güneydoğu bolgesindeyiz canım bu baya zor bir ihtimal oturduğum eve ailem tasinsin istiyorum kizimin düzeni bozulmasın diye ama oda imkansızoturduğumuz binayı esim yaptı vesatın almamızı asla kabul etmez tek yaşama şansım da belki babamlarin aynı.binasında ama ayrı.bir dairede olablir bu yüzden bazen kaçıp gidesim var aslında ailem çok destek ama aşırı.ilgililer böyle durumlarda.biraz yanliz.kalmak istyo insanKendi evinde yaşama şansın yok mu ben hiç düzeni mi bozmadım sanırım ondan kolay alıştım pardon tam anlamadan sordum galiba sürekli ailenizin evinde mi yaşayacaksınız bundan sonra
Aynen canım bazen sadece çocuğunla kalmak istiyosun kafana göre hareket etmek istiyorsun aileyle zor oluyor seni anlıyorum ama onların yanında olması bi yandan da çok iyi kolay atlatırsın çalışıyo musungüneydoğu bolgesindeyiz canım bu baya zor bir ihtimal oturduğum eve ailem tasinsin istiyorum kizimin düzeni bozulmasın diye ama oda imkansızoturduğumuz binayı esim yaptı vesatın almamızı asla kabul etmez tek yaşama şansım da belki babamlarin aynı.binasında ama ayrı.bir dairede olablir bu yüzden bazen kaçıp gidesim var aslında ailem çok destek ama aşırı.ilgililer böyle durumlarda.biraz yanliz.kalmak istyo insan
Ben de yurtdışındaydım babam aldı biletimi bile. Allah yardımcın olsunBen bosanmayi hemen yarin istiyorum hergunum cehennem ama yurtdisindayim. Pasaportumu saklamis bulamiyorum. Buldugum an biletimi alip ulkeden cikicam ulkeme gelicem. Herseyi b.k edip sonrada suclusu kadinlar gb davranan erkeklerden nefret ediyorum. Etrafimdaki kimseye guvenim
Kalmadi Bosanmak icin direk mahkemeye mi basvurdunuz yoksa avukat yoluyla mi?
allah bagislasin çocukla daha zor anlıyorum seniBenim 17 aylık bi kızım var
iyi ki kanmadin cnmBende de çocuk yok. Kv çok baskı yaptı ama kanmadım çok şükür
İnşallah tatlım tez zamanda aydınlığa çıkarsın bende iki tane çok şükür ki hayatimdalar ama sadece uzuldugum tek nokta onlar hiç mutlu aile tablosunun içine benle babasını koyamayackalraBen bosanmayi hemen yarin istiyorum hergunum cehennem ama yurtdisindayim. Pasaportumu saklamis bulamiyorum. Buldugum an biletimi alip ulkeden cikicam ulkeme gelicem. Herseyi b.k edip sonrada suclusu kadinlar gb davranan erkeklerden nefret ediyorum. Etrafimdaki kimseye guvenim
Kalmadi Bosanmak icin direk mahkemeye mi basvurdunuz yoksa avukat yoluyla mi?
git gellerinizde haklısınız ve boyle dusunuyorssnix henuz ayrılma aşamasına gelmemissiniz çünkü o aşamada insanın gözü çocuk görmüyoruzun zamandır boşanmayı düşünen bir ciftiz ama bosanamiyoruz birşeyler oluyo ben de anlamıyorum ama çok yoruldum bi yandan da kizim için gelecek endişeleri öyle güzel bir konu acmissin ki bu durumda olanlar anlar ancak birbrini ya sizler neler dusunuyosunuz öyle cikmazdayim ki ben aslında bu evde mutlu değilim ama.baba evine de gitmek gelmiyo icimden 10 gundur sabah gidip akşam geliyorum güya kendimi alistirmaya calsyrm bu arada konuşmuyoruz esimle ama aynı evdeyiz sürekli bosycam diye bagrp cagrp gidiyo geri geliyo bir yandan kizim için çok endişeliyim bir yandan ya pişman olursam ya çok zorlanirsam diyorum ailede kızımla yaşıt kuzenleri çok biz sürekli bir arada olan bir aileyiz kizim hep.babasini sorarsa ben okdr güçlü değilim ben ondan perişan olurum o babasi ligi yaşarsa annem hasta tel üstünde en ufak uzuntude perişan hastanelik oluyo sinirsel rahatsız çok karmasadayimmmm cokkkkk
basa gelen çekilir gibi geliyo sadece çalıyorum tek dayanağım bu birazdane dusunuyosun gelecekle ilgili peki sizce babasizligi nasıl hissetrmcz bunun okulu var kresi var toplum içindeki hali var aile içindeki hali var
biri 3 biri 6 ikisininde şefkat zamanları ilgi istoyrolarallah yardimcimiz olsun hepimizin çocuklarınız kac yasinda ne dusunuyosunuz gelecekle ilgili
inşallah cnm bizlerde doğru karar olduğunu anlar bir rahata ererix ayin 5 ve 10 arası gelip duruşmayı one almak için dilekçe verecek yaklaştıkça sanki zorlaşıyor bu durumAynı aşamaları yaşayan ve şuan Rabbime çok şükür doğru bi karar verdiğimi anlayan biriyim üzerinde bi yılı aşkın süre geçti istediğin zaman yaz canım destek olurum seni çok iyi anlıyorum
Siz o zaman o kadar güçlü oluyorsunuz ki başa gelen çekiliyor ve Allah yardım ediyor emin olun
En güzeli cnm Vicdanın rahatsa gerisi onemli değilMerhaba...
