- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
Boşanma kararı almanızdaki sebep neydi?Ayrılalı baya oldu ama daha boşanmadık. Aslında boşanmak istiyorum çünkü en mantıklısı bu ama son günlerde onu yine özlediğimi fark ediyorum. Geri dönsem biliyorum yine hiç bir değişim olmayacak ve kavga dövüş yeniden başlayacak. Zaten öyle bir adımda atmam ama neden hala özlüyorum anlam veremiyorum. Nasıl kurtulurum bu hislerden? Destek alsam işe yarar mı acaba?
Onun ailesiyle olan sorunlarımBoşanma kararı almanızdaki sebep neydi?
Yine aynısı olacaksa hiç dönmeyin yolunuzdan.Onun ailesiyle olan sorunlarım
Ya ne o zamanÖzlem değildir o.
Yok zaten dönmem karşı taraftanda öyle bir adım yok zaten.Yine aynısı olacaksa hiç dönmeyin yolunuzdan.
Onu özlemiyorsunuz, eşinizi arıyorsunuz siz. Gidene değil, boş kalan yanınıza ağlıyorsunuz.Ayrılalı baya oldu ama daha boşanmadık. Aslında boşanmak istiyorum çünkü en mantıklısı bu ama son günlerde onu yine özlediğimi fark ediyorum. Geri dönsem biliyorum yine hiç bir değişim olmayacak ve kavga dövüş yeniden başlayacak. Zaten öyle bir adımda atmam ama neden hala özlüyorum anlam veremiyorum. Nasıl kurtulurum bu hislerden? Destek alsam işe yarar mı acaba?
Görüşmüyordum pek annesi çünkü çok kinci ve sürekli laf çarpan birisi. Sorunlarda hep bundan kaynaklanıyordu zaten.ne gibi sorunlar ki.eş ailesiyle görüşmüyor muydunuz
Evet haklı olabilirsinizDuygusal olarak boşluktasınız, yalnızlık çekiyorsunuz. Özlediğiniz şey boşanacağınız eşinizden ziyade herhangi bir yoldaş, hayat arkadaşı, sevgili.
Evet bazen ileride yalnız kalmaktanda korkuyorum.Onu özlemiyorsunuz, eşinizi arıyorsunuz siz. Gidene değil, boş kalan yanınıza ağlıyorsunuz.
Şu an bahar havaları geliyor da ondan böyle hissediyorsun. Bol bol arkadaşlarınla ailenle sosyalleş. Geçecek emin olAyrılalı baya oldu ama daha boşanmadık. Aslında boşanmak istiyorum çünkü en mantıklısı bu ama son günlerde onu yine özlediğimi fark ediyorum. Geri dönsem biliyorum yine hiç bir değişim olmayacak ve kavga dövüş yeniden başlayacak. Zaten öyle bir adımda atmam ama neden hala özlüyorum anlam veremiyorum. Nasıl kurtulurum bu hislerden? Destek alsam işe yarar mı acaba?
Eski konunuza baktım. Aileniz destekçi,işiniz var oğlunuz yanınızda. Ne güzel düzen kurmuşsunuz. Sanırım herşeyin hızla ilerlemesi ile ve olayın içinde olunca bir şey anlamadınız. Şu an farkediyorsunuz olan biteni.Yok zaten dönmem karşı taraftanda öyle bir adım yok zaten.
İnshallah geçer çünkü gerçekten rahatsız oluyorum hisslerimden. Kendimden emindim bu defa ve her şey yolunda giderken yeniden başa dönmek yoruyor beni.Şu an bahar havaları geliyor da ondan böyle hissediyorsun. Bol bol arkadaşlarınla ailenle sosyalleş. Geçecek emin ol
görüşmeyin evliliğinizi bu yüzden bitirmeyin ne alaka yaniGörüşmüyordum pek annesi çünkü çok kinci ve sürekli laf çarpan birisi. Sorunlarda hep bundan kaynaklanıyordu zaten.
Ne kadar evli kaldınız?Ayrılalı baya oldu ama daha boşanmadık. Aslında boşanmak istiyorum çünkü en mantıklısı bu ama son günlerde onu yine özlediğimi fark ediyorum. Geri dönsem biliyorum yine hiç bir değişim olmayacak ve kavga dövüş yeniden başlayacak. Zaten öyle bir adımda atmam ama neden hala özlüyorum anlam veremiyorum. Nasıl kurtulurum bu hislerden? Destek alsam işe yarar mı acaba?
Bulunduğunuz şehirde bireysel aktiviteler varsa katılım muhakkak. Dans,yemek kursları,korolar,boyamalar… yeni yeni insanlar tanıyınİnshallah geçer çünkü gerçekten rahatsız oluyorum hisslerimden. Kendimden emindim bu defa ve her şey yolunda giderken yeniden başa dönmek yoruyor beni.
Ayrıldığımızdan beri hiç üzülmedim çok kararlıydım neden böyle hissediyorum anlamlandıramadım. Karşı taraftan emin olun asla öyle bir adım gelmez kendisi çok kibirlidir.Eski konunuza baktım. Aileniz destekçi,işiniz var oğlunuz yanınızda. Ne güzel düzen kurmuşsunuz. Sanırım herşeyin hızla ilerlemesi ile ve olayın içinde olunca bir şey anlamadınız. Şu an farkediyorsunuz olan biteni.
Sakın dönmeyin. Karşı taraftan öyle bir adım olsa dönecek gibisiniz. Dönerseniz tüm ipleri(özür dileyerek yazıyorum)eline vermiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?