bana derdi hep buraya gelmen derdi evde huzursuzluk çıkarıyor derdi.smdi kıymete bindi iki yüzlü işte. Allah'a havale ediyorum

Bence bu sayede en azından kaynanadan kurtulmuşsunuz
Kurtuldum şükür muhatap olmk bile istemiyorum içmde hep negatif enerji vardı hiç gtmek istemiyodum yanına da tam oldu gerçek yüzünü gördüm bu sayede.beni de engellenmiş bide

Yahu yorum yazmayacağım diyorum ama sabredemiyorum. Bu erkekler ne kadar igrenclesebiliyorlar. Bende ki de altınları aldı kasadan. Girişi var bensiz belli yani. Resmi olarak. Ben almadım o aldı diyor. Dünya kadsr ktedi cekti benden gizli. Evraklarda var. İnkar ediyor sonra da o kedilerle onu tatile götürdüm diyor. Evin borcunu odemiyor ev icradan gidiyor. Sebebi odur. Beni batirmaya calisiyor diyor. Halbuki benim ona para aktardigim belli hesaplarda. Bunları Allah cezalandırsin. Biz becerip veremeyiz hak ettiklerini

Ben vicdanen yapamam gerçekten ama onlar herşeyi yapıp yüzsüz gibi bide benim hatam değil diyorlar.yaptigm fedakarlık keşke yapmasaydima getrdi resmen

Kzlar kaynanam bana :Bundan sonra benim adımı da alma yanıma da gelme yüzümü de yüzüm görmesin hakkımı da helal etmiyorum . Demişti bide engellemiş
Smdi engeli kaldırmış çocuğu görmek istiyorum demiş 3,5 aylık kızım var ben göstermek istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce

Gosterme es kisisi den baskasina gosterme mecburiyetin yok kendi düşen aglamaz hakkimi helal etmiyirm dedin niye cocugu gösterem.benimki her iki gunde bir ariyor kynd gösteriyorum bise dmeedi dese aninda kesecem irtibatı bekliyorm

Gosterme es kisisi den baskasina gosterme mecburiyetin yok kendi düşen aglamaz hakkimi helal etmiyirm dedin niye cocugu gösterem.benimki her iki gunde bir ariyor kynd gösteriyorum bise dmeedi dese aninda kesecem irtibatı bekliyorm
Bende gostersem mi diye düşünüyodum hala vicdanm var ya benim.bu lafı ben desem kendisine kıyameti koparrdi yüzsüz gibi hiçbir şey olmamış gibi msj atıyor.engeliyo sonra engeli kaldırıyor sonra tekrar engelliyor kafasına göre hareket ediyor. Ben ex kişisine bile göstermedim snrden.goreceksen gelip gör dedim.arkadslaryla gezerken içerken.aklina gelmiyor tek kalınca çocuğu göstermiyon Allah affetmez seni diyor

Vicdan yapma yaptığına pisman edecekler hele bi dava acarsan acilsin yada neler neler yasican bir bilsen

Bu olayda sanki Kendi olayımdan bisiler çıkardım sakın eyvallah etmeyin dava açılınca daha da cirkeflesiyorlar es olacak kişi çocuğu hiç arayıp sormadı mahkemede çocuğu göstermiyor diyor bana daha nler neler sizi istemeyeni siz hiç istemeyin zaten pişman olacak bir insana benzemiyor eşiniz anladigim kadarıyla hayat çok kısa inanin bu gibi insanlara üzülmek için

Bu bana ders olsun 1 aydır tlf vs aramiyor resin istemiyor demek banada böyle kullanacak cocugu avukata diyim bari .kendi aramiyor msjdada sadece cocugu sor resim iste dedim avukt ne akil verdiyse 1 aydir ses yokkk

Bu bana ders olsun 1 aydır tlf vs aramiyor resin istemiyor demek banada böyle kullanacak cocugu avukata diyim bari .kendi aramiyor msjdada sadece cocugu sor resim iste dedim avukt ne akil verdiyse 1 aydir ses yokkk
Benim eş olacak kişide öle yaptı ne aradı sordu çocuğu göstermeyen ben oldum ama pedagog herşeyi anladı çocuğun annede kalmasi doğru diye karar verdi

Benim eş olacak kişide öle yaptı ne aradı sordu çocuğu göstermeyen ben oldum ama pedagog herşeyi anladı çocuğun annede kalmasi doğru diye karar verdi
Umarim bende pedagog sürecini rahat atlatirim bizimde velayet kapışmasi var pedagog yolu gözüktü bizede

Çocuğu görmek için arıyor msj atiyor bende fotoğrafni atıyorum.gostermemek suç bende göstermedim herhangi bir cezai yaptırımı varmı para falan gibi.cirkeflesir.eminim.ki kendini haklı görüyor ailecek kendileri hakli bir pişmanlık görmedim inanin. Siz boşandnz mi peki

Umarim bende pedagog sürecini rahat atlatirim bizimde velayet kapışmasi var pedagog yolu gözüktü bizede
Benim bebeğim daha 3,5 aylık bende pedagog olmaz galiba zaten çalışıyor kim bakacak alsa da kaynana desen 40 tane hastalığı var asla da vermem zaten

Msj atın çocuğu görmek istemiyor.musun diyin fotoğraflarni atın siz göstermek için cabalayin.siizn aleyhinize dönmesin msjlarda silmeyin delil olur. Akrabalrini falan arayın görmek isterse gelsin falan deyin tanık bulun kendinize sizde aklınızı kullanın

fotoğraf gönder ne yani görüntülü arayıp bebekle muhabbetmi edecekler saçmalık fotoğraf gönder olaki mahkeme olur ben torunlarının fotoğrafını atıtm onlar görmeye gelmedi dersin kanıtta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…