Bende yaklaşık 1 ay önce dilekçe verdim...fakat yurtdışında oturduğum için 1 yıl ayrı yaşama zorunluluğu var...ve bosanan kadına devlet çok sahip çıkıyor...başvuru yaptım ev verdiler her ay belli bir ödeme yapacaklar henüz kendi evime geçemedim ama önümüzdeki hafta kendi evime geçecem inşallah..sadece şunu belirtmek istiyorum vicdanım çok rahat elimden gelen herşeyi yaptım ama olmadı....çocuğum da mutsuz bir ortam da büyüsün istemedim
Ev verdiler derken devlet mi verdi?Merhaba...
Bende yaklaşık 1 ay önce dilekçe verdim...fakat yurtdışında oturduğum için 1 yıl ayrı yaşama zorunluluğu var...ve bosanan kadına devlet çok sahip çıkıyor...başvuru yaptım ev verdiler her ay belli bir ödeme yapacaklar henüz kendi evime geçemedim ama önümüzdeki hafta kendi evime geçecem inşallah..sadece şunu belirtmek istiyorum vicdanım çok rahat elimden gelen herşeyi yaptım ama olmadı....çocuğum da mutsuz bir ortam da büyüsün istemedim
Allahım ona sağlıklı güzel ömür nasip etsin
ne dusunuyosun gelecekle ilgili peki sizce babasizligi nasıl hissetrmcz bunun okulu var kresi var toplum içindeki hali var aile içindeki hali var
Evet devlet evin kirasını ödüyor burda...yakıt masrafları çocuğun okul masraflarını..yani çok şükür şartlar çok iyi..tek başıma olsam türkiyeye kesinlikle döner işimi yapardım...ama çocuğumu düşünüyorum burda daha fazla haklara sahip.Ev verdiler derken devlet mi verdi?
olmasın da zaten sadece bende ki iç sıkıntısı çevre baskısı malum iki çocuk olunca millet baskıya başlıyor artık benim enerjimi emen bu konuyu kapatma kararı aldım lafi açılınca ksetirip atıyorumÖyle kesinliıkle...Türkiye'de çok iyi bir isim vardi gelirim...ve yurtdışında kimsem yoktu...çıktım geldim güvendim...hemen hemen herşeyi yaşadım...şiddet hakaret kufür..sorumsuzluk...yine de sabir ettim ama olmadı...artık dayanamadım...en son annesinin yanında yine kapıyı gösterdi bana...ve çok daha kötü şeyler yaşadım o gün ve bitirdim...umrunda bile olmadı inanın...
İnşallah cnm hersey iyi olur hepimiz için gerçekten bazen zor olacagini düşünüyorum çalışıyorum ailemle yaşıyorum arada evime uğruyorum ama yinede üstümde ilerde baskı olacak gibi geliyorKızlarrrr ben de geldim 3 yıl önce boşanmış biri olarak :) zor geçer dava süreci ama sonrasında bekarlığın tadına çok daha iyi varacaksınız emin olun. Hayat daha tatlı gelecek. Morallerinizi yüksek tutun herşeyin daha güzel olması sizin elinizde
İnşallah alırsın cnm ya hoş geldin aramızaBende aynı durumdayım.haklarımı alamadım hala şiddet mağduruyum ama nedense hiç bi Hakkı'mı alamadım
En iyisini yaptın sen kader diye bişey var evet ama yinede kendini sartlandirmaCanim iş için görüştüm kızımı da yanımda götürebilecek. yarın geri dönüş yaparlar inşallah. Dayımlara yakın bi yerden ev tutcam. Beyaz eşyalar mutfak eşyası zaten benim. Diğer eşyalarımı da taksitle alıcam. Bende babasız büyüdüm. Annesinin kaderi kızına derler ya aynen öyle oldu benim ki. Dayak yiyip susamazdim daha fazla.
cnm yaa olurmu öyle şey o bebeğin sana çok ihtiyacı var lütfen evlilikten ziyade bebeğine yogunlas bebek doğan a kadar sabret düşünme olumsuluklariBende hamileyim şu an ama hergün düşünüyorum boşanmayı. Çünkü ömür boyu aynı şeyleri yaşayacağımı düşündükçe deliriyorum. Hergün moralim sıfır hergün ağlıyorum. Ne kadar büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum sürekli pişman oluyorum. Bu azap beni öldürecek. Üstüne hamileyim bir de mükemmel bir ailem var onlarıda üzmek istemiyorum çünkü haklı çıktılar her konuda. İnan'ın hergün Doğumda ölmek için dua ediyorum. Bebeğim böyle bir anne babayla büyümesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?