Boşanma Aşamasındaki Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir durum da söz konusu ama ne olursa olsun bi uzmanla görüşmende fayda var, takıntılısın.

Eklentiler

• IMG_20230703_134411.webp
    IMG_20230703_134411.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 80
On yıllık Üftade abi vardı. En son kadınları anlamak için siteye girdiğini ama 10 yıldır anlamayadığını anlatan bir konu açmıştı. 🤣 Bize baktıkça da karısına şükür etmiş ssksksksekeek

Hahahah adam yerinde gozlem yapmis, o bile ise yaramamis 🤣
10 yil burda makyaj tavsiye vermesi ilginc ahahag

Ay manyak bu gizli gay bence kim kadın gibi davranıp kadın sitelerinde takılır töbe töbe 🤣

Kendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.

Gözümüzün önünde mi delirdiniz, yoksa hep mi böyleydiniz artık bilemiyorum

Kurnazlık yapmaya çalıştıkça mahalle kavgasına dönüşen bi ilişki içinde hepsi nefessiz kalmışlar. O onu dedi bu bunu dedi, kimse kendisine odaklanmamış. Devamlı kıyas, devamlı üste çıkma telaşı. İki taraf da sağlıklı hareket etmiyor. Ki ben fark hesaptan peşine düşen kişinin kocası olduğuna inanmak istemiyorum bomboş iş 😜
Cevapları beğenmediği herkes kocası kaynanası
Konu sahibi normal değil zaten az önce bir konuya kadın kendi isteğiyle herifin tekiyle sevişmiş herif ama pisliğin teki bu da yazmış git şikayet et tecavüzden diyor

Bu ne salak saçma bir yorum insanlar bunu kullanacak mı yani seviş olmasın ayrıl ondan sonra git şikayet et tecavüz etti diye kafalar ne güzel ya insanlar o kadar onursuz olmuş ki böyle bir iftirayı yazmaktan utanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X