- 23 Ocak 2017
- 47
- 14
- 3
- 32
Senin adına çok sevindim gerçektenMrb arkadaşlar size basımdan gecen birkaç biseyi anlatmak istiyorum küçük yaş da bi evlilik yaptım kaçtım çok pişman oldum ama ayrilamadim ailem ile konusmuyoduk beş yıl evli kadı bu dönemde her türlü kötü alışkanlıklari vardi bir es gibi degil dışardan biri gibiydim onun için yas farkı da vardı biraz aldatma vardı ama beş yılım geçti cocuklugumu aldı belki de bu yasta herşeyi gördüm ayrıldım ve iki ay sonra biri ile tanıştım meğer seven adam ne güzel oluyormuş dedim kadın olduğumu hissettim ve çok da beklemeden evlendim çok şükür iki yıl olacak Rabbim sonunda güldürdü yüzümü Rabbim herkesin yardımcısı olsun ins
Teşekkür ederim canım Allah razi olsunSenin adına çok sevindim gerçekten
Elinle verip harcattiysan noluyor bilmiyorum hak olurmu bilmiyorum ama dugunde takilan tum takilar gelinindir eger elinden aldilarsa resim ve videolarla onlari alabiliyosunSElam kızlar evliliğin 4. Ayında bozulan altınlardan hak talep edebiliyormuyum ? Öyle bi hakkım war mı? Çekişmeli boşanma açacağım ?
Elimle verdımElinle verip harcattiysan noluyor bilmiyorum hak olurmu bilmiyorum ama dugunde takilan tum takilar gelinindir eger elinden aldilarsa resim ve videolarla onlari alabiliyosun
36 gün kalmış doğumuna eski konularına baktım sanırım henüz geçen sene evlenmişsin ?Geçen ay avukatımı tuttum ve davamı açtım. Çekişmeli olacak.
bende annemden dolayı işlemlere başlamadım .. evde huzurum yeni yeniii geldi.. annem acayip dır dır yapıyor... sence çekişmeli boşanma mı anlaşmalı boşanmayı mı beklemek ?Ben de bosanmaya karar verdim ancak henuz islemlere baslamadim
2015 ağustosta başımı yakmışım evet :)36 gün kalmış doğumuna eski konularına baktım sanırım henüz geçen sene evlenmişsin ?
Düğünde takılan Altınlar hukuken kadınındır ve ayrı bir dava konusudur . Çekilmeli Boşanma dışında birde Takı Davası açacaksınız . Düğün cd Sine sahip Çıkın . Bilirkişi marifetiyle inceleme yapılır . Onların miktarı ne çıkarsa alırsınızSElam kızlar evliliğin 4. Ayında bozulan altınlardan hak talep edebiliyormuyum ? Öyle bi hakkım war mı? Çekişmeli boşanma açacağım ?
Avukatmısınız acaba ?Düğünde takılan Altınlar hukuken kadınındır ve ayrı bir dava konusudur . Çekilmeli Boşanma dışında birde Takı Davası açacaksınız . Düğün cd Sine sahip Çıkın . Bilirkişi marifetiyle inceleme yapılır . Onların miktarı ne çıkarsa alırsınız
EvetAvukatmısınız acaba ?
Benim için çok ciddi sorunlar yoktu... beni hiç sevmemiş bu kadar kolay vazgeçtği için şaka gibiT Toprakanagaia esinle aranda çok mu ciddi sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?