Boşanma aşamasındakiler burada toplanalım

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
5.090
1.067
698
Dava tarihi netlesenler,dilekçesini verenler yada boşanmaya karar verenler burada toplanalım ve birbirimize destek olalım
Biliyorum sayımız oldukça çok
Ama kendimi bazen yanlız hissediyorum
Bazen ağliyorum kabullenemiyorum
Geçecek diyorum
Çocuklar için deneyem mi diyorum
Kısacası bu gelgitlerle yaşayan herkesi bekliyorum

ben varım karar verdim ama dava için başvurulamıyor
çekişmeliye dönmesin diye eşimin keyfini bekliyorum
çok yoruldum son bir aydır her gece ayrı korkuyorum geceleri huzursuz uyuyorum
bu da gündüz iş hayatımı etkiliyor haliyle

Biz de avukatlara vekalet verdik mahkeme gününün belli olmasını bekliyoruz. İnşallah tek celsede biter. Soyadı bile sırtımda yük hala. Bi an önce nefes almak istiyorum

Bende soyad yük halini aldı sosyal ortamlardan değiştirdim bile çocuk varmı sizlerde

Bende de çocuk yok. Kv çok baskı yaptı ama kanmadım çok şükür

Ben bosanmayi hemen yarin istiyorum hergunum cehennem ama yurtdisindayim. Pasaportumu saklamis bulamiyorum. Buldugum an biletimi alip ulkeden cikicam ulkeme gelicem. Herseyi b.k edip sonrada suclusu kadinlar gb davranan erkeklerden nefret ediyorum. Etrafimdaki kimseye guvenim
Kalmadi Bosanmak icin direk mahkemeye mi basvurdunuz yoksa avukat yoluyla mi?

uzun zamandır boşanmayı düşünen bir ciftiz ama bosanamiyoruz birşeyler oluyo ben de anlamıyorum ama çok yoruldum bi yandan da kizim için gelecek endişeleri öyle güzel bir konu acmissin ki bu durumda olanlar anlar ancak birbrini ya sizler neler dusunuyosunuz öyle cikmazdayim ki ben aslında bu evde mutlu değilim ama.baba evine de gitmek gelmiyo icimden 10 gundur sabah gidip akşam geliyorum güya kendimi alistirmaya calsyrm bu arada konuşmuyoruz esimle ama aynı evdeyiz sürekli bosycam diye bagrp cagrp gidiyo geri geliyo bir yandan kizim için çok endişeliyim bir yandan ya pişman olursam ya çok zorlanirsam diyorum ailede kızımla yaşıt kuzenleri çok biz sürekli bir arada olan bir aileyiz kizim hep.babasini sorarsa ben okdr güçlü değilim ben ondan perişan olurum o babasi ligi yaşarsa annem hasta tel üstünde en ufak uzuntude perişan hastanelik oluyo sinirsel rahatsız çok karmasadayimmmm cokkkkk

allah yardimcimiz olsun hepimizin çocuklarınız kac yasinda ne dusunuyosunuz gelecekle ilgili

Aynı aşamaları yaşayan ve şuan Rabbime çok şükür doğru bi karar verdiğimi anlayan biriyim üzerinde bi yılı aşkın süre geçti istediğin zaman yaz canım destek olurum seni çok iyi anlıyorum

ne dusunuyosun gelecekle ilgili peki sizce babasizligi nasıl hissetrmcz bunun okulu var kresi var toplum içindeki hali var aile içindeki hali var
Siz o zaman o kadar güçlü oluyorsunuz ki başa gelen çekiliyor ve Allah yardım ediyor emin olun

Siz o zaman o kadar güçlü oluyorsunuz ki başa gelen çekiliyor ve Allah yardım ediyor emin olun
inşallah canım inşallah tek kaygım kizim daha çok küçük babamlara gidiyorum icimde inanılmaz sknti eve geliyorum o kdr huzursuzluga rağmen sanki herşey normale dönmüş gibi icim rahatliyo ne saçma bir duygu diyorum kendi kendime

Kendi evinde yaşama şansın yok mu ben hiç düzeni mi bozmadım sanırım ondan kolay alıştım pardon tam anlamadan sordum galiba sürekli ailenizin evinde mi yaşayacaksınız bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…