Boşanma aşamasındakiler burada toplanalım

Bence hic uzulduklerini dusunmuyorum ,biz uzulup agliyoruz ,ben kendi adima yorum yapiyorum acikcasi,ailesi bir kere aramis sormus deyil,kendi bir kere gelmis deyil,neyin kafasi bu,bu devrin erkeklerinde bi sikinti var bence

genel manada bakıldığında kaynana faktörü baş gösteriyor
ve pasif anasının lafından cıkamamıs erkekler
inanın kızlar onlar özyaşlarımıza değecek kalitede değiller
sadece yıllarıma yanarm 8 yıl evlı kaldım 2 yıl nisanlı liseden beride çıkıyorduk
yani benim ahımı aldı o kaynana müsvettesi inşalllah bu dünyada hesaplaşırız
beni göremeden can veremesin diyorum

8 yilda az deyil,artik biseyler ne kadar basit oldu bunca yil sonra hicmi hatiri yok guzel anilarin nasil bu erkekler hic ikiletmeden analarina kavusuyolar hayret bisi

Peki dövdükten sonra pişman olup geri sarılır mıydı bi süre sonra

Bunun hiç bi önemi yok canım.. Konularını biliyorum çok üzüldüm inşallah bi çıkış yolu bulursun.
Sarılsa ne olacak ki huylu huyundan vazgeçmiyor malesef. 2 ay el kaldırmasa 3. ayda yapar yine yapacağını.. Pişman olmicak adam olacak bi kadına el kaldırmaması gerektiğini öğrenecek, gerisi boş..

8 yilda az deyil,artik biseyler ne kadar basit oldu bunca yil sonra hicmi hatiri yok guzel anilarin nasil bu erkekler hic ikiletmeden analarina kavusuyolar hayret bisi
Maalesef hiç hatrim yokmuş iyiliklerim hiç iyiliğe geçmemiş hep aşağı görmüş kendini

Allah yardimciniz olsun

Benimde davanin tarihi belli olmus,gormek bile uzuyor beni,aslinda cok hos bir evliligim bile yoktu neyin kafasiysa benimkiside

Allah yardimciniz olsun

Benimde davanin tarihi belli olmus,gormek bile uzuyor beni,aslinda cok hos bir evliligim bile yoktu neyin kafasiysa benimkiside

Canım..ne kadar kötü olursa olsun evliliğin ilk zamanlar hep bir bocalama ve duygu karşıkligi oluyor zaten...bende aynı duyguları yaşıyorum ama inanıyorum ki zamanla geçecek herşey...unutmayalım her gecenin sonunda güneş mutlaka doğar

Evlendigim ilk gunden beri aglamakla omrum gecti,normalde hic aglayan biri deyilimdir nadirdir yani,
Bakalim ilk dava belli oldu neler gorcez ne yasayacaz,Allah buyuk...
Cok bozuldugum seyler var,bosancagim esim aklina estikce msj atar hic bise olmamis gibi,ne pismanligi var ne sevgisi ne diye msj atiyor cozemedim,aileside kesinlikle istemiyomus soyluyor eee diyosun niye yaziyosun hayret bise ya

ben varım bennn anlaşmalı boşanma kapsamında duruşma yarın.içim buruk tuhafım korkuyorum heyecanlanıyorum bi seviniyorum bi üzülüyorum çok karışığım çokk
Moryel duruşman varmış kuzum geçmiş olsun mu diyeyim hayırlısi olsun mu diyeyim bilemedim bitttimi tam olarak bizim duruşma 2 şubatta one alacaktik gelmedi galiba oda kararsız

Boşandım 5 gün önce...
Beraber gittik hatta mahkemeye.
10 dakikada bitti her şey. Onca yılı 10 dakikaya 3-5 soruya sığdırdık...
Zaman zaman inanmak zor geliyor.Sanki farklı ülkelere uzun bir yolculuğa çıkmışız da tekrar bir araya geleceğiz gibi hissediyorum.Zaman zaman da ''güçlü ol'' diyorum'' sen güçlüsün,önünde uzun bir hayat var ve güzel günler gelecek''
Bazen de içimi öfke kaplıyor,kızıyorum hem kendime hem ona.
Bazen sadece uyumak istiyorum,bekliyorum geçmesini.Neyi bekliyorum geçecek günlerde;yine aynı ben ve yalnızlığım dışında ne bekliyor olabilir ki?
Allah hepimizin yardımcısı olsun,zor çok zor,alışmak,sindirmek,dimdik durmak...

Yarın duruşmayı one almaya gidiyoruz ve ben suan sizin bu yazdıklarınızın aynısını hissediyorum hiç kimse yada hiç bir duygu nu yasadigim travmanın önüne gecemez

Allah yardım ede bize

Mrb arkadaşlar size basımdan gecen birkaç biseyi anlatmak istiyorum küçük yaş da bi evlilik yaptım kaçtım çok pişman oldum ama ayrilamadim ailem ile konusmuyoduk beş yıl evli kadı bu dönemde her türlü kötü alışkanlıklari vardi bir es gibi degil dışardan biri gibiydim onun için yas farkı da vardı biraz aldatma vardı ama beş yılım geçti cocuklugumu aldı belki de bu yasta herşeyi gördüm ayrıldım ve iki ay sonra biri ile tanıştım meğer seven adam ne güzel oluyormuş dedim kadın olduğumu hissettim ve çok da beklemeden evlendim çok şükür iki yıl olacak Rabbim sonunda güldürdü yüzümü Rabbim herkesin yardımcısı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…