- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.833
- 108
Bende çocuk yaptım süper dimi. İşin yoksa ömür boyu görüş şimdiSorma sorma bir tane yetmezmiş gibi yutup iki nikah birden yaptım hemde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çocuk yaptım süper dimi. İşin yoksa ömür boyu görüş şimdiSorma sorma bir tane yetmezmiş gibi yutup iki nikah birden yaptım hemde![]()
Aynen bende öyle diyorum. Kurtulayım bitsin gideceği kadar para gitsin , gözden çıkardım artık.Yani eğer yüzdeyüz haklıysan ve nafaka filan bağlanırsa oradan alacağın paralarla avukat masrafları vs karşılayabilirsin diye düşünüyorum ama tabii baya zaman geçiyor boşandın ettin diyene kadar sanırım buna takılıyorsundur.Ama haklısın benide bu sinir ediyor da sonra diyorum ki amaaan kurtulalımda gerisi mühim değil
Aynen öyle ya boşver en önemlisi sensinAynen bende öyle diyorum. Kurtulayım bitsin gideceği kadar para gitsin , gözden çıkardım artık.
Yurtdisinda aldiginiz karari burada tanima tenfiz yaptirmaniz yeterli, tekrar bosanma davasina gerek yok yaniAdamı bi Türkiye getirebilirsek öylede gelmiyor bir türlü![]()
Ben üç tana yaptım söylemesi ayıp . Artık bunların dügünlerine kadar görüşeceğim. Üstelik benimki kıcımın dibinde yaşıyor . Bir aralar utanmadan çocuğu alma bahanesiyle kahveye geliyorduBende çocuk yaptım süper dimi. İşin yoksa ömür boyu görüş şimdi![]()
![]()
Nasıl yani ? Boşanma davasına gerek yok mu ? Avukat dava açılacak dedi amaYurtdisinda aldiginiz karari burada tanima tenfiz yaptirmaniz yeterli, tekrar bosanma davasina gerek yok yaniBakin tum avukatlar da firaatci degilmis di mi
![]()
Tanima tenfiz davasi acilacak, tek celsede diger karar taninacak burda daNasıl yani ? Boşanma davasına gerek yok mu ? Avukat dava açılacak dedi ama![]()
Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Allah analı babasız büyütsünBen üç tana yaptım söylemesi ayıp . Artık bunların dügünlerine kadar görüşeceğim. Üstelik benimki kıcımın dibinde yaşıyor . Bir aralar utanmadan çocuğu alma bahanesiyle kahveye geliyordu![]()
Fırsatçı avukat işin şakasıydı. Şimdiye kadar kaç avukat tanıdım ki. Ama boşanma avukatı sizi barıştırmaya kalksa boşanma avukatı olmaz. Geçenlerde konuştuğum avukat biraz tuhafıma gitti. Kadına durumu anlattım kadın hemen karşı tarafa altın takı ve nafaka davası açarız böylece hiç bir hamlede bulunamaz dedi. Oysaki defalarca anlattım nafaka yada bir şey istemiyorum diye ama o ısrarla böyle yaparız diye beni ikna etmeye çalıştıYurtdisinda aldiginiz karari burada tanima tenfiz yaptirmaniz yeterli, tekrar bosanma davasina gerek yok yaniBakin tum avukatlar da firsatci degilmis di mi
![]()
Teşekkürler bu bilgi icin . Avukatıma bunu hatırlatmam gerek o haldeTanima tenfiz davasi acilacak, tek celsede diger karar taninacak burda da
Ben bosanma bakmiyorum zaten. Bana gelen es dostu da baristirmaya, basaramazsam da anlasmali bosanmaya ikna ediyorum. Cekismeliye benim bile sabrim yetmiyor cunkuFırsatçı avukat işin şakasıydı. Şimdiye kadar kaç avukat tanıdım ki. Ama boşanma avukatı sizi barıştırmaya kalksa boşanma avukatı olmaz. Geçenlerde konuştuğum avukat biraz tuhafıma gitti. Kadına durumu anlattım kadın hemen karşı tarafa altın takı ve nafaka davası açarız böylece hiç bir hamlede bulunamaz dedi. Oysaki defalarca anlattım nafaka yada bir şey istemiyorum diye ama o ısrarla böyle yaparız diye beni ikna etmeye çalıştı![]()
Nerdesin seni arıyoruz konu konuTeşekkürler bu bilgi icin . Avukatıma bunu hatırlatmam gerek o halde
İspatlaman gerekmiyor, bir suru evrak falanda istemiyorlar. Zaten dava sürecinde soyledigin hersey cikiyor ve paranla tuttuğun gibide ilgilenmiyorlar. Tecrubeyle sabit
O zaman yer yer değişiyor, kafalarına göre yapıyorlar muhtemelen. 1 tane evrak vermedim.Arkadasımda oyle oldu bisürü belge istendi
Kuzu çok yorgundum müzik dinlerken sızmışımNerdesin seni arıyoruz konu konu
Iyi yapmışsın dinlenmisindirKuzu çok yorgundum müzik dinlerken sızmışımyeni uyandım . İki günün açığını kapattım böylelikle
![]()
İlk başta Yeter ki bosanayim diyen kadın genellikle sonra pişman oluyor. Nafaka tazminat almadığı icin.Tabii genelleme yapıyorum.Fırsatçı avukat işin şakasıydı. Şimdiye kadar kaç avukat tanıdım ki. Ama boşanma avukatı sizi barıştırmaya kalksa boşanma avukatı olmaz. Geçenlerde konuştuğum avukat biraz tuhafıma gitti. Kadına durumu anlattım kadın hemen karşı tarafa altın takı ve nafaka davası açarız böylece hiç bir hamlede bulunamaz dedi. Oysaki defalarca anlattım nafaka yada bir şey istemiyorum diye ama o ısrarla böyle yaparız diye beni ikna etmeye çalıştı![]()
Öyle ama adam yurtdışında yaşıyor burdaki kanunlar biraz farklı . Zaten burda boşanmalı çok oldu artık pişman olsamda pek işe yaramazİlk başta Yeter ki bosanayim diyen kadın genellikle sonra pişman oluyor. Nafaka tazminat almadığı icin.Tabii genelleme yapıyorum.