• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Aşamasındaki Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla nuran ister kusura bak ister bakma hatta baksan daha iyi olur aslında.
Tehlikeli birisin en az kocan kadar.
Sabah 19 yasındaki bir kıza verdiğin akılla bir kere daha tescillemiş oldun.
Aklınca kurnaz işte. Önce 3 kuruş tazminat alıcam diye koşa koşa nikah kıydı sonra 100 gram altın diye yırtında, adamın annesine ev dizdirdi, sonra daha evlilik yapmadığı adamdan nasıl boşanırken tazminat alırımın derdine düştü. Hala çağırsa da koşa koşa gitsem diye bekliyo ne boşanması

Siteye üye mi oldu?

Şikayet et yönetime

Durup dururken her şeyden habersiz bi üyeyi şikayet eder bence 😂

Yok şikayet etmeyim eğlence olsun
E elifnurbeyza bu ne demek oluyor?
Eşiniz Kadınlar Kulübüne üyeyse şikayet etmemek diye bir şey söz konusu olamaz.
Umarım yazdıklarınızı yanlış anlıyorumdur, umarım eşiniz siteye üye değildir ve siz bunu bildiğiniz halde “eğlence“ olsun diye şikayet etmemezlik yapmıyorsunuzdur zira burası sizin eğlence alanınız değil.

E elifnurbeyza bu ne demek oluyor?
Eşiniz Kadınlar Kulübüne üyeyse şikayet etmemek diye bir şey söz konusu olamaz.
Umarım yazdıklarınızı yanlış anlıyorumdur, umarım eşiniz siteye üye değildir ve siz bunu bildiğiniz halde “eğlence“ olsun diye şikayet etmemezlik yapmıyorsunuzdur zira burası sizin eğlence alanınız değil.
Haklisinzi

O zaman eşiniz hangi kullanıcı adıyla sitemizde üyeyse hemen o üyeliğin profiline gidip şikayet et butonuna basın lütfen, size eğlence gelebilir ama bu durum sizin üyeliğinizin iptaline de sebeptir bilmiyorsanız bilginiz olsun.
Özelden mesaj attım.

Bu üye olabilir mi? Herkese yaşın kaç diyor cinsellik bölümünde yada çocuk süt alerjisi yorumu var

Eklentiler

• Screenshot_20230703_215051_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20230703_215051_com.android.chrome.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 63
Kız Nurankaa dün bana kimseye söyleme diyip durdun. En sonunda sen yumurtlamışsın ya eşinin burda olduğunu. Allah seni napmasin ya insan sana kızamıyor da.

Hanımlar kimseyi zan altında bırakmayalım, ben nuranka’nın şüphelendiği üyenin kullanıcı adını aldım ve yönetime gerekli bilgilendirmeyi yaptım, şüphelendiği üye incelenecek, yalnız E elifnurbeyza sizden tekrar rica ediyorum ve bu yazıyı okuyacak herkesten de ricamdır, site kuralları gereği erkek üye yasak, eşiniz nişanlınız sevgiliniz abiniz veya hiç tanımadığınız bir erkek siteye üye olmuşsa şikayet etmeyeyim eğlenelim dememeli hemen şikayet et butonuna basıp rapor etmelisiniz, erkek olduğundan kesin emin değilseniz ama şüpheleniyorsanız da şikayet etmelisiniz.

Tamam bazen bazı konularda geyik yapıyorsunuz dalgaya alıyorsunuz da erkek üye meselesi şikayet etmeyelim dalgamızı buluruz denecek bir mesele değil.

Bu konu şüphelenilen bir üye için açılmış ki aslında bu da kurallara aykırı, bu gibi durumlarda yapılması gereken şikayet etmek yönetime bilgi vermek, konu açıp üyeleri zan altında bırakmamalısınız, bu sebeple konuyu yorumlara kapatıyorum zira kullanıcı adları zikredilecek durduk yere insanlar nuranka’nın kocası sanılacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X