Kaynanaya onu da göndermem babasına artıyom yeterfotoğraf gönder ne yani görüntülü arayıp bebekle muhabbetmi edecekler saçmalık fotoğraf gönder olaki mahkeme olur ben torunlarının fotoğrafını atıtm onlar görmeye gelmedi dersin kanıtta olur
babasına at o zaten anasına gösterirKaynanaya onu da göndermem babasına artıyom yeter
Aklın almaz ne kadar iğrenç olabilecekleriniGerçekten mi ya o kadar mı cirkinlesiyor.insanlar
Bunları öğrendim iyi oluyor gerçekten ne kadar saf kalmışım ben yaAklın almaz ne kadar iğrenç olabileceklerini
Üzülmeyin sakın. Ben de çok saf bir insandım. Öyle şeyler yaşıyorsun ki daha kötüsü olamaz dediğin an kötüsü geliyor. Ve artık herkes herşeyi yapar diyorsunBunları öğrendim iyi oluyor gerçekten ne kadar saf kalmışım ben ya
Ben herkesten herşeyi bekler oldum.olumlu beklentilerim kalmadı hiçÜzülmeyin sakın. Ben de çok saf bir insandım. Öyle şeyler yaşıyorsun ki daha kötüsü olamaz dediğin an kötüsü geliyor. Ve artık herkes herşeyi yapar diyorsun
Ben de aynıyım ama bu bize zarar veren çok kötü bir durum maalesef...Ben herkesten herşeyi bekler oldum.olumlu beklentilerim kalmadı hiç
Allah yardımcmz olsunBen de aynıyım ama bu bize zarar veren çok kötü bir durum maalesef...
Pişman olmaz ki yaptığı hatalarını asla kabul etmiyor.kizinin fotosunu atıyorum arada. Anneme de atacam diyor.kaynanin bana o kadar lafına rağmen atacak oldu. Hatasını kabul etmeyen hata yapmadığı savunan birisi.ailem izin verse ben hemen acacam davayıEmin olun ki blöf yapıyor açacak olan gider açar. Benimki de öyle yaptı ama açmadı. Ama o kadar abarttı ki sonunda benim ciddi olduğumu anladı. Boşandıktan sonra da kendisi bin pişman oldu. Aklı başına erkeklerin kaybedince geliyor. Dediğim gibi büyük sorunlar yoksa aranızda sessiz kalın. Sakin olun iyi düşünün. Artıları eksileri ölçün tartın öyle karar verin.
Aynı işte ex eşte hatasını kabul etmeyen hep karşısındakini suçlayan biriydi. Sürekli dava aç, açacam bende sen aç dedi durdu kavga etti sürekli ama açmadı davayı da blöf yaptı. Benimki kurtuluş oldu boşanmak orası başka. Bir süre muhattap olma , davanı da aç onu beklersen ömür billah bekler durursunPişman olmaz ki yaptığı hatalarını asla kabul etmiyor.kizinin fotosunu atıyorum arada. Anneme de atacam diyor.kaynanin bana o kadar lafına rağmen atacak oldu. Hatasını kabul etmeyen hata yapmadığı savunan birisi.ailem izin verse ben hemen acacam davayı
Beni seviyor mus ama boşanmak da istiyomus davayı da ben acacakmisim . açmazsa benim ailem açmama hiç izin vermezAynı işte ex eşte hatasını kabul etmeyen hep karşısındakini suçlayan biriydi. Sürekli dava aç, açacam bende sen aç dedi durdu kavga etti sürekli ama açmadı davayı da blöf yaptı. Benimki kurtuluş oldu boşanmak orası başka. Bir süre muhattap olma , davanı da aç onu beklersen ömür billah bekler durursun
Aynısını yaptı birebir seviyorum ama boşanmalıyız falan filan ama anlaşılacak gibi asla değildi. Psikolojik olarak çok yıprattı. Boşanmak isteyen gider açar bence öyle sen açacaksın demekle olmuyorBeni seviyor mus ama boşanmak da istiyomus davayı da ben acacakmisim . açmazsa benim ailem açmama hiç izin vermez
Açmaz artık çok zor. Açsa keşke de kendi hayatımı kursamAynısını yaptı birebir seviyorum ama boşanmalıyız falan filan ama anlaşılacak gibi asla değildi. Psikolojik olarak çok yıprattı. Boşanmak isteyen gider açar bence öyle sen açacaksın demekle olmuyor
Ailem izin vermez açmamaO zaman siz açın engel nedir
Siz çalışmıyor musunuz, maddi olarak ailenize mi bağlısınız?Ailem izin vermez açmama
Siz çalışmıyor musunuz, maddi olarak ailenize mi bağlısınız?
Aileniz neden mutsuz bir evliliğe zorluyor, elalem ne der baskısı mıÇalışmıyom aileme bağlıyım kızım var 3 aylık çalışamam daha
Evet elalalam ne der diye.dusunuyorlar.ayrilip gelen kıza başka gözle bakılıyor Biraz. Eski insanların kafa yapısı çoğu böyle malesefAileniz neden mutsuz bir evliliğe zorluyor, elalem ne der baskısı mı
Onlara da bişey diyemiyorum onlar öyle görmüş öyle yetistirmisler değiştiremezsin fikirlerini, ben kendimi eğitmek için hep çabaladım o düşüncelerde olmayayım diyeEvet elalalam ne der diye.dusunuyorlar.ayrilip gelen kıza başka gözle bakılıyor Biraz. Eski insanların kafa yapısı çoğu böyle malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?