Boşanma aşamasındakiler burada toplanalım

SElam kızlar evliliğin 4. Ayında bozulan altınlardan hak talep edebiliyormuyum ? Öyle bi hakkım war mı? Çekişmeli boşanma açacağım ?

Senin adına çok sevindim gerçekten

SElam kızlar evliliğin 4. Ayında bozulan altınlardan hak talep edebiliyormuyum ? Öyle bi hakkım war mı? Çekişmeli boşanma açacağım ?
Elinle verip harcattiysan noluyor bilmiyorum hak olurmu bilmiyorum ama dugunde takilan tum takilar gelinindir eger elinden aldilarsa resim ve videolarla onlari alabiliyosun

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Düğünde takılan Altınlar hukuken kadınındır ve ayrı bir dava konusudur . Çekilmeli Boşanma dışında birde Takı Davası açacaksınız . Düğün cd Sine sahip Çıkın . Bilirkişi marifetiyle inceleme yapılır . Onların miktarı ne çıkarsa alırsınız

Avukatmısınız acaba ?

Benimde 2ay oldu boşanalı evliliğim 4 ay sürdü.benim de duygularım çok karışık bi çok mutlu bi çok mutsuz olabiliyorum.ama şunu biliyorumki çok yanlış bi evlilikti şuan evli olduğum zamandan çok çok mutluyum açıköğretime yazıldım okumaya yolumu çizmeye başladım.Beni en çokta yıpratan kıran şey herşeyine rağmen sevmiştim onda yoktu hiç sevgi yoktu ayrılırken çabalamadıda hiç zaten sadece Allahıma havale ettim.. onu en güzeli günlerimde dahi hep ağlattı beni.. ayrıldığımdan beri sürekli rüyamda ona tekrar dönüyorum Allah korusun..üstümde korku oluşmaya başladı sanırım psikolojik Allah hepimizin yardımcısı olsun..Hakkımızda hayırlısını versin...Çok Şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…