2 buçuk yıllık evliyim daha öncede bir defa boşanma davası açtım anlaşmalı olarak ama eşimin gelip özürler dilemesi sözler vermesi üzerine tekrar barıştık son kavgamızda anahtarımı aldı boşanma dilekçesini imzalayıp adliyeye verip köyüme dönmemi söyledi çooookkk uzun meselelerimiz var pişman olursun diyo bana gerçekten olur muyum ailem sonuna kadar arkamda yorumlarınız benim için çok önemli
Haklisiniz son gün geldi evimi. Kapisinda yalvardi yeminler etti ben dunyanin en assalik insaniyim dedi annem bana gitme kizim bundan adam olmaz dedi ama ben dinlemedim emeklerime uzuldum o evde ondan cok emegim var ona hic uzulmedimİlkinde tekmeyi vurmazsan böyle seni kovup üstüne hadsizlik yapar işte.
Haklisiniz son gün geldi evimi. Kapisinda yalvardi yeminler etti ben dunyanin en assalik insaniyim dedi annem bana gitme kizim bundan adam olmaz dedi ama ben dinlemedim emeklerime uzuldum o evde ondan cok emegim var ona hic uzulmedim
Herif dilekçeyi eline tutuşturmuş yolu gösteriyor, bi yandan pişman olursun diye sayıklayıp duruyor. Kafası aşırı karışık bir eleman. Blöf yapmış kendince ama ya elimde patlarsa diye de diken üstünde ahahahah.2 buçuk yıllık evliyim daha öncede bir defa boşanma davası açtım anlaşmalı olarak ama eşimin gelip özürler dilemesi sözler vermesi üzerine tekrar barıştık son kavgamızda anahtarımı aldı boşanma dilekçesini imzalayıp adliyeye verip köyüme dönmemi söyledi çooookkk uzun meselelerimiz var pişman olursun diyo bana gerçekten olur muyum ailem sonuna kadar arkamda yorumlarınız benim için çok önemli
Bundan sonra kendinize üzülün de tekrar barışmayın bari.Haklisiniz son gün geldi evimi. Kapisinda yalvardi yeminler etti ben dunyanin en assalik insaniyim dedi annem bana gitme kizim bundan adam olmaz dedi ama ben dinlemedim emeklerime uzuldum o evde ondan cok emegim var ona hic uzulmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?