Keşke ona yoğunlaşabilsem. Kafamda hep olan biten şeyler, gelecek korkusu. Özel sektörde çalışmasam bir dk dahi durmazdım bu evde. Çocuğu olmayan arkadaşlar daha şanslı aslındaolmasın da zaten sadece bende ki iç sıkıntısı çevre baskısı malum iki çocuk olunca millet baskıya başlıyor artık benim enerjimi emen bu konuyu kapatma kararı aldım lafi açılınca ksetirip atıyorum
İnşallah cnm hersey iyi olur hepimiz için gerçekten bazen zor olacagini düşünüyorum çalışıyorum ailemle yaşıyorum arada evime uğruyorum ama yinede üstümde ilerde baskı olacak gibi geliyor
İnşallah alırsın cnm ya hoş geldin aramıza
En iyisini yaptın sen kader diye bişey var evet ama yinede kendini sartlandirma
cnm yaa olurmu öyle şey o bebeğin sana çok ihtiyacı var lütfen evlilikten ziyade bebeğine yogunlas bebek doğan a kadar sabret düşünme olumsuluklari
keisnlikle evet ben kV yi arayip estim gürledim biraz yüreğim soğudu bu güne kadar yapmamistim keşke diyorum once biraz siyrik olsaymisimZaten bu çevre baskısı bizi en çok yıpratan...şunu anlamıyorum erkekler herşeyi yapıyor lafı bile edilmiyor...ama kadınlar bir çok şeye göz yumup dayanamadığı noktada ayrılınca söylenmeyen kalmıyor...bence bosverelim hepimiz...4 duvarın arasında ne yaşadık biz biliyoruz ve mutsuz zamanlarımızda kimse bizim yanımızda değildi...bırakın konuşsun insanlar...kulaklarınızı kapayın...zor bıliyorum bende hergün birşey duyuyorum ama susuyorum..
Çocuksuz olmak büyük şans gerçi ben iki çocukla üniversite okuyorum ☺baslaman süper olur kafan dağılır cnmBen de boşanıyorum çocuk yok ve amacım tekrar üniversite okumak.. Bıraktığım yerden devam :)
Hayırlısı cnm zaman zman oluyor demekki hepimizde çocuksuz olmak tabi biraz daha kolay şu durumdaBende aynı durumdayım.Duruşmaya (önümüzdeki aya) kadar ailemle kalmayı düşünüyorum sonrasında farklı bir hayat yeni bir düzen kurmak istiyorum kendime.Neyse ki çocuğumuz yok. Zaman zaman üzülüp zaman zaman doğru karar bu diyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
haklsiin cnm ne yaşadığını bilemem ama ben ogluma hamileyken snejn gibiydim barismistik çok stres yaşamıştjm ama şimdi düşünüyorum keşke daha relaks olsaydım çünkü oglumda acayip bir sinir var gec konuştu vs oğlumun tek tırnağına değişmem kimseyi o yüzden bence sende karsindakini Fazla ciddiye alma umursama ayrıca bosanma bahsi stresli bir durum karninda bebek varken üstesinden gelmen daha da zorlasabilir birazcık daha kendini sakinlestirmeye çalışKeşke ona yoğunlaşabilsem. Kafamda hep olan biten şeyler, gelecek korkusu. Özel sektörde çalışmasam bir dk dahi durmazdım bu evde. Çocuğu olmayan arkadaşlar daha şanslı aslında
Bende bosaniyorum malesefdavayi acali 3,5 ay oldu daha ilk durusma olmadi.
Bendee arada uzuluyorum,bazen diyorum en dogru karar,benimde cok sorun var hangisine care bulcaktiysan kafa iste....
Cekismeli dava actim bu surec nasi gececek bilmiyorum.
Benimde gun belli deyil avukatla gorustugumde ocak ayina olabilir falan diyodu,kendimle ilgileniyorum,cokta ugrasim var aslinda,sanirim benim en buyuk hayal kirikligim senelerce evlilik hayali kurdum,boyle oldum,Aynı zamanlarda açılmış davalarımız. Ben de bekliyorum daha gün belli değil. Sizin belli mi?
