Amin Cnm maalesef oldu olanlar bir şekilde bu yolu seçtikBende böyle okudukça kahroluyorum rabbim hepinize ayrı ayrı yardım etsin. Kimsenin garantisi yok ki. Kaldıramayacağımız yükü vermesin ..
uzun zamandır boşanmayı düşünen bir ciftiz ama bosanamiyoruz birşeyler oluyo ben de anlamıyorum ama çok yoruldum bi yandan da kizim için gelecek endişeleri öyle güzel bir konu acmissin ki bu durumda olanlar anlar ancak birbrini ya sizler neler dusunuyosunuz öyle cikmazdayim ki ben aslında bu evde mutlu değilim ama.baba evine de gitmek gelmiyo icimden 10 gundur sabah gidip akşam geliyorum güya kendimi alistirmaya calsyrm bu arada konuşmuyoruz esimle ama aynı evdeyiz sürekli bosycam diye bagrp cagrp gidiyo geri geliyo bir yandan kizim için çok endişeliyim bir yandan ya pişman olursam ya çok zorlanirsam diyorum ailede kızımla yaşıt kuzenleri çok biz sürekli bir arada olan bir aileyiz kizim hep.babasini sorarsa ben okdr güçlü değilim ben ondan perişan olurum o babasi ligi yaşarsa annem hasta tel üstünde en ufak uzuntude perişan hastanelik oluyo sinirsel rahatsız çok karmasadayimmmm cokkkkkDava tarihi netlesenler,dilekçesini verenler yada boşanmaya karar verenler burada toplanalım ve birbirimize destek olalım
Biliyorum sayımız oldukça çok
Ama kendimi bazen yanlız hissediyorum
Bazen ağliyorum kabullenemiyorum
Geçecek diyorum
Çocuklar için deneyem mi diyorum
Kısacası bu gelgitlerle yaşayan herkesi bekliyorum
ne dusunuyosun gelecekle ilgili peki sizce babasizligi nasıl hissetrmcz bunun okulu var kresi var toplum içindeki hali var aile içindeki hali varBenim 17 aylık bi kızım var
allah yardimcimiz olsun hepimizin çocuklarınız kac yasinda ne dusunuyosunuz gelecekle ilgiliDava tarihi netlesenler,dilekçesini verenler yada boşanmaya karar verenler burada toplanalım ve birbirimize destek olalım
Biliyorum sayımız oldukça çok
Ama kendimi bazen yanlız hissediyorum
Bazen ağliyorum kabullenemiyorum
Geçecek diyorum
Çocuklar için deneyem mi diyorum
Kısacası bu gelgitlerle yaşayan herkesi bekliyorum
Siz o zaman o kadar güçlü oluyorsunuz ki başa gelen çekiliyor ve Allah yardım ediyor emin olunne dusunuyosun gelecekle ilgili peki sizce babasizligi nasıl hissetrmcz bunun okulu var kresi var toplum içindeki hali var aile içindeki hali var
inşallah canım inşallah tek kaygım kizim daha çok küçük babamlara gidiyorum icimde inanılmaz sknti eve geliyorum o kdr huzursuzluga rağmen sanki herşey normale dönmüş gibi icim rahatliyo ne saçma bir duygu diyorum kendi kendimeSiz o zaman o kadar güçlü oluyorsunuz ki başa gelen çekiliyor ve Allah yardım ediyor emin olun
Kendi evinde yaşama şansın yok mu ben hiç düzeni mi bozmadım sanırım ondan kolay alıştım pardon tam anlamadan sordum galiba sürekli ailenizin evinde mi yaşayacaksınız bundan sonrainşallah canım inşallah tek kaygım kizim daha çok küçük babamlara gidiyorum icimde inanılmaz sknti eve geliyorum o kdr huzursuzluga rağmen sanki herşey normale dönmüş gibi icim rahatliyo ne saçma bir duygu diyorum kendi kendime
Benim 17 aylık bi kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?