Boşanma aşamasındakiler burada toplanalım

Bende aynı durumdayım.Duruşmaya (önümüzdeki aya) kadar ailemle kalmayı düşünüyorum sonrasında farklı bir hayat yeni bir düzen kurmak istiyorum kendime.Neyse ki çocuğumuz yok. Zaman zaman üzülüp zaman zaman doğru karar bu diyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Keşke ona yoğunlaşabilsem. Kafamda hep olan biten şeyler, gelecek korkusu. Özel sektörde çalışmasam bir dk dahi durmazdım bu evde. Çocuğu olmayan arkadaşlar daha şanslı aslında

keisnlikle evet ben kV yi arayip estim gürledim biraz yüreğim soğudu bu güne kadar yapmamistim keşke diyorum once biraz siyrik olsaymisim

Ben de boşanıyorum çocuk yok ve amacım tekrar üniversite okumak.. Bıraktığım yerden devam :)
Çocuksuz olmak büyük şans gerçi ben iki çocukla üniversite okuyorum ☺baslaman süper olur kafan dağılır cnm
Hayırlısı cnm zaman zman oluyor demekki hepimizde çocuksuz olmak tabi biraz daha kolay şu durumda
Keşke ona yoğunlaşabilsem. Kafamda hep olan biten şeyler, gelecek korkusu. Özel sektörde çalışmasam bir dk dahi durmazdım bu evde. Çocuğu olmayan arkadaşlar daha şanslı aslında
haklsiin cnm ne yaşadığını bilemem ama ben ogluma hamileyken snejn gibiydim barismistik çok stres yaşamıştjm ama şimdi düşünüyorum keşke daha relaks olsaydım çünkü oglumda acayip bir sinir var gec konuştu vs oğlumun tek tırnağına değişmem kimseyi o yüzden bence sende karsindakini Fazla ciddiye alma umursama ayrıca bosanma bahsi stresli bir durum karninda bebek varken üstesinden gelmen daha da zorlasabilir birazcık daha kendini sakinlestirmeye çalış

Bende bosaniyorum malesef davayi acali 3,5 ay oldu daha ilk durusma olmadi.
Bendee arada uzuluyorum,bazen diyorum en dogru karar,benimde cok sorun var hangisine care bulcaktiysan kafa iste....
Cekismeli dava actim bu surec nasi gececek bilmiyorum.

Bende bosaniyorum malesef davayi acali 3,5 ay oldu daha ilk durusma olmadi.
Bendee arada uzuluyorum,bazen diyorum en dogru karar,benimde cok sorun var hangisine care bulcaktiysan kafa iste....
Cekismeli dava actim bu surec nasi gececek bilmiyorum.

Aynı zamanlarda açılmış davalarımız. Ben de bekliyorum daha gün belli değil. Sizin belli mi?
Geçer bi şekilde o sürede kendinle ilgilen, kendini iyi hissetmek senin elinde.. Olmuyosa olmuyodur bazen bitmesi en iyisi..

Benimde gun belli deyil avukatla gorustugumde ocak ayina olabilir falan diyodu,kendimle ilgileniyorum,cokta ugrasim var aslinda,sanirim benim en buyuk hayal kirikligim senelerce evlilik hayali kurdum,boyle oldum,

Baskı siz izin vermezseniz olmaz kızlarr, insanlara haddini bildirmekten korkmayın, kimse sizden değerli değil

Benimde gun belli deyil avukatla gorustugumde ocak ayina olabilir falan diyodu,kendimle ilgileniyorum,cokta ugrasim var aslinda,sanirim benim en buyuk hayal kirikligim senelerce evlilik hayali kurdum,boyle oldum,

Benim avukatımda ocak olabilir diyo. Belli olmuyo işte ne zaman ne olacağı, hayat bu yaşayıp görcez artık.