Geçer bi şekilde o sürede kendinle ilgilen, kendini iyi hissetmek senin elinde.. Olmuyosa olmuyodur bazen bitmesi en iyisi..
Benimde gun belli deyil avukatla gorustugumde ocak ayina olabilir falan diyodu,kendimle ilgileniyorum,cokta ugrasim var aslinda,sanirim benim en buyuk hayal kirikligim senelerce evlilik hayali kurdum,boyle oldum,
Sizde sorun neydi?Benim avukatımda ocak olabilir diyo. Belli olmuyo işte ne zaman ne olacağı, hayat bu yaşayıp görcez artık.
Sizde sorun neydi?
işte demek istediğime bir örnek mesajları aynı anda atmışız. geçmiş olsun.Bizde yok yoktu diyebilirim. Şiddet, güvensizlik.. Çok yıprandık 4,5 yıldır evliydik. Sizde ?
işte demek istediğime bir örnek mesajları aynı anda atmışız. geçmiş olsun.
Bizde siddet ve alkol disinda hersey vardi,bir turlu uzlasamadik,ben ses cikarmasam boylede giderdi ama benimkide hayat deyildi,psikolojim bozulduydu,esim cok aileci,ama benim ailemi yok sayiyor,cimrilik cok yuksek boyutta,guvenimde kalmadi bazi seylerini gordum,ne eviyle ne benle ilgili ailesinden hic cikmiyordu,gezmesi vs yoktur cok ugrastim beraber vakit gecirmeye ama bos cikti hep ugraslarim cok inad hep kendi bildigim dogru cinsinden,beni ne yanniz disari cikartiriyor ne gezmeme izin veriyor,hapseneye girdim resmenBizde yok yoktu diyebilirim. Şiddet, güvensizlik.. Çok yıprandık 4,5 yıldır evliydik. Sizde ?
Pes dogrusu sizinkide yani,cok nazlimi buyumus:)Bende de durum aynı...hala şoktayım..ben boşanıyorum dedim ama hatalı olan oydu şiddet gösterdi küfür etti falan neler neler...sonra dönüp dedi ki boşanma davasi acmayacaktin gurur yaptım...ve 1.5 aydır eve gelmedi :) kv altı ustlu oturuyoruz annesinde kaliyor
Tebrik ediyorum canım...aynen öyle o kadar nazlı büyümüş ki...ve evli olduğu halde kaynanam sürekli sorar yemeğini yedi mi ilaçlarını içti mi akşam gelince me yiyecek falan....eşim akşam gelince hep annesini yukarı çağrır gel caybicelim falan...hayatta benle yalnız kalmak gibi bi dusuncesi yok...ama sorsan çok seviyor beni kızını...Pes dogrusu sizinkide yani,cok nazlimi buyumus:)
Benim esimde hic kendini suclu hatali bulmuyor,kizdin gittin diyor hayret bise dedim:)
O yemek ve ilac konusu ayni bizdede oyleydi,sozde benim ev karsilikli binaydi ama hic cikmiyordu ailesinden acaba ne yapiyolar bu kadar saat merak ediyordum :)Tebrik ediyorum canım...aynen öyle o kadar nazlı büyümüş ki...ve evli olduğu halde kaynanam sürekli sorar yemeğini yedi mi ilaçlarını içti mi akşam gelince me yiyecek falan....eşim akşam gelince hep annesini yukarı çağrır gel caybicelim falan...hayatta benle yalnız kalmak gibi bi dusuncesi yok...ama sorsan çok seviyor beni kızını...
Tmm annesidir vazgecsin demiyoruzda senin kendine ait bi yasantin olmayacakmi,ne yiyip ne iciyoda bu erkekler bencil ve anlayissiz oluyolar anlamiyorum.Ve babası vefat ettikten sonra bana dediki ölene kadar annemle yaşayacaksın...kabul ediyorsan edersin etmezsen sen bilirsin..benim.mutluluğumun hiç mi önemi yok dedim...bu konuda asla tartışmam bile dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?