Boşanma aşamasındakiler burada toplanalım

boşanma gerçekleştikten sonra mı başvurulur

boşanma gerçekleştikten sonra mı başvurulur
Aynı zamanda açabilirsiniz . Takılara ilişkin dava ayrı bir dava olarak Görülüyor . Hem boşanma Davası hem Takı Davası aynı anda yürüyebilir . Boşanmanın gerçekleşmesine gerek yok

davamız acıldı
anlasmalı olacak
maddı haklarımdan vazgectım bı nebze
ondan anlasmalı olabıldı
hıc sevmemiş beni
yazıklar olsun

Boşanmak üzere olan bir anne olarak bende yazayım. Evet sanırı. Mayıs ta bitecek herşey. İstiyor muyum hayır asla. Seviyorum çünkü hala hadi onu geçtim kızım küçük ve babasından her ayrıldığında ağlıyor gü içerisinde sürekli baba diyo. Şuan bir işim Yok bir evim bir düzenim. Bana destek olan ( ne maddi ne manevi ) bir ailem de Yok. Düşünüyorum hadi çalıştım asgari ücret ev tuttum diyelim yetebilecek miyim kızıma. Peki ben işteyken kim bakacak??? Hadi kreşe verdim diyelim 1,5 yaşında daha onun parasını nasıl vericem mesela. Şimdi nafaka alırsın dersiniz. Benim eşim herşeyi ayarlamıştır zaten son bir senedir işsizdi ben çalışıyordum. Hadi dedimya hepsinin üstesinden geldi ki zor, nasıl atlatacağım bu süreci....... Allah yardımcımız olsun???

Allah yardimcin olsun

Boşanmayı kimse istemez ama karşı taraf aşağılayıp insan yerine koymuyor haklarını çiğneyip özgüvenini z deliyorsa yapacak birşey yok

Ben haklarımı alamadığıma mı yanayım yoksa Hiç olmayan bi yuvamın yıkıldığına mı yanayım
Hiç olmayan olduğunu sandığım bir yuvanın yıkılmasına yanıyorum ben. Herşey bi tarafa da kızım için üzülüyorum... Allah yardımcımız olsun...

DUrum her ne olursa olsun onemli olan insanin kendisinin kendisine deger vermesi bu asla unutulmamali eger ozguven sorunu kendini degersiz hissetme sorunu yasiyor ise insan hemen calismaya baslamali dua etmeli nefes calismasi yapmali kendine eskisi gibi deger vermeli... benim tavsiyem Ahmet GUNES KASRANOGLU tarafindan yazili kitaplarin okunmasi ve kendisi ile irtibata gecilmesidir. Cok iyi geliyor. Boyle zamanlarda kendisinin yardimi okumalari nefes calismalari tavsiyeleri bu sureci cok iyi gecirmenizi sagliyor. Tavsiye ederim.

Boşanma aşamasında olan 5 aylık hamile bir anne adayıyım. 1 aydır ayrı yaşıyoruz zaten. Sebebi eşimin bana karşı vurdum duymazlığı, ilgisizliği... Hadi bunları aşıyordum da... En son küfür edince bana ve yapmadığım şeylerle suçlanınca dayanamadım. Şu an hamileliğimden dolayı sadece kızıma odaklıyım ve ilk fırsatta dilekçemi vereceğim. Çocuğunu bile ben demesem arayıp sormuyor ama kızımı benden alacağını söylüyor bu nasıl tezat... Bir insan paraya düşkün olmamalı... Benim onu sevdiğim kadar o beni sevmemiş ne yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…