Topic e gözgezdirdimde şunu söyleyelim.5 yıl. Herhangi bir süreç için 5 yıl doldurmak çok önemlidir.5. Yılda şöyle bir ç alkalanır taşlar yerinden oynar. Ve siz eğer o taşları tekrar yerleştirirseniz sorun olmaz, yerleştiremezseniz o taşlar hep ayağınıza takılır. Kaçıncı yılınız diye bir gözatınız

işte demek istediğime bir örnek mesajları aynı anda atmışız. geçmiş olsun.

Karşımda ki çabalamak istemedi ben de bıraktım açıkçası. Zaten onca şeyi çeken bendim, ben bitirmezken o bitirelim diyince kabul ettim. Karşılıklı fedakarlık lazım bazen ama tabi hakedene. :)

Bende de durum aynı...hala şoktayım..ben boşanıyorum dedim ama hatalı olan oydu şiddet gösterdi küfür etti falan neler neler...sonra dönüp dedi ki boşanma davasi acmayacaktin gurur yaptım...ve 1.5 aydır eve gelmedi :) kv altı ustlu oturuyoruz annesinde kaliyor

Bizde yok yoktu diyebilirim. Şiddet, güvensizlik.. Çok yıprandık 4,5 yıldır evliydik. Sizde ?
Bizde siddet ve alkol disinda hersey vardi,bir turlu uzlasamadik,ben ses cikarmasam boylede giderdi ama benimkide hayat deyildi,psikolojim bozulduydu,esim cok aileci,ama benim ailemi yok sayiyor,cimrilik cok yuksek boyutta,guvenimde kalmadi bazi seylerini gordum,ne eviyle ne benle ilgili ailesinden hic cikmiyordu,gezmesi vs yoktur cok ugrastim beraber vakit gecirmeye ama bos cikti hep ugraslarim cok inad hep kendi bildigim dogru cinsinden,beni ne yanniz disari cikartiriyor ne gezmeme izin veriyor,hapseneye girdim resmen 1,5 senem 10 yil gibi geldi :)

Pes dogrusu sizinkide yani,cok nazlimi buyumus:)
Benim esimde hic kendini suclu hatali bulmuyor,kizdin gittin diyor hayret bise dedim:)

Pes dogrusu sizinkide yani,cok nazlimi buyumus:)
Benim esimde hic kendini suclu hatali bulmuyor,kizdin gittin diyor hayret bise dedim:)
Tebrik ediyorum canım...aynen öyle o kadar nazlı büyümüş ki...ve evli olduğu halde kaynanam sürekli sorar yemeğini yedi mi ilaçlarını içti mi akşam gelince me yiyecek falan....eşim akşam gelince hep annesini yukarı çağrır gel caybicelim falan...hayatta benle yalnız kalmak gibi bi dusuncesi yok...ama sorsan çok seviyor beni kızını...

Ve babası vefat ettikten sonra bana dediki ölene kadar annemle yaşayacaksın...kabul ediyorsan edersin etmezsen sen bilirsin..benim.mutluluğumun hiç mi önemi yok dedim...bu konuda asla tartışmam bile dedi..

O yemek ve ilac konusu ayni bizdede oyleydi,sozde benim ev karsilikli binaydi ama hic cikmiyordu ailesinden acaba ne yapiyolar bu kadar saat merak ediyordum :)
Ve babası vefat ettikten sonra bana dediki ölene kadar annemle yaşayacaksın...kabul ediyorsan edersin etmezsen sen bilirsin..benim.mutluluğumun hiç mi önemi yok dedim...bu konuda asla tartışmam bile dedi..
Tmm annesidir vazgecsin demiyoruzda senin kendine ait bi yasantin olmayacakmi,ne yiyip ne iciyoda bu erkekler bencil ve anlayissiz oluyolar anlamiyorum.

Kesinlikle öyle...ailesininde yerini bilsin annesininde...ama.bunların göbek bağı kesilmemiş daha annelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…