- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.891
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Hemen bakıyorumİsmine tıklayınca açılan pencereden sağ tarafta tüm mesajlar tüm konular diye bulabilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bakıyorumİsmine tıklayınca açılan pencereden sağ tarafta tüm mesajlar tüm konular diye bulabilirsin
Aklınca kurnaz işte. Önce 3 kuruş tazminat alıcam diye koşa koşa nikah kıydı sonra 100 gram altın diye yırtında, adamın annesine ev dizdirdi, sonra daha evlilik yapmadığı adamdan nasıl boşanırken tazminat alırımın derdine düştü. Hala çağırsa da koşa koşa gitsem diye bekliyo ne boşanmasıValla nuran ister kusura bak ister bakma hatta baksan daha iyi olur aslında.
Tehlikeli birisin en az kocan kadar.
Sabah 19 yasındaki bir kıza verdiğin akılla bir kere daha tescillemiş oldun.
Umarım her şey gönlünüzce olurBoşandım ben iki hafta önce toparlamaya çalışıyorum şimdi
Tesekkur ederim hepimiz icin öyle olsun inşallahUmarım her şey gönlünüzce olur
Şüphelendim
Aramasın.Hadi ins.su saglik konunu gorup seni arar berisirsiniz belki ya.
Aramasın.
Siteye üye mi oldu?
Şikayet et yönetime
Durup dururken her şeyden habersiz bi üyeyi şikayet eder bence![]()
E elifnurbeyza bu ne demek oluyor?Yok şikayet etmeyim eğlence olsun
HaklisinziE elifnurbeyza bu ne demek oluyor?
Eşiniz Kadınlar Kulübüne üyeyse şikayet etmemek diye bir şey söz konusu olamaz.
Umarım yazdıklarınızı yanlış anlıyorumdur, umarım eşiniz siteye üye değildir ve siz bunu bildiğiniz halde “eğlence“ olsun diye şikayet etmemezlik yapmıyorsunuzdur zira burası sizin eğlence alanınız değil.
O zaman eşiniz hangi kullanıcı adıyla sitemizde üyeyse hemen o üyeliğin profiline gidip şikayet et butonuna basın lütfen, size eğlence gelebilir ama bu durum sizin üyeliğinizin iptaline de sebeptir bilmiyorsanız bilginiz olsun.Haklisinzi
Özelden mesaj attım.O zaman eşiniz hangi kullanıcı adıyla sitemizde üyeyse hemen o üyeliğin profiline gidip şikayet et butonuna basın lütfen, size eğlence gelebilir ama bu durum sizin üyeliğinizin iptaline de sebeptir bilmiyorsanız bilginiz olsun.
Daha mahkemeye başvurmadiniz mi ?1 ay oldu ayrilali ama mahkemeye basvursaydik bile Ağustos Eylül'de anca mahkeme olurdu.