Boşanma aşamasında olan ve bosananlar bakabilir mi

fotoğraf gönder ne yani görüntülü arayıp bebekle muhabbetmi edecekler saçmalık fotoğraf gönder olaki mahkeme olur ben torunlarının fotoğrafını atıtm onlar görmeye gelmedi dersin kanıtta olur
Kaynanaya onu da göndermem babasına artıyom yeter

Üzülmeyin sakın. Ben de çok saf bir insandım. Öyle şeyler yaşıyorsun ki daha kötüsü olamaz dediğin an kötüsü geliyor. Ve artık herkes herşeyi yapar diyorsun
Ben herkesten herşeyi bekler oldum.olumlu beklentilerim kalmadı hiç

Pişman olmaz ki yaptığı hatalarını asla kabul etmiyor.kizinin fotosunu atıyorum arada. Anneme de atacam diyor.kaynanin bana o kadar lafına rağmen atacak oldu. Hatasını kabul etmeyen hata yapmadığı savunan birisi.ailem izin verse ben hemen acacam davayı

Aynı işte ex eşte hatasını kabul etmeyen hep karşısındakini suçlayan biriydi. Sürekli dava aç, açacam bende sen aç dedi durdu kavga etti sürekli ama açmadı davayı da blöf yaptı. Benimki kurtuluş oldu boşanmak orası başka. Bir süre muhattap olma , davanı da aç onu beklersen ömür billah bekler durursun

Beni seviyor mus ama boşanmak da istiyomus davayı da ben acacakmisim . açmazsa benim ailem açmama hiç izin vermez

Beni seviyor mus ama boşanmak da istiyomus davayı da ben acacakmisim . açmazsa benim ailem açmama hiç izin vermez
Aynısını yaptı birebir seviyorum ama boşanmalıyız falan filan ama anlaşılacak gibi asla değildi. Psikolojik olarak çok yıprattı. Boşanmak isteyen gider açar bence öyle sen açacaksın demekle olmuyor

Açmaz artık çok zor. Açsa keşke de kendi hayatımı kursam

Evet elalalam ne der diye.dusunuyorlar.ayrilip gelen kıza başka gözle bakılıyor Biraz. Eski insanların kafa yapısı çoğu böyle malesef
Onlara da bişey diyemiyorum onlar öyle görmüş öyle yetistirmisler değiştiremezsin fikirlerini, ben kendimi eğitmek için hep çabaladım o düşüncelerde olmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…